Sol

Shit vilken bakfylledag jag hade igår. Inte kul det inte. Och sängen har alldrig vart ensam som den var inatt, läskigt vad fort man vänjer sig.

idag har jag och sprikärringen bokat resa till riga:D Fy fan va kul. Nu ska jag måla naglarna och sen ska jag ta mej en promenad i skogen. Gå bort dom där hamburgarna jag käkade idag:(


Och allting var förlåtet.

Haha fest igår. Jag blev inte nykter för 5 öre. Ojojoj. Men det var kul, började kvällen hemma hos Nät med ett dricka ca 1 L vin. Bara det är ju lite oroväckande. Haha. Sen skulle vi gå på etage, vilken jävla grejj. Väl där fick jag både tequila shots och öl av linus. Sen vart det fullt. Jag skyller på tequilan. Så vad fick jag ut av igår kväll? Jo ett par borttappade hemnycklar och ett stort fett blåmärke på en  skinkan efter att jag ramlat på nått hårt. Jag kan knappt sitta ner, haha. Och inte kan jag ligga på sidan och sova heller.

Idag har jag ätit som en gris också. Snacka om att jag vart bakfylle hungrig. Tror nog att nattens bravader gjorde sitt för hungern också. ;p.

I morron ska vi schteeeeka jag och Bajset. Vi börjar fan bli lite bleka. Nu ska jag gå in i duschen och dö litegranna. För i mitt rum är det snuskigt varmt och jag är äcklig så jag behöver verkligen en kall dusch.

You are everything I want, 'Cause you are everything I'm not

Vaaaaarmt idag. Jag smälter bort. Det har jag gjort dom senaste dagarna också. Det har varit mycket sol och dricka uppe o Näts stuga med mamma och pappa Nät nämligen. Det var najsness. Ett avbrott i vardagen vilket var mycket välkommet. Igår käkade vi mat hos Nät och  tittade på SATC. Sjukt najs. Och ja, vi sitter ihop numera. Vi har växt fast i varandra. DET är najsness. Ikväll blir det lite insp kväll. Vi har vin sen får vi se vad som händer. :D haha sjukt najs.

Your the closest

Idag fikade jag med underbaraste Hägglund. Det går alldedes för lång tid mellan gångerna vi ses alltså. Vi fick iallfall en liten uppdatering på varandras (och andras) liv. Nu hänger jag med i svängarna lite bättre och det gör nog hon med. Sen åkte jag och bajset mitt till kupolen för att lämna in min telefon. Den börjar kuka ur helt. Så nu har jag en gammal liten telefon, så om jag inte svara på sms är det för att jag helt enkelt inte riktgit listat ut hur fasen man skriver på den där grejjen. När vi satt på bussen hem upptäckte jag att Ahlberg skulle åka med samma buss hem från jobbet. Score! Då fick vi oss en liten uppdatering där också. Hon var ju vart utomlands så jag har saknat henne till tusen. På vägen hem uppstod det ett litet förvirrande möte. Men jag tyckte jag klarade mej rätt bra genom det hela, jag fick inte panik! 




Nu saknas bara Tea. Baby kom hem snart? Skynda dig! Jag behöver dig nu som aldrig förr. We can do it.
Snyggaste bilden ever på oss. Den förklarar oss två tillsammans ganska bra faktiskt. Så nu vill jag att hon ska komma hit så vi kan ta hand om varandra, äta pizza och dra en flaska vin eller tio. Den där trippen till säters metalsjukhus kanske vi kan ta tillsammans utifall att det skulle bli så? Nej men seriöst kom hem nu din korv. Älskar dej! pössN^


Nu ska jag sova, i morgon ska jag träffa Linus för första gången, typ, sen vi gjorde slut. Sen ska jag och Nät ta lite semester i hennes sommarstuga. Så jag lär väl packa ner Gilberg och SATC boxen så det funkar där uppe. Det blir nog najs. Vi kommer hem på fredag antar jag och då blir det shopping. Och utgång på lördag?
Näh sova nu. Natti!

Och sömen den bedrar mig med min hjärtesorg

Det där med jobbandet det gick inte så bra det nej. Istället vart det inte så mycket, snacka om slapp söndag. Har halvsovit hela kvällen tror jag. Rätt skönt endå, det har varit en sån dag. Även om den slutade rätt bra. Lite framsteg iallfall på flera håll. I morron blir det stan med när, har ju inget bättre för mig. Vi ska nog inhandla diverse saker att plåga vårat hår med. Hon ville bli helt brun igen, och jag vill bli lite ljusare brun. Så det tänkte jag roa mig med i morgon. Nät ringer och väcker mej vid ett så jag borde sova snart, borde sovit för flera timmar sen med jag fastnade i ett samtal.

Nu ska jag bara lyssna på Det kanske kommer en förändring med Kent några gånger till, som jag totalt kärat ner mig i. Den går på repeat mest hela tiden här. Sen ska jag sova, iallfall försöka. Om jag inte lyckas återkommer jag väl hit antar jag.

Älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
I en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum

Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant

Älskling i natt kom du tillbaka
och allt fick sin förklaring
i en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
ser jag skuggan av hoppet försvinna från mitt rum

Need a little time to rest your mind

Idag har jag inte orkat gå upp ur sängen ens, jag lyckades släpa mig upp en gång och till min stora lycka hittade jag pannkakor. Mums. Var jätte sugen på pannkakor, men orkade inte göra några. Så hade vi det endå. Score! Pannkakor med fetaost, grädde och sylt till frukost. Vilken grej.

Nu väntar jag på mat igen, och ska se hur mycket pengar jag kan jobba ihop ikväll/inatt. Jag satsar på 2000.

Cuteness.

Nu ligger jag & Nät & Beris, nej förlåt, Berit i sängen o goas. Lätt att missta Berit för Beris. Dom är ju trots allt ganska håriga båda två. Natti natti!

Mora vistelse

Amarula
White trash
Sex on the beach
Jäger redbull
Vana tallin Orange
Sheridans
Hot shots
Eckes Adelkisch
Minttu

Och ikke att förglömma:
Cheeseballs.

Vi varierar oss ikväll:)

Mora

Nu sitter jag i sängen i Mora och det är meningen att jag ska sova innan det blir ljust igen. I mitt temporära sovrum finns nämligen inga persinner. Hmm. I morgon tar jag o Nät över the mastar bedroom. Först måste jag lyckas ta mig in till stan och möta henne. Men det ska nog inte vara några problem. Borde sova snart för i morron bitti kommer en lite pojk in och vill gosa med mej. Han ville egentligen sova här inne men det fick han inte, jag hade nog krossat honom i sömnen:P

Congrats.

En gång till. Helt sjukt.

Kärringar

Den som uppfann alkoholen gillar jag. Nu sitter vi här, alkoholkärringarna, precis som förra sommaren o det är såååå bra.
Cheeseballs och vin.

B som i bag, B som i box. B som i bag in box eller hur bajset?

Tea 3.0

(19:38:42) Tea: vi måste verkligen sluta tävla om allt
(19:38:48) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: Haha ja
(19:38:59) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: om vi ska hålla på så här när du kommer hit så kommer vi bli asfeta
(19:39:32) Tea: ska vi tävla om vem som kan äta flest pizzor på raken?
(19:39:42) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: Hahahhaha vi kommer spy!
(19:40:09) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: Vi gört
(19:40:10) Tea: och sen så tävlar vi om vem som kan spy mest!
(19:40:15) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: Jaaa
(19:42:41) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: asså då måste vi ha massa hinkar o så
(19:45:23) Tea: rosa hinkar!
(19:45:55) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: jaa Woho! Asså fan va najs det kommer bli
(19:48:07) Tea: röd karamellfärg? så vi spyr rosa?
(19:48:28) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: Hahaha oja
(19:48:35) Tea: då kommer det inte märkas om jag får spya i håret. (YES!)
(19:48:56) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: Vi kan hälla den på pizzan liksom!!
Hahhahahaha fan vad jag älskar dej!
Asså då måste vi ha en egen lägenhet
(19:49:05) Tea: och jag dig
(19:49:09) Tea: hahahah
(19:51:42) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: Asså men efter det så slutar vi tävla asså
(19:51:59) Tea: asså åja asså
(19:52:26) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: VI måste, det kommer bli våran död
(19:53:02) Tea: hahaaa

Paul

"I love naked women. I love to touch them, i love to smell them. And if i can press my crutch against them the lotterys been won."
                                             - Paul Stanley.

Mods

Nu har jag kollat Second coming. Jag blir bara mer och mer pepp på min nya tatto. Gosse jag vill ha den nu:( September är jäääkligt långt bort. Får hitta nån annan kul mod att göra innan dess tror jag, det var ju ett bra tag sen. Den dära vertical cleavage piercingen är iof mycket lockande. Men kanske inte så smart att göra mitt i sommaren:( Gah! Orkar inte vänta. Fast det gick ju bra förra sommaren med läppen. Det tåls att tänkas på alltså. Måste göra något iallfall. Nu ska jag kolla på x-treme closeup!

Kiss kiss kiss


None
Nu har jag och Gilbert satt oss till rätta i sängen. Snart ska jag gå och hämta Ben & Jerry också. Det som står på schemat ikväll är: Kiss. En ordentlig historia lektion, med massa filmer om Kiss. NU SKA JAG LÄRA MIG ALLT!

Tea 2.5

Sandra. -- zzyxz.blogg.se . säger:

Fy fan jag borde äta.. men orka

http://teasm.blogg.se/ säger:

eller hur.

orka leva liksom, lika bra att skita i det

Sandra. -- zzyxz.blogg.se . säger:

ja menar det, nu skiter jag i livet. jag ska börja spela wow och bli så inne i det så jag svälter ihjäl

http://teasm.blogg.se/ säger:

hahahaha

jag provade faktiskt det för några veckor sen. men jag var så dålig att datorn dog. sen la jag ner det

Sandra. -- zzyxz.blogg.se . säger:

Hahahaha:D


Jag vet inte vad det är med mina och teas samtal. Ibland verkar vi ta fram det sämsta hos varandra, tävla om vem som har det värst. Men jag älskar henne endå.

Ikväll är det fest, ígen! Tjolahopp


Feztenh

Igår var det ju fest, och med fest kommer vin, Nät och självklart cheeseballs. Den här gången ingick 9 andra tjejer (bland annat vårat födelsedagsbarnet Hägglund) och jävligt god mat! Käkade Fläskfile B&W igår, orgasm i munnen! Sen träffade vi ett gäng glada killar från Mora, och sen åka vi på efterfest hos Bergman. Där vart jag biten i bröstet (av nät då) och det gör fortfarande ont. Sen körde jag på min räcercykel hem och sov, typ.

I morse vaknade jag bakfull o svettig, och det bästa botemedlet är ipren, en dusch och pizza. Och sen en shoppingtur. Åh jag har verkligen handlat fööör mycket på senaste tiden men jag hittar ju så fina saker jämt. Men nu får det fan vara nog! Nu ska jag fortsätta städa, det kommer alldrig bli rent här fan.

Puss!


Avslutar med ett citat av älskade Tea:

http://teasm.blogg.se/ säger:

jag hatar hippies

Sandra. -- zzyxz.blogg.se . säger:

du det att Ben & Jerry är hippies va?

http://teasm.blogg.se/ säger:

jag tar tillbaka det


Tea 2.0

http://teasm.blogg.se/ säger:

jag har en kuk i hjärnan, det är därför jag är så rubbad

Sandra. -- zzyxz.blogg.se . säger:

ja det kan nog vara därför


Jag och Tea.

(02:32:11) Tea: så måste man borsta tänderna också. helvete
(02:32:39) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: det skiter jag i. mår jag skit kan fan mina tänder göra det med
(02:34:32) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: nu ligger jag i sängen och vräker i mig choklad. jag har till och med choklad i bhn
(02:37:45) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: o nu vart jag sugen på mjölk
(02:38:42) Tea: hahaa
(02:38:53) Tea: det är rätt
(02:39:42) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: fan jag skulle haft en ko här
(02:40:00) Tea: ja, och bara sugit på spenarna
(02:41:09) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: ahh precis! den hade hetat rosa, så hade jag bara kunna sagt: ROSA! ställ dig ovanför mig i sängen så jag kan suga på dina spenar!
(02:42:00) Tea: glupskt och hungrigt. som ett biafrabarn med en protein bar
(02:42:16) Tea: nej fy fan, det där var lågt
(02:42:52) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: haha ja. lägre än glocalnet
(02:42:58) Sandra. -- zzyxz.blogg.se .: åhhhhh jag är så dålig
(02:43:41) Tea: hahaha

Ensamhet.

Hur är man ensam? Hur gör man? Vad gör man? Jag har nästan aldrig vart ensam. Jag skulle ta ner månen och kasta tillbaka den för att en viss person skulle vara här nu och tala om för mig att det behöver man inte, man behöver inte vara ensam. Jag hatar att vara ensam, jag måste lära mig hur man gör det här.

Inatt (eller om det är i morogn bitti) tog en era slut. Det är svårt att förklara, och jag har aldrig förklarat det för någon riktigt ingående för jag tror inte att nån skulle förstå. Det bara är, och jag låter det vara för det är så det vart hela tiden.

I morgon fyller iallfall Hägglund år, jag o nät ska ut och tröstshoppa och sen blir det fest. Supa skallen i bitar och glömma av att man är ensam för ett tag. Fästhäst!

(så fort jag skriver häst saknar jag Björn, för han är hesten.)


RSS 2.0