Födelsedag!

Birthday birthday! Nice:D

Mellandags rea

Nu är julen över! Haha rätt skönt faktiskt. Vart väl en del fina julklappar, men mest pengar som är behövligt. Den 6:e drar ju brudarna till Riga! Woho! Det blir ett jäkligt fint avslut på jullovet. Det är sjukt svårt för mig som är lite shopaholic att INTE köpte något på rean, men jag har klarat mig rätt bra. Men det vart dock nya hörlura, mina är kassa:( Och så ska jag prova linus brors ipod så jag lär ju ha nått att lyssna med. Två shotsglas som man kan spela drick spel vart det också för dom var fett coola. Ska provas om några dagar , när det fyller år:D Sen åkte vi till stan i Borlänge och handlade upp mitt presentkort på underkläder. Och linus lyckades hitta 2 par byxor som han köpte, så nu får jag sitta ikväll och lägga upp dom åt honom:P haha men vad gör man inte. Nu ska jag sitta här och mysa i min julklapp från linus, en lång "farfars" tröja som är ap myyysig. ^^
Puss!

god jul

Julafton eh? Det var mycket roligare när man var litenm helt klart. Fast jag är endå lite spänd på att öppna mina paket i morronbitti. Även fast jag vet vad det ligger i två av dom;p har slagit in paket hela kvällen, mysigt. Lade ner lite extra möda på linus paket, eftersom det är lite speciellt:D

Idag var sista dagen vi var hus/hundvakt his linus morsa. Fett mysig vecka. Men bäst var endå fredagen, jaghar utan tvekan världens bästa pojkvänn, campagne med jordgubbar, ost o kex, bubbelbad o massa mys^^ Mjuum.

Nu ska jag lägga över bilder från kameran så jag kan fota lite i morron, sen ska jag sova så det blir morron fortare:D
puss!

God jul!

Christmas time eh?

Idag bokade Nät resan till Riga, det kommer bli fett najs. Den 6:e drar vi iväg vi brudar, party som fan. Så idag var jag ner och fixade ett pass, 400 spänn fattigare. 5 minuter efter att jag kommit ut från polisen smsar jag Nät, som talar om att från och med i morgon behövde man inget pass, utan det räckte med legg. Bra bra bra! Men jaja, pass är väl endå bra att ha, ser ju ut som ett mongo på mitt legg så.

Sen blev det Blge och handla lite med mormor, handlade lite jullklappar till mamma och kikade runt på kupolen. I morron kommer Tobias hit, mysigt. Jag har inte träffat honom sen jag var där och var barnvakt sist. Fett mysigt:D Nu ska jag nog släppa ut nisse så han får kissa, sen ska vi hoppa ner i säng.

Linus beställde nyss en julklapp till mig, visserligen vet jag vad det är. Men det är iallfalla något som jag verkligen
vill ha:D Så det blir fett najs..



Nu ska jag sova. Natti natti. Puss

Hundvakt.

Sitter hos linus mamma nu, vi är hundvakt under veckan. Fett mysigt! Hunden är urgullig och precis en hund i min storlek. Typ 2 dagar kvar i skolan nu, och två prov i morgon som kommer gå åt hellskotta. Men men, det tar vi igen nästa år. Nu sitter jag o linus med en varsin dator och nördar oss, det är gulligt på sitt egna lilla sätt. Snart ska jag ta en macka och soova. Upp tidigt i morron så jag hinner upp o käka en macka med julskinka på innan skolan. Jummy jummy.:D


Sammanfattning år 2007

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haha jadå.
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inga tror jag:O
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Njee... 
4. Dog någon som stod dig nära?
Någon som stod mig otroligt nära gick bort.
5. Vilka länder besökte du?
Hemlandet liksom
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
En egen lägenhet:D
7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
14 augusti
8. Vad var din största framgång 2007?
Öhm, inge aning:O
9. Största misstaget?
VI lämnar det osagt-
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Njaa, förkyld konstant  i typ 3 månader..
11. Bästa köpet?
Ny mobil kanske...
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Hahaha alkohol tror jag...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mannen med stort L.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Hmm, whiskey lullaby och Reasoin to cry med takida.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare det senare halvåret.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Lärt mig att tänka efter före.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt efter att jag handlat..
18. Hur tillbringade du julen? 2007?
Med familjen<3
19. Blev du kär i år?
Kärare...
20. Hur många one night stands?
.....
21. Favoritprogram på TV?
Typ 2 ½ men:D
23. Bästa boken du läste i år?
Kommer inte på nån som jaghar läst:(
24. Största musikaliska upptäckten?
Ehh haha ingen aning...
25. Något du önskade dig och fick?
Jaaa...
26. Något du önskade dig men inte fick?
Japp:/
28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
den har inte vart än, hhaha...
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Slutat såra människor, sagt mer vad jag känner och tycker. 
30. Vad fick dig att må bra?
L<3
31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ola Salo. Forever and ever-
32. Vem saknade du?
Morfar <3 :(
33. De bästa nya människorna du träffade?
Öhm, många från i sommras.

Lillasyster

Idag slutade jag tidigt, och jag var fast bestämd att åka hem och göra klar alla historiafrågor. Det gick inte så bra. Jag gick på stan med min man istället, han hittade rocken som han letat efter. Sen var jag fast besluten om att åka hem och göra historia arbete innan jag skulla åka ner på särimner. Det gick itne så bra, jag somnade i sängen en stund.

Nu är jag iallfall hemma från stan och tänkte plugga, men jag är sjukt trött. Lillasyster var galet bra, men att typ stå hukad och stå på knä i nästan en timme blir lätt lite jobbigt, och varmt blev det också. Är spänd på att kika på bilderna, undra om ajg ska orka göra det ikväll eller inte.

Igår var jag på kupolen, tänkte handa lite julklappar. Men tji fick jag, istället vart det saker åt mig själv och sen en pizza med tea.<3

Plugg eller Gh?

Kul att börja första lektionen med orden "kom ihåg att det är prov nu på onsdag." Nej! Jag har inte ens på långa vägar börjat plugga till det provet, och det är typ 4 kapitel. Och jag måste läsa igenom nån filosofi text tills i morgon också. Uhh. Jag ska försöka komma nånstans med arbetet nu. Eller spela lite GH, det återstår att se vad jag prioriterar. Jag tror jag vet för jag är inte så diciplinerad.
puss

Julestäda.

Har hetsstädat som fan ieftermiddag, bara för att slippa tänka på vissa saker. Men rummet blev städat och fint, nu ska det julpyntas lite tycker jag. Den där blomman som jag köpt (som jag fö knappt verkar hålla sig vid liv) är kanske pynt i minsta laget. Tänkte slänga upp en stjärna i fönstret också.

Linus hade en ny plan för ikväll. Så kan kommer väl hit om ett tag.
Puss.

Snart klart.

Snart är jag klar med min filmanalys och ska skicka in den. Det känns skönt:) Sen ska jag gå o lägga mej previd världens bästa pojkvänn och äta världens goaste glass. När man haft dåliga dagar, behöver man en kväll som denna.

Att göra lista.

Sjukan börjar bli lite bättre nu, men inatt sov jag som en gris så idag stannde jag hemma och tog det lung och sov ut. Det var välbehövligt kan jag säga. När jag inte kunde sova igår tänkte jag att jag skulle ta och strukturera upp mitt liv litegranna. Nu har jag skrivit att göra listor och här är dagens:
  • Skicka in svenska uppgifter
  • Skriva loggbok
  • Skicka in loggbok
  • Skicka in filmanalys
  • Mejla min psykologi lärare
  • Mejal falu röd färg
Klockan är kvart i fyra och jag har bara en punk kvar. Det känns bra:)
Kanske skulle man ta och göra lite käk också.
Puss!

Sjukt

Sjukling igen. Nej det orkar jag verkligen inte! Hoppas den här snuvan och halsonten går över snabbt som attans. han inhandlat årets första julklapp idag. Hurra för mig. Men oj vad det kliade i fingrarna, för jag ville ju köpa något till mig också. Jag unnade mig iallfall en tidning. Sen vart det till att åka hem. Jag är sjukt trött nu. Men ikväll måste jag hålla mig vaken tills Desperate Housewifes är slut.

RSS 2.0