090331


Snart är det påsk, och jag ska köpa ett finigt påskägg åt min fru. För hon förtjänar ett fint ett. Vi har önskat oss fina stora saker i våra påskägg, vettefan om vi får det vi vill ha men jag håller tummarna för oss.
Pirr i magen,  sol och hästparken vill jag också ha.

090330

Jag och Kate hade en riktig slödag igår. Vaknade av ett sms från Rikard som frågade om vi var vakna eftersom det var pizza dax. Så vi hetsade upp och försökte styra upp oss själva. Gick mindre bra men vi kom iväg till pizzerian iallfall. Och mest bakfull av alla var nog Per som mest fick ur sig massa läten. Men det verkade ordna upp sig också. Sen drov vi och köpte lite ben & jerry och så la jag och kate oss i sängen och kollade på spansk såpopera och käkade glass. Sen kom jennie, per och rikard förbi och vi kollade på saw 5. Sjukt soft dag.

Nu ligger jag o sängen och väntar på att kate ska komma hit.


090329

Nyss smällde jag och kate i oss tredje pizzan på 24 timmar. Det var fint. Nu sitter vi och kollar på spansk såpopera och äter b&j. Fin dag idag.

090327

Härjar som vanligt runt här och fuderar på vad jag ska ha på mig. Mitt rum ser ut som en katastrof varje gång jag ska ut. Gah. Men jag tror jag hittat rätt, skulel dock vilja ha mitt nitbälte dom verkar vara spårlöst försvunnet. Skyller på katterna. Mat snart och sen fest.

Och så den eviga frågan, lågskor eller klackskor?


090327


Jag och Kate när vi är som bäst förr förra onsdan.

Vaknade nyss efter att ha sovit i typ 11 timmar. Sjukt skönt! La mej rätt tidigt igår för jag vad dödstrött, plus att jag kände mej sjuk och gnällig. Men idag känns det lite bättre. Lite ondare i halsen iof och det känns som om jag har feber. Men det har ju aldrig stoppat mej förut. Ikväll är det club phone me så jag och kate ska äta popcorn. Det kommer väl antagligen bli galet som vanligt. Men kul. Det visar sig. Nu ska jag klä på mej, peppa och städa mitt rum.

090326

Ibland fungerar inte min hjärna som den borde göra, jag har en tendens att läsa alldedes för mycket i småsaker. Den logiska delen känns helt som bortblåst o dom tillfällena och efteråt kan jag inte annat än skratta åt mej själv. För jag inser ju själv hur galet jag tänker, men endå kan jag inte sluta. Åh tur att jag har tea vid dom tillfällerna för vi är nog lika tvisted.

Har knappt orkat suttit nått framför datorn dom senaste dagarna. Har varit rätt mycket med teafisen eftersom hon åkte hem idag. Har inte haft lust att skriva nått heller för ord har varit överflödiga. Idag har jag mest suttit och kikat på när kusin min fixat min lill Carrie från linux till xp. I morgon ska jag hämta hem henne och använda henne lite mer. Det får nog bli min säng-dator tror jag. Är ju sagt att det är utgång i morgon men jag känner mej så opepp. Det är inte likt mej. Måste nog ha feber. Men det där ordnar nog upp sig i morron när jag handlat lite godis på systemet och fått äta lite popcorn med Kate.<3

Sova snart.

090326


Kent, i sommras, Mannen i den vita hatten
.

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö

090324

Fick lite framtisångest igår när Kate och jag snackade om högskolan osv. Insåg att jag om mindre än en månad måste söka in till något program till hösten och jag har inte den blekaste om vad jag vill göra. Detaljhandelsprogrammet, butikschefsutbildning, design av digitala medier, historialärare eller lågstadiefröken. Jag vill ju helst göra allt på en gång. Åh jag spyr på allt som har med höskolan och framtiden att göra.

090324


Vaknade alldedes för tidigt i morse av ett sms, rätt sött dock så det var okej. Lyckades somna om och låg och drog mej till tolvtiden. Tänkte att jag skulle gå upp och skriva klart mitt personliga brev men det har jag inte orkat. Plattade året istället och kollade på våra bästa år. Ska snart dra mej ner på stan för att möta Nät. Sen ska jag hem och planera vad jag ska ha klart den här veckan. Jag och Kate är plugg tjejerna nr. 1. Frukost och smink nu och sen ner på stan.

090323

Har haft en rätt chill dag. Var med Nät till borlänge på förmiddan och satt make-up model igen. Fick svarta läppar den här gången och vips så kände jag mig som 14 igen när jag hade svart läppstift och var sådär cool. Eller inte. Näts sminkning däremot blev galet snygg, hon såg ut lite som Lilla gubben. Ni vet pippis häst. Haha.
Sen drog vi en runda på stan och dreglade över skorna i den nya skoaffären. Åh so many shoes, so little time.

Sen dess har jag mest legat i sängen och pluggat webdesign och mysit med katterna. Det var najs. Kikade lite på Sppårlöst nyss, en ung tjej som hittade sin pappa och jag lär väl erkänna att det klumpade sig lite i magen. Jag stängde av tvn och syndade med lite daim. Tänkte försöka mig på det där med att koda min websida nu. Mitt första veckomål är att jag ska vara klar med två webdesigns inlämningar. Är väl bara o sätta igång.

090323

Jag och Kate har slutit en pakt. Varje söndag/måndag ska vi berätta för varandra vad vi har för pluggmål under veckan. Minst 1 timmes plugg per dag och på onsdagar ska vi fika och ha studiecirkel och peppa varandra. För Kate vill ta studenten ju och jag vill komma ikapp mitt plugg. Så i morron ska jag åka och köpa mej en liten plugg-bok. Nu ska vi peppa!

090322

Kate tycker att jag är en buse. Men det är Kate också. Jag saknar Kate litegranna, eller ganska mycket iallfall. För hon är så bra och så rolig och allt sånt som man vill att en frau ska vara. Nu blev det mycket Kate här men hon är ju faktiskt bäst, och en utav dom bästa vännerna som jag har. För hon får mej att skratta så jag kiknar typ jämt. Braaa tjej den där Kate.

Anyway, idag har jag mest varit hos farmor. Ätit groteska mängder tacos och en liten tårtbit. Sen har jag pluggat, läst igenom massa matreal och insett att min pdf läsare inte fugerar vilket inte är speciellt bra. Snart ska jag sova, för i morron ska jag tydligen med Nät och vara make-up model igen. Spännande spännande.

090321

Har inte hamnat i säng än, blev mycket piggare. Dessutom är det för jobbigt att gå dom metrarna som det är till sängen. Funderar istället på att vårstäda min ipod. Min musiksmak, eller kanske ska säga musikbehov, ändras ju från årstid till årstid och nu känner jag att det är dax för lite mindre Nickelback, Kill Hanna och The Killers och mer Håkan, The Ark och Winnerbäck. Ska passa på att formatera om den också så den byter namn till något mer passande. Som Hubert.

Nej nej nej nej! Formaterade nyss om ipoden och insåg nu efteråt att The killers skivorna inte finns på datorn. Dom la jag ju in direkt från linus dator för evigheter sen. Gah sjukt klantigt av mej. Hur ska jag nu klara mej?:(

090321

Igår hade vi tjejkväll/pyamasparty hemma hos Ahlberg. Började med lite käk och lite drinkar och bål. Och sakta men säkert började folk somna. Först Tea som slumrade till i soffan, och till slut Hägglund som bara skulle "vila i 5 minuter" men som inte kom tillbaka alls. Så jag och Ahlberg var dom tappra som stannade uppe länge. Men i morse var iallfall mysigast på länge, vi låg alla fyra under samma täcka på morgonen och snackade skit och flummade. Det var myyys. Var väl sista gången jag träffade Hägglund på länge:(

Idag var jag och Tea duktiga, vi tog en tur runt tisken ner på stan och hem igen. Gjorde sjukt god bakpotatis och chillade sen i sängen och mest hatade hetorsexuella män. Sen dissade hon mej för ett bad och jag har mest chillat framaför tvn. Funderar på att lägga mej och läsa ett tag och sen sova. Blev inte så mycket sömn inatt.

090320

Dumm jag hade helt förträngt att jag skulle upp till doktorn vid sju i morse. Blev inte många timmars sömn där inte. Men tog igen lite när jag kom hem. Har nyss smällt i mig ett meal från sibylla och funderar på vad jag ska göra resten av dagen. Kanske tvinga ner mamma på stan. Det är ju sleepover hos ahlberg ikväll iallfall och jag tänkte baka kladdkaksmuffins. Om jag orkar.

090319

Tröttaste tjejen på länge är jag. Det var ju harrysdag igår och jag var inte ett dugg pepp, men det slutade ju rätt bra endå. Fyra av fem toasters. Tog en liten sovmorron idag och åka upp till skolan rätt sent, jag och kate fick klar fat lady idag iallfall. Men mycket mer än så blev det inte. Köpte lite käk och drog hem till Ahlberg o åt med tea. Sen har jag mest chillat hemma. Senaste timmen har jag gosat med katterna i sängen och fuderar på att sova snart.
I morron är det gammal hederlig tjejkväll med sleepover hos ahlberg med tjejorna. Det ska bli mys.

Nu ska jag ta mej en kopp te och läsa senaste elle som jag helt glömt bort att jag hade.


090317

Jag och Kate har suttit i studion hela dagen idag. Resultatet finns att lyssna på här: http://www.myspace.com/2blow4u
Helt okej faktiskt:) I morgon ska vi fortsätta.

Sen har jag mest varit med Tea för hon kom ju upp till falun idag.. Mycket kärt återseende kan jag säga. Vi har pratat, och bakat scones och ätit dom med amanda som kom förbi. Nu är jag mest trött och funderar på att lägga mej om sisådär en timme. Ska försöka göra något med våran myspace sida först. Men jag fattar inte ett skit av det.

090316

Ska snart gå och lägga mej. Ska läsa lite först. I morgon ska jag och Katefrun in i studion och spela in våran första singel. Hoho det blir nog sjukt bra. Spännande med resultatet. Jag sjunger ju inte så dåligt som jag tror att jag gör:P Måste komma ihåg att ta med datorn i morron också. Glömsk som jag är kommer jag säkert glömma nått.

Nu är det nattinatti.

090316


Det är det jär jag har sett genom mina ögon idag. Heeelt okej. Jag och Kate har töntat runt i studion och spelat in och haft allmänt kul. Lite seriösare än vad det var tänkt men det blir grymt.  Är lite sugen på en stälsträngad gitarr nu jag.

Käkade en biskvi på hemvägen och det var så sjukt gott. Funderar på att försöka mig på att göra egna idag igen. Men först ska jag sätta mig med gittarren och plinka lite.


090315

Så här fint var det i skogen idag.

Har käkat lite nattmacka med te och ska väl snart gå och lägga mej. Imorron ska jag upp till lugnet och käka pannkaka och tönta mej med Kate. Så jag lär väl gå upp i lite normal tid iallfall. Men först ska jag läsa lite till, när jag väl tar upp en bok kan jag inte lägga ner den. Så jag ska försöka plöja igenom 100 sidor till innan jag somnar.

090315

Söndagar brukar ju vara den mest värdelösa dagen på veckan men idag har jag fått en hel del gjort. Solen sken som tusan ute så jag passade på att ta en långpromenad, sen städade jag rummet och grejjade en hel del. Har legat o läst i 2 timmar nu och det känns som om ögonen blöder. Var för lat för att resa mej och gå 3 meter för att hämta glasögonen. Men har plöjt igenom ugefär 300 sidor iallfall. Ska slänga mej i duschen nu och vänta på att Nip/Tuck ska börja.


090315

Igår bodde min Fru Kate här som mej, eller Kate the frauw som hon hellre vill kallas. Vi hade lika kul som vi brukar ha, smidde fina planer om våran framtid och det kommer bli grymt. Rikard och Per dök upp ett tag med gamla filmer från gruvristiden, och det var inte lika hemskt som jag hade föreställt mig. Men man kan ju lungt säga att jag ser rätt annorlunda ut nu. Och tur är väl det.


Affe, jag, arru och danko.

Men kul ikväll iallfall och idag har jag ont i skrattmusklerna eftersom Kate får mig att skratta så mycket. Ska nog ta mej en frukostmacka nu och gå ut och gå litegranna. Det är ju galen sol ute idag och det gillar vi!

090314

Igår hände det som inte fick hända. Sånt där som jag bara väntar på att det ska hända, och igår hände det.  Jag är ju tjej men är rätt dålig på att göra två saker sammtidigt. Så utgången av att prata med Rikard samtdigt som jag skrev och skickade ett sms blev att smset hamnade i helt fel inkorg. Det var mer än lite pinsamt att upptäcka det i morse. Och inte kunde jag skylla på att jag var full heller eftersom jag bara hällt i mej en öl. Jag ska helt enkelt inte göra två saker samtidigt. Klantig tjej ab.

Jag och Kate nar nyss ägnat en lång stund åt att stämma min ukulele och smida planer inför våran framtida karrär som rockstjärnor. Det kommer bli galet grymt. Snart ska vi käka mat och sen kommer Per och Rickard förbi och ska kolla på mello med oss. Det blir en lugn kväll.

Nu ska jag och Kate roa oss med att kasta cheeseballs på varandra.

090314

Dagen började skit, men nyss fick jag ett sms som fick mej att fälla några tårar. Min djungelapa kommer upp i veckan! Åh jag är så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Min bajskorv kommer hiiit.:D


090313

Jag hade egentligen tänkt skriva ett långt inlägg här. Jag hade tänkt igenom det helt på vägen hem, eftersom jag gick hem från stan nu i natten. Jag gillar att gå ensam i mörkret med musiken i lurarna. Och bara tänka. Men nu när jag väl satt mej här kände jag hur luften liksom gick ur mej. Det jag hade tänkt skriva vet jag inte om jag orkar skriva, eller om det ens är värt att bemöda mej över. Jag tror inte det är värt att bemöda mej över men jag kan inte låta bli att känna mej lite utnyttjad efter det jag fått reda på idag. Egentligen är det väl en petitess som inte borde spela sån stor roll, men det gör det endå och jag vet inte riktigt varför. Jag hade nog gjort saker annorlunda.

Men iallfall, jag har haft en helt okej kul kväll i borlänge med männen, dvs bergman, per och rikard. Jag och rikard stannade till på stan i falun för att äta lite nattkäk. Tänk att vanliga strips kan vara så gott. Idag var nog dessutom första dagen jag var på krogen nykter i huvet. Det var en annorlunda upplevelse.
Nu ska jag lägga mej i sängen och värma mina lår som är helt stelfrusna efter att ha gått med i världens minsta klänning och världens tunnaste strumpbyxor.
Nighty.

090313

Åhh asså jag är så trött. Är inte van i vara vaken så tidigt som jag var idag, känns som om jag måste ta o sova middag för att orka med ikväll. Men nu är jag mer pepp än vad jag var igår iallfall, men det blir nog en rätt lugn kväll. Ska försöka fixa håret och sminket nu så jag slipper göra det senare.

090313

Har varit vaken i typ 1 timme nu och setat framför datorn och försöka hjälpa kate få tag på en U2 biljett. Åhh det är så läskigt. Vet ju hur det känndes när jag skulle köa för kiss-bilejtten. Höll ju på o kissa på mig av nervositet. Och nu är jag nervös för Kates skulle. För hon är så bra och så underbar och bäst och förtjänar att se dom. Men det verkar va galet lång kö. Åhh nervis.

090312

Nu ska jag stänga av datorn. Eller jag ska inte stänga av datorn men jag ska stänga av internet. Datorn måste vara på för att kunna trycka ur sig musiken som jag inte kan vara utan. Ska lägga mej och dricka varm choklad och bläddra i senaste Elle. I morgon fyller mamma år och då ska vi äta tårta. Först ska jag upp mega tidigt och hjälpa Kate att köa så hon får sin U2 biljett, sen ska jag ner på stan och beställa mina glasögon. Suuupernajs.
Sen är det utgång som gäller på kvällen, just nu känner jag mig inte alls pepp på utgång. Men det lär väl ändras till i morgon kanske.


Lite såhär har jag kännt mig idag
.

090312

Igår så fikade jag och Kate och hade sådär kul som bara vi har. Om folk skulle höra oss prata skulle dom tro att vi var galna. Visserligen så är vi väl säkert lite galna. Men endå. Kul har vi tillsammans, ibland lite för kul  för jag brukar ha ont i magen när jag kommer hem från en date med Kate (haha åhå det rimmade) för att jag har skrattat så mycket. Men Kate min fru är braa.
Bland annat tog hon fina kort på mej i glasögonen som jag funderar på. Har sollat ner det till två par som det står mellan. Och båda är riktigt snygga.

  

Dom första är ett par galet snygga Raybans bågar för ett helt okej pris. Och det andra är ett par schysst Calvin Klein brillor, men dom kanske kostar lite väl saftigt. Om jag känner mej rätt kommer jag tröttna på bågarna och vilja ha nya om ett par månader. Ska ner på stan i morron och beställa så jag måste bestämma mej ikväll. Svååårt val. Vad tycks?

090312

Sitter i skolan med Katie och chillar. Vi är bakistjejerna nummer ett. Iallfall jag.
Harrys igår. Det är galet när jag och Kate går ut tillsammans. Ingen är säker! Klacken gick av på mina fina carrie skor. Sjukt dåligt. Det var bara andra gången jag använda dom. Inte bra. Ska försöka reklamera dom. Dålig kvalite.

Nu ska jag fortsätta vara bakiiis.

090311

Tänkte stanna hemma ikväll och plugga. Men var vore en onsdagskväll utan Harrys?
Harrys nästa!

090311

Har lyckats släpa mej upp nu efter att ha snoozat i typ en timme. Åh det är det bästa. Alla borde ha tid att snooza. Borde käka frukost snart för om ett tag ska jag ner på stan och fika med min fru, för hon är bäst jämt<3  Hon ska få hjälpa mej välja brillor också. Det blir nog en fin eftermiddag.

När jag vaknade i morse var jag ovanligt pepp på fredagen. Det kommer nog bli schysst.
I party with my pain
When you don't seem to come around
With fluids in my brain
We seem to get along just fine
I party with my pain

090310

Rätt seg och lång dag idag. Gick ju upp vid nio och åkte ner till optikern som tyckte att jag skulle ha glasögon jämt. Hurra! Sprang runt och kollade på ltie bågar, hittade några som jag gillade och lånade hem dom. Stack hem och provade framför spegeln en stund. Sen drog jag ner på stan en stund till och hängde hos lotta.
Åkte hem och provade lite fler glasögon. Har hittat ett par sjukt schyssta CK bågar, men priset känns lite väl saftigt för mej. Med tanke på att jag säkert kommer tröttna på dom om ett tag och vilja ha nya. Det är nog fortfarande rayban's bågarna som ligger högst upp på listan.
I morron ska Katehjärtat få hjälpa mig med valet.

Åh vill bara gå och lägga mej nu för jag är så trött. Men insåg att jag måste blåsa håret först. Uhh. Det tar minst 30 minuter. Sen ska jag nog däcka i sängen.

090310

Haha åh tydligen skulle jag behäva ha glasögon hela tiden! Det är ju helt fantastiskt:D Nu ska jag bara välja glasögon. Det kommer väl ta en mindre evighet. Fast jag har ju ett par som jag helst vill ha. Det får nog kanske bli dom.

Så gjordes ju mitt abbonemang om till ett kontantkort idag också. Det har gått ca 4 timmar av kontantkortstiden och jag känner mej redan sjukt handikappad som inte kan kontakta någon eftersom jag inte fyllt på pengar. Hur fan ska det här gå?

090309

Nej, jag kom inte i säng. Sitter och hetsletar efter en dikt som en vän skrev till mig för vad som känns är en evighet sedan. Men jag hittar det inte, och blir arg på mig själv för att jag inte fört över den från andra datorn. Eller så har jag lagt den på nått sjukt ställe i datorn. Kommer inte ihåg vad det heter eller hur den gick så jag kan inte söka heller. Men jag vill läsa.
Ibland kan jag inte låta bli att fundera på hur det hade kunna blivit om jag inte varit så blind och dum på den tiden. Kanske hade vi blivit lyckliga.

Nu är det sovdax på riktigt.

090309

Sitter och lyssnar på musik och ska strax strax sova. Ska vara hos optikern i morron klockan elva och kolla ögonen. Det vore så typiskt om dom skulle komma fram till att jag inte behövde några glasögon. Bara för att jag nu har hittat ett par som jag mer än gärna vill ja. Men jag vet ju att jag måste ha nått när jag läser iallfall.

Har smsat med axl lite ikväll, stormen verkar ju dra fram där nere och jag vill inte att bengeten blåser bort. Känns fortfarande knas att dom inte är kvar i sverige utan att dom faktiskt är på andra sidan jorden igen. Men om 9 månader då så. Som en graviditet ungefär, fast jag får axel istället för ett barn. Vet inte om det är en bra eller en dålig deal?
Anyway, sakna många av mina män. Dom flesta är ju nån annanstans. Australien, jönköping och lumpen o sånt. Tråkigt.

       

Nu är det sovdax för mej iallfall. puss.

090309

MACHO JULIET säger:

haha, jag skrev just ett sms till adam och sa att jag funderar på att lägga ner sms:ande :D

Sandra. -- zzyxz.blogg.se säger:

Haha:D

MACHO JULIET säger:

nu lär han ju iaf tycka att jag är cp

Sandra. -- zzyxz.blogg.se säger:

det tycker han nog redan ska du se.

MACHO JULIET säger:

nää, han är ju knäpp för han tycker att jag är helt normal! :O

Sandra. -- zzyxz.blogg.se säger:

HAHAHAHA tycker han seriöst det? Haha de vare dummaste jag hört

Vi gillar varandra mycket, jag och den där djungelapan.


090309

Hitter här lite lagomt nyvaken. Har väl varit vaken nån timme men sängen var så skön så jag låg kvar o snoozade hur länge som helst. Det är det bästa! Kan lätt ställa klockan en timme tidigare än vad jag behöver bara för att få snooza lite. Ska väl dra och försöka göra lite frukost snart, kanske mannagryns gröt med äppelmos. Hoppas det finns nå äppelmos hemma bara.
Sen funderar jag på att ta en promenad. Kanske en promenad ner på stan o kika runt lite. Men först är det morronmys med katten.

För övrigt så håller min rygg på att gå av på mitten idag tror jag. Det känns iallafall som det. Kan det kanske bero på att min otränade jävla kropp släpade sej runt tisken igår? Kanske kanske.

090308



Kom nyss på att jag faktiskt har live skivan från Kiss konserten i sommras. Sitter o lyssnar på den nu och känner att jag längtar tillbaka. Det var en utav dom lyckligaste stunderna i mitt liv. Hade väntat på den studen sen jag var 7 år och trodde aldrig att jag skulle få uppleva den. Känslan av att komma in på stadion, och att få höra " You wanted the best, you got the best. The hottest band in the world! Kiss!" och så tårarna som sprutade. Inser när jag sitter här att jag inte ens kommer ihåg dom första låtarna eftersom jag var i sån extas. Helt sjukt verkligen. Förstår fortfarande inte att det var på riktigt. Ser fram emot en repris i sommar/höst. Det ryktas ju att dom kommer tillbaka. Och då kommer jag vara lyckligast än lyckligast.

090308

Idag har det inte blivit mycket gjort. Har mest legat i sängen och slökollat på tv med Gjördis. Kallt som tusan har det varit. När jag väl börjar frysa är det ett helt projekt att få mej varm igen. Så det har varit rätt okej att ligga under täcket endå.
Ska snart äta pizza, hemgjord pizza. Så sjukt gott. Är hungrig som en bäver eftersom jag inte ätit sen typ igår. Har mest ätit solrosfrön som för övrigt är som godis. Så sjukt gott och beroendeframkallande. Bättre än lösgodis och chips!

Mat nu.

090308

Har nyss varit ute och gått med ahlberg runt tisken i snöovädret. Känner mej lite som ett snömonster nu och har massa is i håret. Inte kul. Tycker att snön får ta och försvinna snart. 
Nu sitter jag mest här och är kall och fryser och äter muffins. Borde städa, men det känns fan som om jag gör det jämt. 

090307

Kom nyss hem från ahlberg. Blev en riktigt tjejkväll med mello och Dirty Dancing filmen och massa snack. Borde sova nu för klockan elva ska jag infinna mej utanför ahlbergs port pigg och glad och i gåvänliga kläder. Glad kommer jag nog vara, den där pigg biten för vi se hur det blir med:P

Ska släpa mej mot sängen nu och däcka där. Det är alltid lite extra tungt att lägga sig där. Natti natti.

men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du

090307

Nyss hem kommen från en shoppingtur med Ahlberg. Jag lyckades hålla mig till att bara köpa 2 tröjor och 1 halsband. Justja en skjorta också. Men allt för 120 spänn. De va värt!

Hittade mina framtida glasögon på stan också. Så galet snygga! Jag längtar redan. Jag kommer nog säkert använda dom typ jämt även fast jag inte behöver dom bara för att dom var så snygga. Mycket dyrare än vad jag hade tänkt lägga ut egentligen men det får det vara värt. Raybans ffs.


Ska väl lite på några glammiga kläder snart. Ska dega hos ahlberg ikväll igen, men nu skulle det vara fina kläder på eftersom det är mello ikväll. Då duger inte mjukisbyxorna som jag hade igår heller.


090306

Har degat hos ahlberg mest hela kvällen. Bakade sjukt goda muffins innan, ibland är jag så bra i köket att jag nästan blir avendsjuk på mig själv. Jag är ju riktigt huslig. Skulle bli en perfa hemmafru! Vi kollade på Borat det sista vi gjorde. När dom brottas är min favvo, jag skrattar så tårarna rinner. Kan inte hejda mig. Kan sitta helt själv här nu och börja tänka på den och asgarva. Haha fy fan va kul det är.

Miyy humör har varit helt galet idag jag har vart både högt och lågt och överallt sammtidigt. Helt sjukt. Vettefan vad det har varit med mig. Men nu ligger jag på en rätt så jämt nivå iallafall. Tea har hjälpt mig att hålla humöret uppe, är helt sjuk vad lika vi tänker ibland. Iof så är det mest sjuka, paranoida stalker tankar. Men endå. Känns ju skönt att nån annan tänker likadant så man inte är ensam. Kände mej genast som en normalare människa. Haha.

Ska nog sova strax. Lär ju säga att det känns ganska sjukt att jag ska lägga mej innan två en fredags kväll. Har ju vart ute varenda fredag dom senaste 6-7 veckorna. Men en lugn helg är nog behövligt. Dessutom hade det nog spårat ur om jag gått ut ikväll. I morron blir det stan och låna hem glasögonbågar, lär ju hitta nått spexigt. Sen drar jag och Ahlberg till sågmyra och ska försöka att hålla i pengarna. GLHF på den.

Anyway, sängen kallar. Nu låter jag nattrafiken ta över.

090306



Lyssnade på Nina Rochelle på vägen hem nyss från alberg. Jag älskar att gå i mörkret och lyssna på Nina. Det är sjukt synd att dom inte spelar så mycket längre. Sist dom spelade på riktigt var ju 2007. Martin är ju ren nu och har blivit familjefar, bloggar bara om barn och spyor osv. Vissa människor borde helt enkelt inte få bli rena och skaffa sig ett vanligt liv. Allt för konsten, right? Ge honom lite mer sobril, lite rock n' roll och lite jävlaranamma tack.

Favvisen för tillfället:
Allt som du valt bort

jag är en trasig apparat
jag är en gammal fantasi
jag är nåt som måste lagas
och sen skyddas från skiten vi lever i

jag är alfons osynliga revolver
jag är kriget under huden
jag är en ny och påkostad tidskrift
fast lite mer förljugen

jag är allt som du valt bort
jag är allt som du valt bort
jag är allt som du valt bort
jag är allt som du valt bort

varje vardag är ett fritt fall
fast lite mer nyanserat
jag är det vilsna i ditt skratt
jag är nåt jag själv har fabricerat

jag är den första riktiga kyssen
jag är sorgen du bär inom dig
jag är tomheten i natten
en bedövning på krogen är allt för mig

jag är det nakna i sanningen
jag är det tysta i ensamheten
jag är det lidelsefulla i våren
jag är frustrationen över evigheten

jag är den största förloraren
i min hjärna råder diktatur
jag tror att det är jag som väljer
men mitt liv är ett fängelse jag aldrig tar mig ur

jag är tveksamheten i orden
du är saknaden som jagar mig
du är det enkla i sommaren
och enkelheten klär dig

du är det milda i vinden
jag är nått du tänkt, men som suddats ut
jag är drömmarna du drömde
men som en dag helt plötsligt tog slut

090306

Kände på bussen hem nu att jag var nära ett nervöst sammanbrott. Man ska akta sig för vad man önskar sig för det kan slå tillbaka. Blev lite för mycket på för kort tid idag. Att jag aldrig lär mig. Hade en snyggdag iallfal. Alltid nått. Hets smsade Tea lite iaf och då kändes det bättre. Hon förstår mig som ingen annan.

 Jag behöver nått hetsigt. Behöver nått som är hetsigare än mej när jag är såhär. Behöver städa, baka och black metal. Ja, jag behöver lite black metal. Ska nog ta och lyssna på lite Mayhem och baka muffins till ikväll. Så får det bli.

090306

Gosse fick verkligen tvinga mej upp ur sängen nyss. Det var ju såå skönt och ligga där, men kände endå att jag behövde gå upp innan tolv. Nu sitter jag och har beslutsångest om jag ska gå ut och gå eller sitta kvar här och läsa nya elle och glamour. Måste ju säga att tidningarna lockar mer, men med tanke på vad jag åt igår så borde jag nog ta den där promenaden.

090305

Satt ju make-up model idag också. Även om dom inte förklarar vad dom gör så lär man sig ganska mycket bara av att titta på. Idag skulle dom modellera ansiktet, dvs framhäva vissa saker med hjälp av ljusare och mörkare partier. Så nu vet jag hur jag få min höga panna att se lite mindre ut;P Sen hade dom tema show girls. Haha men oj oj jag såg mest ut som en transa. Tror då inte att den looken är något för mej. Blir ingen showgirl av mej iallfall!



Nu ska jag strax stänga av datorn och lägge mej och läsa lite tror jag. I morron får jag sova lika länge som vanligt! Woho

090305


Jag och Tea under våra glory days.



Min bff bor i Malmö. Och det är sjukt jobbigt ibland, speciellt nu eftersom vi sitter i varsin del av landet och behöver bli kramade på och pussade i pannan på. Man kan ju inte åka till Malmö för en dag precis. Och jag saknar min neger:( Flytta hem till dalarna för fan! KOM HEM! Jag behöver supa, äta pizza och slåss.

         

090305

Det finns en sak som jag är sjukt bra på. Och det är att inte lyckats hålla rent rumtomkring mig. Jag har varit hemma typ 5 timmar idag, och jag har sovit va 2 timmar och sen setat framför datorn och endå är det sjukt stökigt här. Jag städade liksom igår kväll innan jag la mig. Och hur fan hinner jag få in 4 tallrikar och 5 glas sen igår kväll? Jag tror att någon annan bor här och stökar ner i mitt rum. För jag fattar verkligen inte.

090305

Morrn morron. Uppe med tuppen igen. Börjar nästan kännas som om att kan gick i skolan igen.
Har verkligen haft en skit kass natt, känns som om jagk nappt sovit nått. Mest vaknat med jämna mellanrum och legat och vridit mig i sängen. Kanske skulle vara bra med lite energidryck idag? Ska ju trots allt iväg snart och sitta i en stol igen i typ 3 timmar.

Bakade ju scones igår som jag skulle ha till frukost men jag orkar verkligen inte äta nått nu. Eller kanske gör jag det. Uh får se. Ska snart dra  till bussen iallfall.

090304



Sitter o sängen och pluggar, och så här kan det se ut då. Ganska chill att få kalla att bläddra i modetidningnar plugg. Men så äre! Sitter och letar insp för fullt, tänkte skissa klart på min kollektions sammansättning i morgon. Men då lär jag klippa litegranna först. Måste komma ihåg att köpa lim så jag kan limma in allt i boken. Ska försöka komma ihåg det när vi åker till dollarstore i. Ska ju iväg och vara sminkmodell igen först på förmiddan. Sen tänkte jag o Nät dra till Dollar store och kika lite.

Nu ska jag ta en scone, som jag för övrigt bakat nyss själv och som är sjukt goda, och fortsätta. Klockan tolv säger jag godnatt!

090304

Lyckades hålla mej sysselsatt hela dagen idag också. Tvingade mammsen att åka med mej och Nät till Lager 157 för att kika.  Trodde inte att jag skulle hitta nått men det gjorde jag! Det har funnits ett par guldiga Dr. Martens där as länge, som jag har velat haft. Men har inte haft lust att släng ut flera hundra på dom. Men idag kostade dom 90 spänn. Klart jag fick lov att köpa! Köpte mej ett par nya mjukisbyxor också, eftersom mina som jag har hemma har varit med om waaay to många blekningar och vurpor. Dom ska nog slängas idag. För vackra är dom inte alls. Sen hittade jag ett par schyssta bootcut jeans som komemr bli grymma till ett par kilklackar i vår. Jag längtar redan.



Sen tog vi en vända på scorett, och där hittade jag mina bäbisar. Ett par sjukligt snygga ankelboots som jag kollat på sen i sommras. Men prislappen då satt på 999 kronor. Och det är för mycket till och med för mig. Men nu stod dom där, och kostade 100 kronor. Jag fick bara lov.


Nu äre städning som gäller. Sen ska jag plugga.

090304


"Hej jag heter Sandra och jag är en Bratz-docka."
Var tydligen melodifestival-tema som dom skulle sminka efter idag. Så hade jag varit med i mello hade jag tydligen sett ut så här? Hm. Haha omg ser ju inte ens ut som mej. Nu sitter jag här i en gul sminkning. Det är också sjukt! Vad är det som händer med mig? Jag börjar använda färg. Helt galet!

090304

Uppe med tuppen idag. Sjukt! Börjar dagen med lite Håkan så ordnar det nog upp sig snart. Ska iväg och vara sminkmodell nu. Spännande värre! Nu måste jag trycka i mig frukost annars kommer jag vara ett monster idag.
Puss!


090303


Bästa bästa stället att ligga och gosa på.

090303

Efter en snabb uträkning så har jag kommit fram till att ala mina kläder/väskor/skor har kostat mej ca 40 000. Då har jag räknat ihop allt som finns rent. Har ju dessutom typ två kartonger med nedpackade kläder, plus en kasse med skor i förrådet. Det var inte alls så farligt som jag trodde. Fast lite sjukt känns det ju.

090303

Kände mej nästan som en liten fuskare när jag fick hem från bussen med handen i chipspåsen. Nej jag har inte ens sån självdiciplin så jag kan vänta tills jag kommer hem. Så fort jag hoppade av bussen slet jag upp påsen. Jag förstår inte? Jag gillar ju inte chips längre, men nu är halva påsen tom. Kan inte sluta äta.

090303

Uppe med tuppen idag. Typ. Tänkte dra ner på stan och möta Nät, lämna lite böcker på biblan och kanske köpa mej en ny plånbok. Min spricker typ snart. Och i morgon ska jag tydligen vara smink modell för nån skola i borlänge. Kan bli skoj!
Nä nu går bussen snart.

090302

Det har varit en konstig dag idag. När jag gick hem från bussen hade det hunnit blivit lite halvmörkt, jag började sakna att gå längst snötäckta vägar, ute på landet, som bara är upplysta av några gatlampor. Saknade att hålla i mig i någon för att inte halka eftersom jag inte har några skor som lämpar sig för hala vägar. Saknade att sitta i en bäddsoffa i ett rum med blå väggar och äta chips. Saknade att sitta på en mörk bus i 1 ½ timme och försöka gissa sig till vart fan man är.

Nu blev det jävligt mjäkigt. Men så får det vara. Nu kallar 2 ½ men.

090302


Fullkorns scones med rivna morötter, varm choklad och senaste Sofis mode. Bra kväll!

Dock har det blivit alldedes för lite plugg. Det blir ju så att när man går media att man får ju verkligen ingen självdiciplin, för jag är ju van vid att jag kan skjuta upp saker lite hur som helst. Men det får ta o vara slut på det nu. Ska försöka få klart en uppgift till innan jag lägger mej. Då är jag iallfall lite ikapp. Blir att ta på plugg glasögonen.

Note to self: måste undersöka synen. Ser ju fan ingenting längre.

090302



Alltså det är helt okej om alla som jobbar för Balmain skulle vilja ge mej ett exemplar av allt som dom skapar. Helt okej för mej!

090302

Klockan är typ halv sju, och jag hra pluggat idag?
Åh nej! Åkte hem till Nät en sväng och sen ner på stan. Fick ju lov at köpa nya hörlurar. Hurra för att slänga ut pengar på tråkiga saker. Men jag klarar mig inte utan musik. Då kreverar jag.

Nu sitter jag och töntar runt på facebook. Jag hatar facebook. Och så äter jag torrtelini i väntan på maten. Pölsa! Funderade för övrigt på om jag ska börja skriva upp allt jag äter, det skulle nog vara sjukt intressant. Då fick jag se hur mycket skit jag trycker i mig. Som nu, nyss åt jag en chokladbit, nu trycker jag i mig ett halvt paket torrtelini. Och om typ 15minuter när mamma kommer hem är det dax för pölsa och potatis. Förstår inte vad folk har fått ifrån att jag äter mycket. Pyttsan!

090302

Äggröra med pruscotti är gottans till frukost det. Fast man kanske inte ska kolla på programm om fotsvamp sammtidigt. Tur att jag inte har kräkmage:p haha. Idag ska jag vara pluggtjejen nummer ett! Först stan och biblioteket och sen ska jag läsa och plugga resten av dagen. Får se hur det går.

090301

Jag märker hur min dyngsrytm mer och mer trasas sönder. Jag skjuter upp sömnen så långt jag kan in på små timmarna för att kunna somna av utmattning och slippa känna den där känslan som gnager inifrån och ut. Måste hitta något att sysselsätta mig med nu. Sömen lär ju få vänta.

But my heart, it don't beat
It don't beat the way it used to
And my eyes they dont see you no more
And my lips they dont kiss, they dont kiss
the way they used to
And my eyes dont recognize you at all
For reasons unknown
For reasons unknown


090301



Jag har världens sötaste katt. Jag skulle kunna ligga och titta på henne i timmar. Hon stör mitt pluggande ganska mycket. Hon är kärlek.

090301

Första Mars redan, helt galet vad tiden går fort. Började Mars med att käka lite tacos till frukost. Kan inte få nog av det. Helgen har delvis vart lugn och delvis vild. I fredags var det Club Phone me och det gjordes väl slut på lite för mycket pengar. Men skit samma för det var skoj! Igår hade jag mest tråkigt fram tills att min fru ringde och frågade om sällskap. Och det tackar man ju knappast nej till! Så det blev bakispizza på stan och en jäkla massa skratt. Kate är typ bäst tjej i världen! Och vi har storslagna planer.

Idag ska jag roa mig med att tvätta håret, söka lite jobb och plugga. Idag SKA jag plugga. Kanske tar mej en liten promenad också när ipoden är klarladdad.

RSS 2.0