090924

Har nyss varit och handlar mat tills ikväll. Sitter och väntar på love som slutar halv nio nu så vi kan ha fredagsmys:D Ska prova ett nytt recept ikväll med lax så det blir väl matblogg senare:)

090922



Har nyss käkat lite scones, druckit te och kikat på nyaste avsnittet av Gossip Girl. Ska lägga mej och försöka läsa lite i boken om Ikea och sen ringa och säga god natt till Love som jobbar natt nu. Sjukt tråkigt att sova utan honom för första gången på en mindre evighet:( Blä.
Har studiebesök på kupolen i morgon iallfall. Kan bli rätt skoj. Nu kallar sängen.

Nighty nighty!


090920

Det börjar närma sig inflytt snart. Iih:D Så nu sitter jag och gör en inköpslista på vad vi ska köpa från Ikea. Mycket saker blir det. Vill åka till ikea nu nu nu :D

090917

Sitter och kollar ikapp 90210, sjuuuukt spännande. Gjördis ligger brevid mig i sängen och purrar och chillar. Ska försöka packa ordning snart för i morgon blir det fiskning! Antagligen sommarens sista dock:(

Later!

090916

 




Ligger i sängen och tittar på Gossip Girl med en katt brevid mig. Just nu ser det ut som om någon brutit alla ben han har i kroppen. Ser knappast skönt ut att ligga sådär. Väntar på att love ska sluta så han kan komma hit.


090916

Hade studiebesök i Falun idag. Inte sådär jätte givande. Vi hade som uppgift att gå runt i stan och kolla in dom olika "stråken" för att sedan diskutera vad som var bra och dåligt. Och sen var det en typ föreläsning med en tjej som driver Centrala stadsrum. Det var iallafall lite intressant:)

Sen bar det av hemmåt för att städa lite och kika igenom lite 90210. Har längtat heeeela dagen efter att tvätta håret o det ska jag få göra snart:D

090915

Har precis käkat en hemmagjort pizza med lammskav, mozarella, kantareller, champinioner och feta ost. Sjukt nice. Snart är det sängen och Kill bill vol 2 som gäller. I morgon har vi studiebesök, i falun av alla ställen. Haha:D
Men det blir nog niiice.



Nighty nighty!

090915

Här är våran nya "familjemedlem"! Lille Peggy som ska få hålla Gjördis sällskap. Hon flyttar in med oss lagomt tills vi flyttat in i nya lägenheten. Lite kassa bilder men bättre än ingenting:D





Ska kika klart ett avsnitt Gossip Girl nu sen blir det laga mat med Love. Lammskavspizza med fetaost och kantareller. Kan bli heeelt awsome! Matblogg sen:)

090915

Igår blev vi med lägenhet, på riktigt! För då skrevs det kontrakt. Helgen har mest spenderats till att ögon shoppa i ikea katalogen och skriva en liten inköpslista på möbler och diverse saker som vi kan behöva. Så jag peppar inför ikea. Den 1/10 är lägenheten våran:D

Fick bilder idag på våran nya "familjemedlem" också. Peggy!

090910

Pallade inte skriv något igår eller i förrgår för den delen heller för jag har mest gått runt och varit nervös. Men! Idag fick vi reda på att vi fått en lägenhet! Det är det som jag gått runt o varit nervös över. En as fin tvåa på slaggatan. Inflyttning är den 1/10 och på måndag ska vi skriva kontrakt:D

Ikväll ska vi fira med massa gott:)

090909

Tog lite ledigt från mina förelösning idag för att komma ikapp med den andra kursen. Så nu sitter jag i love's soffa och äter lite frukost och ska plugga medans han är ute och fiskar. Nu SKA jag få in det här i huvudet.

090908

Siitter på bussen på väg till dagens föreläsning, ekonomistyrning. Och är så sjukt opepp. Har inte fått böckerna till den här kursen än så jag förstår inte så mycket. Måste ringa bokus idag och kolla vart dom har tagit vägen.

Ikväll ska vi titta på en lägenhet! Lite mera pepp inför det!

090907

Sitter hemma hos love nu och kikar på roast på berns och väntar på kvällsmat. Vi bestämde oss för att göra ungsbakad falukorv. Fast det blev snarare ungsbakad ost, mozarella, lök och bacon med korv under. Kommer iallafall antagligen bli as gott. Matblogg nästa kanske?

 


090907

Har lyckats städa upp litegranna iallafall. Men det är bara att inse, jag har för mycket kläder. Kan till och med sträcka mig till att säga att jag har för mycket skor. Det känns som att jag bedrar och sviker mina kära skor när jag säger sådär. Men jag hade kontroll över alla skor, och igår kom mamma upp från förrådet och berättade glatt att hon hittat en påse med skor, vinterskor. Och inte en liten påse, utan en stor svart sopsäck full! Tog mod till mig och slängde några par redan då för att jag inte skulle hinna ändra mig.
Tur att jag flyttar snart så jag förhoppningsvis får lite mer utrymme:D

Nu ska jag packa ner alla saker jag behöver ha med mig och snart bege mig hem mot love och laga lite mat osv. Gud va skönt det ska bli att bli sambo så jag slipper släpa med mig tusen saker, och man inte behöver åka nånstans varje dag/kväll.

090907

I morse hade jag en katt som lite cacual hängde vid blomkrukan i fönstret. Fett gullig hon är ibland när hon väl hittar fram.


090907

I morse hade jag en katt som lite cacual hängde vid blomkrukan i fönstret. Fett gullig hon är ibland när hon väl hittar fram.


090907

Kom nyss hem från dagens enda föreläsning. Rätt intressant endå, börjar ändra uppfattning om saker och ting. Sitter och äter lite mellanmål. rostad macka med fetaost. Mums! Sen ska jag ta tag i den otroligt roliga uppgiften att städa här. Fattar inte hur jag kan stöka ner så fort.

090905

Just nu:



Försöker styra upp hår och smink och sammtidigt komma på något att ha på mig. Uppklädda klänningar är inte min grej alls. Så det blir nog leggings och nån topp till. Och klackar. Ikväll är det sittning!


090905

Det är lördag. Klockan är tio över ett. Jag har varit vaken i 4 timmar. Och jag är SÅ SJUKT UTTRÅKAD! Vaknade väl vid halv tio i morse och gick upp vid elva. Så tidigt har jag nog inte varit vaken på en lördag på flera flera veckor. Min love skulle iväg och fiska så då tyckte jag inte att det var nån ide att somna om, så jag åkte hem istället. Kanske borde fundera ut vad jag ska ha på mig ikväll. Borde tvätta håret. Städa lite till kanske.

090903

Älskar att nån utav grannarna har olåst trådlöst internet så man kan surfa på det innan vårat kommit. Dunkar kings of leon på hög volym här sammtidigt som Gösta ligger brevid mig och myser.



Idag har det inte varit mnånga knop, åkte iväg till Borlänge för att hämta kårintyget. Sen tillbaka till Falun för att äta "frukost" med love. Rostade mackor med äggröra, bacon och kantareller.<3

Sen blev det stan och Siba en snabbis för jag ville ha ett headseat till min telefon. Jobbigt att släpa med sig både ipod och mobilen när jag kan lyssna på musik i mobilen istället. Så det blir väl till att beställa ett headset istället.
Nu väntar ett stort glas pucko och några tidningar på mig.

090903

Go morron!
Lite kass uppdatering igår, men jag åkte hem till min love och orkade inte dra upp datorn där. Vi köpte laxpanetter, strips och mozarella os för att fritera allt och ät. Gick väl lite sådär med mozarellan. Tror det behövs nån annan frityrsmet. Och efter der blev det några avsnitt av How i met your mother. Anyway, nu sitter jag på bussen till borlänge för att hämta ut ett intyg på att jag betalat min kåravgift så jag kan få gå på sittningen på lördag. Sen är det tilbaka till falun och frukost med love som gäller. Dumma kåren att ha öppet dom enda två dagarna i veckan jag är ledig.

090902

Har nyss fått ordning på mitt rum. Iallfall fått upp kläder och skor lite provisoriskt. Min love var här igår och var så duktig och skruvade upp fyra hyllor som jag kan ha skor på. Så idag fixade jag klart allting. Fick även hämta ut min telefon idag också som varit på lagning i typ två månader snart. Fast egentligen är det inte min telefon eftersom min riktiga inte gick att laga så jag fick en helt ny:D Hur bra som helst. Passade på att göra lite tråkighets shopping också. Och hjälpte love att handla lite kläder:D Det känns lite skumt att ha en pojkvänn som köper mer kläder än vad jag gör ibland. Haha.

           

          

Så här fint är det i mitt rum för tillfället. Nu ska jag snart kila ner till Willys och hämta ut ett par skor som ajg glömt att jag beställt. Ooops.


090901



Nya vinterskor. Check! Så hade jag det överstökat också. Rea-pris dessutom. As nice!

090901

Redan första september. Shit vad tiden går snabbt.

Har nyss kommit hem från dagens enda föreläsning, tänkte att den skulle ge mig li klarhet i vad den här kursen handlar om. Men jag var bara ännu mer förvirrad när jag gick därifrån. Passade på att köpa biljett till introsittningen på lördag också. Tror det kan bli riktgit kul. Nu är det rensa garderob som gäller och sen ska allt köras ner till myrorna. Det är tungt att skiljas från kläder. Men jag måste övertala mig själv att det får verkligen INTE plats. Och gamla trasiga strumpyxor BEHÖVER man inte spara. Allt som inte har blivit användt på ett halvår åker ut nu!

RSS 2.0