090227

Vaknade för några timmar sen av att katterna hade haft ner precis allt som jag hade i fönstret. Lampan låg i sängen typ 10 cm från mitt huvud. Najs om jag vaknat av att jag fick den i huvudet. Och resten av sakerna låg på golvet. Mongo katter. Har mest setat och peppat sen dess och kirrat inför kvällen. Lur kommer ju till falun! As najs!

Ska nog åka ner på stan strax och hitta nån snygg tröjja att ha på mig ikväll. Har en snyggdag idag, woho!

090226

Sitter och gör något nu som jag inte gjort på riktigt länge. Jag lyssnar på ny musik, nya band som jag letat reda på. Lilla inskränkta jag tänkte lyssna på lite ny musik för en gångs skull. Fastnade för Markus Krunegård.

Ikväll måste jag verkligen plugga. Minst tre uppgifter måste jag göra klart, för i helgen kommer jag nog inte ha varken tid eller lust till att plugga. Ska nog ta o sätta igång med det.

090226

Igår kväll blev iallfall ritktigt bra. Hann med allt jag skulle hinna med förutom att säga hej då till Axl. Får säga hej istället om 9 månader. Sjukt god mat på harrys med folket och massa dricka och prat. Tog med mej bästa frun hem och sov sött brevid henne.

Idag har jag gjort slut på alldedes för mycket pengar. Har pimpat Gilbert med en extern hårddisk och lite extra usb-portar. Så nu ska jag föra över allt skit som jag har på datorn. Hann förbi köttjägarn en stund på vägen hem och kollade in hennes lya lägenhet. Hjälpte henne leta efter vinden och soprummet osv. Nu vill jag också flytta.

090225



Sitter på tåget hem nu och lyssnar på Krunegård. Lite oväntat att jag skulle gilla det.
Jag peppar och peppar. Lite tråkigt att åka ifrån tobbeliten när han sover. Men en grabben är inte lätt att skaka liv i när han väl somnat. och hade jag tagit en senare buss hade jag kreverat av stress. Är i falun vid sex, ska hem och byta kläder, gå på systemet, åka upp till Axl och kramas hej då och sen till sist ner till Johan för föris. Allt inom ca 45 minuter. Sitter redan nu och tänker på vad jag ska ha på mig så jag slipper rota när jag kommer hem. Jag är ju beslutsångesten i egen hög person.

Fan jag skulle köpa skinnbyxorna tidigare idag. Dom hade varit perfekta för ikväll. Men jag ska nog ta och infrskaffa dom i morgon. Skulle sitta skitsnyggt till ett par converse och en overzied tischa. Men jag har inga converse och ingen vit tischa heller Hmm ser jag ett möster här?

090225

Peppen peppenpeppen. Det blir en bra och fin kväll. Bara tanken på maten gör så att det vattnas i munnen på mej:D Haha.

090225

Sitter med Tobias och kollar på barnprogramm nu. Och är mållös. Dagens barnprogramm är ju helt värdelösa! Snacka om att det var bra mycket bättre programm när jag var liten.

090225

Sitter på bussen till mora nu. Tur att jag har lilla Carrie som ligger i mitt knä nu att hålla mig sällskap. Tänkte slå på nån trevlig film och glo lite. Innan jag satt mej på bussen hann jag med en liten vända på stan, och provade ett par skinnbyxor.l Eller mer fejkskinnbyxor som liknade leggings typ. Galet sygga. Men 299 kronor och jag har precis hämtat ut ett par jeans för dyra pengar. Åh svårt.
ska nog fundera på saken tills i eftermiddag. Lämnade ju iof tillbaka en t-shirt för 200 så jag har ju egentligen 200 mer än vad jag räknat med. Då kan man säga att skinnbyxorna bara kostar 100 och då är det ju lättt värt.



Film nu.

090224

Sova sova sova sova sova säng. Trött som en gnu. Fattar inte vafan jag göra vaken egentligen. Har sjuka konverationer med axl på facebook? Glömde ju så klart av att ladda lilla datorn, så den lär väl stå på inatt. Måste hitta nån film att kolla på på bussen också. Mycket nu. Gah borde verkligen gjort allt det här tidigare.

OCH TVÅ USB-UTTAG ÄR FAN TYP 4 FÖR LITE. Gah för fan ge mej en dockningsstation och en extern hårddisk. Gilbert mår inte bra av att vara full hela tiden. Han behöber rehab:( Och jag har ca 300 mb kvar ledigt på min hårddisk. WTF? Jag måste nog tyvvär köpa en extern hårdisk i morgon.

Nej nu känner jag att det börjar spåra ut. Det gjorde det visserigen redan i bilen hem.
Natti.

090224

Det blev en riktigt lång dag idag. Vaknade vid åtta i morse och vid nio kom bajset och johan och hämtade mig. Sen satte vi av mot uppsala där målet var new yorker och tydligen en massa jäkla möbelaffärer:P Tror vi vart lite överallt idag och letat efter en bra tv-bänk åt johan. Till slut hittade han dock en på ikea i gävle:P Jag och Nät har vält ut massa möbler till våran framtida lägenhet. Haha det viktigaste är ett barskåp för 26 000 som seriöst var det coolaste jag någonsin sett. Och en bautasoffa. Hittade även våran framtida säng, en otroligt vin våningssäng med en extra bred nedervåning. Där får nät sova så hon får plats med sin feta röv. Haha.

På vägen hem fick jag o nät gulla ihop oss i baksätet och ha det mysigt. Sjukt kul dag förövrigt. Ove janssons och ekeby. Och i sävsjö har dom inte öppet på måndagar och tisdagar. Skumt ställe det där.


090223

Jag är en sån där människa som förknippar varje händelse, person eller känsla med en låt eller med en artist. Vilket kan bli rätt jobbigt ibland när man accocierar bra låtar med dåliga händelser eller personer som man helst inte vill tänka på. Det är mycket brra musik som inte kan bli lyssnad på. Alldedes för många låtar som bläddras förbi i ipoden dagligen. För många låtar som jag börjar lyssna på och när jag kommer på vad det är för låt så hugger det till lite i hjärtat och tankarna spinner. Måste nog sluta lyssna på min musik när jag umgås med folk. Måste lära mej att sluta accociera saker med massa låtar för snart kommer jag fan inte ha nån musik att lyssna på.

Sitter och lyssnar på Timo nu och plågar mig själv lite och tänker alldedes för mycket. Tänkte försöka komma i säng innan tolv idag så jag är utvilad i morgon när bajset och sugardaddy kommer och hämtar mig för äventyr.

But the walls were shaking
The earth was quaking
My mind was aching
And we were making it and you

Shook me all night long
Yeah you, shook me all night long
Knocked me out, I said you
Shook me all night long
Had me shaking and you
Shook me all night long
Well you shook me

090223

Ingen bra dag idag tror jag. Onut i huvudet och fryser massa. Plus att min snygga Heidi tröja har gått sönder. Massa små hål längst hela nedre kanten. Ska lämna tillbaka den på onsdag. Gah får försöka leta reda på den nån annan stans.

I morgon blir det iallfall en spuntantur till Uppsala med Bajset och Sugardaddy. Det gillas. Ibland behöver man göra nått skoj och spontant:) Nu ska jag ge mej på att försöka locka håret med mina nya skumgummi grejjsar.

090223



Fick en liten fin vaning nyss om att min hårddiska snart är full. Äsch då tänkte jag för så brukar den säga när jag har typ 12 gb kvar. Men kollade nyss och det här är ju knappast bra. Tror jag lär investera i en extern hårddisk nu när jag får pengar. Finns verkligen inget som jag kan ta bort för att göra mer plats heller. Uh det här är illa.

090223

Gomorron!

Råkade nog stanna uppe lite längre än det var tänkt inatt. Började glo på oscars galan och kunde inte sluta sen. Men vid fyra kände jag att jag höll på att somna och fick lov att stänga av tvn.
Någon som däremot hade en klänning to die for var Sarah Jessica Parker. En helt underbar Dior Haute Couture klänning. Dock känner jag mig lite tveksam till den där tutt hyllan som hon lyckats trolla fram. Den känndes lite för mycket.


090222

Sitter framför datorn och käkar kvällsmacka och dricker varm choklad. Tittar bort mot sängen och ser det här:

   

Åh pälsklingarna. Dom gör mej alldedes varm inombords, och jag vill helst bara lägga mej där med dom och gosa in mej i deras pälsar. Underbaringar! Vad skulle jag göra utan dom? Puffisar.

Crasy cat lady here I come<3

090222

Alltså, hur kunde jag missa att det är oscarsgalan inatt? Kommer ju knappast komma i säng förräns det är slut. Nu ska jag tok glo på alla fina och dyra dyra klänningar.

090222

Alltså jag har ju insett på senaste tiden att min sko konsumtion börjar bli löjlig. Bara sen i januari har jag köpt 5 par skor. Vilket har ökat mitt antal skor från 35 till ca 40. Har inte ens vågat räkna dom på senaste tiden för jag är rädd att det ska vara fler än 40.
Men igår på Curb kände jag ett stick i hjärtat. Ett par skor som sa åt mej att ta med dom hem. På Curb av alla ställen också. Dock stod det 900 på prislappen vilket känndes som alldedes för många hundra för mej. Iallfall för ett par skor som jag egentligen inte vet när jag ska använda. Jag är ju ingen gympasko-tjej lix. I värsta fallet glider jag i ett par vans, men det här var ju inte ens vans. Men det var nånting speciellt med dom. Dom blänkte så fint. Och känner jag mig själv rätt så kommer dom nog säkert finnas i min garderob innan sommaren.


090222

Har varit hela dagen hos farmor idag och mest ätit massa mat och snackat. Längesen jag fick kroppkakor. Massa mums!

Nu sitter jag och kollar upp vad det skulle kosta att göra ett eget litet mörkerrum här hemma. Har fått dille på att jag vill fota analogt igen. Det är ju det som är roligast. Men har en känsla av att det kommer bli rätt dyrt. Om inte farfar har saker kvar. Annars känns det som en bra ide att bara framkalla filmen och lägga pengar på en bra scanner. Men då får man endå inte känslan av att se korten framkallas på papper. Det är det som är så fint.


090221

Sitter i ett mörkt rum och lyssnar på Antony and the Johnsons. Den där rösten är helt otrolig. Tänkte gå och lägga mej snart, det kommer bli en lång natt. Hjärtat gör lite ont ikväll. Tror fan nån stoppade in en sten där utan att jag märkte det.
Ska iallfall sova nu. I morron kommer nog den här känslan vara som bortblåst. Konstigt hur humöret kan ändras snabbt.

090221

Har suttit hela eftermiddagen med att mesta sätta i löshåret. Nu är det äntligen i och snart ska jag ta fram saxen och hugga i det. Klippa klippa klippa. :D

090220

Alltså jag blir lika förvånad varje gång jag bleker upp mitt hår hur jäkla lätt det är att bleka upp. I med blekningen och typ 15 minuter senare ser jag ut som en morot. Galet.

090220

Jag misstänker att jag börjar få en nogorlunda normal dygnsrytm? Det är ju rätt coolt. Har iallfall vart vaken sen nio och redan hunnit duscha och slita upp mitt paket som en postgubbe kom med tidigt i morse. Sjukt snabb leverans från afrocare iaf och i morron blir jag nog långhårig igen.

Ska väl snart åka ner på stan med Nät för att besöka en tatuerare. Temple of art hade inga tider förräns i maj, och jag som är så otålig klarar knappast av att vänta. Har nört nått om en ny tatuerare i stan så jag tänkte kola upp det. Vill lägga mej under nålen nu helst.

Blåsa håret och frukost nu. Puss.


090219



Har suktat efter den här t-shirten länge nu, men trodde knappast att jag skulle hitta den i lilla skit Falun. Men idag bara fanns den där, mitt framför ögonen på mej! Dum som jag var så provade jag den inte innan köp, så jag när nog åka ner och byta storlek i morron. Hoppas det finns nån större.

Tänkte försöka mej på att rensa gardeoben nu, försöker köra efter 1 in 1 ut. Och efter idag och igår lär jag rensa ut 8 klädesplagg. Uhu hur ska det gå?

090219

En del faller vackert.
En del faller hårt.
En del faller alltid,
alltid ner i hål.

Jag vet du odlar vingar.
För din hud har blitt för trång.
Jag vet att du försöker,
flyga bort nånstans med dom.

Thåström, mjölk och lingongrova till frukost. Bra skit det. Ska snart åka ner på stan med mamma och kika. Ska försöka hålla mig från att köpa något dock. Men ett par nya joggingbyxor skulle inte sitta helt fel. Mina har vart med om alldedes för många blekningar och div fall så dom är inte så fina längre. Jeje smink och sånt nu.

090218

Vågar nästan inte berätta vad jag gjort idag. Men mitt visakort trivs iallfall för det är varmt och mysigt. Woho!
Träffade iallfall Mirja och Neze på stan idag för en fika med lite tjejsnack, sen drog  vi en vända på stan och jag kom väl hem med mer än jag borde gjort. Men jag handlade iallfall seconhand o det  gör ju saken lite bättre:D

Innan jag åkte ner på stan gick jag dock och hämtade ut den något försenade alla hjärtans dags presenten åt mej själv.

Nya bäbisar i garderoben.


Min sko konsumtion börjar verkligen gå överstyr känner jag. Eller min kläd konsumtion har gått över styr också men det var ju längesen. Kanske dax att anmäla mej till anonyma shopaholicks? Känns som om det är ikea dax snart.

090218

Vaknade vid halv åtta i morse o kände att nått var fel. Jag kunde ju inte öppna ögonen! Alltså vafan vill mina ögon mej? Infektionen hade ju nästan gått över igår o nu är det tillbaka. Blä. Orka :(

Ska iallfall träffa Mirja idag och hämta ut min present till mig själv på posten. Ligger nått riktigt fint i det paketet. Åh jag längtar till sommaren.

Och så fyller min fru år idag! Älsklings Kate blir 19 och jag har en fin fin present:) Jag tror hon kommer gillare!
Kate, du är bäst:D puss puss puss puss  <3<3<3

Nu ska jag försöka klä på mig och göra nått vettigt. Kanske råkar jag beställa en tid för att lägga mej under nålen?

090217

Okej jag dog lite nyss. Det finns lite lite hopp för min framtid. Fan jag börjar nästan gråta. Ingen som har 190 000 till mej?

090217

Or should I just get along with myself
I never did get along with everybody else
I've been tryin' hard to do what's right
But you know I could stay here
All Night
And watch the clouds fall from the sky
This river is wild
This river is wild

The Killers spelas för fullt idag.

090217

Känner mej inte så pepp på nånting idag. Ont o huvudet och bihålorna och bara blä. Jag känner mej sjuk och då blir jag automatiskt till en karl som bara gnäller. Skulle behöva nått som peppar upp mig. Ska nog ta en liten tupplur.



Åh alltså den där lukten. Gah kan inte sluta tänka på den eller känna den nu. Odden liksom.

090216

Varm choklad och macka det är grejjer till kvällsmat det. Nu säger jag god natt. För i morgon ska jag upp tidigt. Och det menar jag TIDIGT! Inte som i nio- tio. Utan snarare halv åtta. Haha harregud vad det tar emot att sätta klockan så tidigt.  Men Nät jag gör det gör din skull:p

Så. Natti natti!

090216

Jag har en vän. En vän som jag inte träffar så ofta eftersom fanskapet har flyttat till Malmö. Jävligt moget av dej Djungelapan:( Men ibland har vi roliga konversationer. Eller vi tycker det, andra tycker säkert inte det. Men skitsamma. Så här har det sett ut ikväll.

S: Haha wtf, Peace and love har bokat Mötley.
T: Haha w00t? Orka, kommer ju fan bli sweden rock #2! Skit också!
S: Värsta coolt. Mjo fast p&l bokar ju inte bara hårdrock.
T: Nä jag vet, men ändå. Bara för att jag typ hatar alla som lyssnar på Mötley.. De brukar ha en kromosom för mycket. Om du hajar.
S: Haha, jag förstår.
T: Men vad gör en kvinna som du en kväll som denna då?
T: Det har gått flera minuter men skit i mig då!!!! DÖ DIN FITTA DÖ!!!!
S: Haha, jag älskar dig också. Kollar på massa program om plastikoperationer. Du då?
T: Jag kollar samma. Snacka om att fettot verkligen inte ansträngt sig det minsta. Skaffa gymkort din heffaklump.

Och senare:

T: Du kan ju kolla min roliga blogg nu.
S: Ska kolla bloggen nu.
T: Roligt eller bara dåligt?
S: Roligt:D Fast antagligen bara du och jag som skrattar åt det. Haha
T: Haha förmoligen:D Jag gillar min högst intelektuella framtoning. Men kan inte bli dumpad för att man skriver en kass blogg va?
S: Nej nej det vore ju knasigt. Kanske därför x dissade mej?:D
T: Haha eller hur! Där har vi en lite psykopat tänkte han. Och så var det slut liksom:D

Men eftersom fanskapet inte har comviq längre så ger hon mej höga telefonräkningar. Jag hatar henne.
Och du Tea, lämna fan inte tillbaka böckerna! Det är hårdrock med biblioteks skulder!

090216

Jag har då dålig självdiciplin. Det är allt jag har att säga ikväll. Sockersuget besegrar mig:(

090216

Jag har då dålig självdiciplin. Det är allt jag har att säga ikväll. Sockersuget besegrar mig:(

090216

Gomorron!
Låg och snoozade i typ 1 timme idag. Galet skönt! Jag kan gärna ställa klockan en timme tidigare än nödvändigt bara för att få snooza lite. Käkade frukost nyss. Ägg, couc cous och fetast. Riktigt gott, så nu är jag mätt och belåten.

Jag hade ju lagt upp en plan för hur jag skulle sysselsätta mig idag. Men sen ringde det om en jobb intervjuv. Så jag åker väl på den istället då:D

090215

Sitter o trycker i mig sista bitarna av en amigo chokladkaka nu. Sista godiset på länge för mej. Har slarvat som tusan med maten på senaste tiden. Men från och med i morron ska jag ta o styra upp det här.  Tänkte ta över ansvaret för maten här hemma o se till så att alla andra äter lite bättre också. Men jag kommer sakna amigon, så sjukt god.

090215



My best friend gave me the best advice
He said each day's a gift and not a given right
Leave no stone unturned, leave your fears behind
And try to take the path less traveled by
That first step you take is the longest stride

090215

Dagens upptäckter är att:
1. Jag har verkligen INGA kläder som är bra att vara ute i längre stunder när det är vinter och snö. Fick till och med lov att ta min lillebrors snowboard jacka. Och att ha jeans och mockaskor när man ska ut i skogen och fota i typ 1 meter djup snö är igen bra ide. Verkligen inte. (fick ju iof en anledning nu att köpa nya kläder. Hurra!)

och

2. Min kondition är inte ens i närheten av vad den var i somras. Illa illa.  Kände mig lagomt ivägen när jag gick brevid skidspåret och det om 70-åriga gubbar som säkert hader flera gånger bättre kondis än vad jag har. Fick en plötslig lust att åka längdskidor också. Jag som inte ens kan stå på ett par skidor:S

Anyway. När jag kom hem gjorde jag tacos. Andra gången på 2 dagar som jag käkar det nu. Men gah det är ju så gott!
Nu ska jag sätta mej och fixa till bilderna som jag tog idag. Finns kanske något guldkorn:)


Ingen bra ide.

090215

Sitter och stirrar på min ipod och ser den laddas. Tiden går så segt när man väntar på något. Tänkte ta med mej kameran ut i skogen för första gången på evigheter.

Kläder och sånt nu.

090214

Jag hade en egen arme förut, som jag kunde ringa till och prata med när jag behövde stöd och uppbackning. Något som fungerade som en slags balans för mig. Balansen var ett nummer i min telefonbok som jag kunde nå när som helst och som altid kunde tala mig till rätta. Men balansen är borta, för jag bröt upp. 

Och nu har jag knappt nån balans alls. Jag är kanske (som någon annan sa om mig en gång för längesedan) en impulsiv människa som drivs av sina impulser och inte kan hantera sig själv. Jag gör och känner saker av helt fel anledning just nu. Men inser det när det är för sent.

En känsla har jag haft på senaste tiden som jag vet inte var av fel anledning. Den var av rätt anledning, för jag gjorde saker jag aldrig trodde skulle falla mej in. Sånt som tidigare gjort mej riktigt obekväm, men som plötsligt kändes helt okej. Men det kom inget bra av den tydligen.  Jag ramlar gamla gator fram igen. /- Håkan.

Nätter är dom stunderna då jag fungerar som bäst, eller kanske som sämst beroende på hur man ser på det. Hjärnan arbetar på som aldrig förr. Nätter som jag på något konstigt sätt njuter av. 

Blev ett långt inlägg nu, men nån gång måste det väl blir det också. Ska försöka sova nu. I morgon blir det kroppkakor hos farmor. Mys.


Yeah you, shook me all night long
Knocked me out, I said you
Shook me all night long


090214

Jag råkade visst gå ut ikväll. Råkade visst hamna på Etage också. Men shit happens. Jag och Nät gick ut med Sugardaddy aka Johan och hade trevligt. Fick faktiskt en present också, en liten rosa nallebjörn av Nät som numera heter Mengele.  Han ligger här brevid mig nu och är allmänt rosa och full i hjärtan. Men go är han:)

När jag gick hem från bussen nyss hade jag så många tankar, faktiskt vettiga tankar, i huvudet som jag tänkte skriva ner här. Men dom försvann när jag kom innan för dörren. Lite besviken blev jag. Tänkte ju vara lite seriös. Men det får nog bli i morron. Eller så lyssnar jag på ipoden och försöker samla alla tankar, hoppas på att jag inte somnar, och skriver ner mina vettiga och ovettiga funderingar. Det visar sig.

Om inte annat så är jag tillbaka i morgon.


090214

Om man nån gång mår dålig, kan man lägga sig panna mot panna med Gjördis i sängen. Där finns ingen saknad och ensamhet. Det är bara varmt, fluffigt och mjukt:)

090214

Äggröra och dubbel ögoninfektion till frukost. Sitter och kämpar med att hålla ögonen öppna för att kunna plugga. Går förvånansvärt dåligt.

Alla hjärtans dag idag då. Hade tänkt spendera den i sängen med dom fyra bästa männen i världen. Gene, Paul, Peter och Ace. Om jag inte orkar, och vågar, visa mej ute och åker med Nät på lite partey. Kan ju va kul att vara lite social iallfall. Eller så stannar jag och mina kinesögon hemma.


090213

Vilken tjockiskväll. Känns som inte jag inte gjort något annat än att äta. Chips, choklad och massa tacos. ÄNTLIGEN TACOS! Skulle kunna äta hur mycket tacos som helst. Mums! Funderar på om jag ska ta mej ett bad med ipoden. Fast jag vettefan om jag vågar ha den med mej i badet. Med min klantighet så kommer den väl få dö en blöt död.

090213


Så många skor, så lite tid.


Hemma en fredagkväll utan något att göra. Ska nog ta mej ett långt bad med musik och äta massa chips. Kolla på någon skräckis kanske. Det är ju trots allt fredag den 13e. Ska iallafall ta en lång dusch nu.

090213

Jag gillar verkligen att vakna upp och inte kunna öppna ögonen. För att dom är ihopklistrade av typ var. Verkligen mysigt. Ögoninfektion is not the shit. Speciellt inte eftersom jag måste göra klart mitt skolarbete, men inte så roligt att göra det med ett öga. Blö.

090211

Jag borde plugga nu. Jag borde göra klart min kollektions sammansättning, eller iallfall börja med den. Men det är verkligen inte alls det jag känner för att göra just nu. Jag vill mest slänga mej i duschen, stå där i en timme. Och sen rejda min garderob, eller våldföra mig på den som nät så fint uttryckte det. Sätta på hög musik och sjunga medans jag klär på mig och gör mej klar. För att sedan åka och våldföra mig på näts mamma. Haha.

Men jag borde plugga. Fuck it.

090210

Ett tillfälligt tillstånd av förvirring, och rädsla för ensamhet. That's it. Fan vet jag hur man gör sånt här.

Och Nät, tack för att du lär mej hur man lever livet utanför min bubbla som jag är van vid. Och snackar mej till rätta när jag får fingrarna skrumpna av diskmedel:) Eller häcken biten av en haj. Fan, i morron super och äter vi bort bekymmrena:)

090210

Ibland önskar jag att folk bara kunde skrika rätt ut rakt i mitt ansikte vad dom vill. Jag är sjukt dålig på att uppfatta subtila saker. Jag är nog en utav dom segaste människorna.
Snackade med Tea och vi är nog lite samma skrot och korn. Helst av allt skulle vi bara vilja skrika rakt ut: VAFAN VILL DU EGENTLIGEN?!. Innerst inne är vi riktiga retards. Nej, prata klarspråk med mej. För jag fattar inte annars. Även om det må va kallt och hård, men bara säg det.

Nu ska jag äta pizza, bygga på fettet lite. NICE!

090210

Det absolut bästa med att läsa en utav kurserna som jag läser nu är att jag faktiskt är okej att sitta och kolla igenom elle, galmour och liknande för inspiration. HA jag pluggar med min elle tidning:D

090210

Okej. Nytt nyårslöfte. Lite sent men iallfall. Bättre sent än aldrig. Jag måste sluta bry mig i vad folk tycker om mej. Jag lägger ner alldedes för mycket energi på att fundera på vad folk tycker och tänker istället för att bara skita i det. Jag tycker det är rätt obehagligt att umgås med folk som jag inte känner så bra eftersom jag måste visa  vem jag är. Jag vill kunna umgås med folk och känna att "gillar dom inte mej då fuck it. Det är deras lost."  Istället för att bara krypa ihop och känna mej liten. Jag tror inte jag är så dålig och hemsk som jag tror. Min blyghet ställer till det så mycket.
Det är lätt att gå in i ett mönster, men jag måste försöka bryta det nu när jag brytit med så mycket annat.

Känns mest flummig det här dock, kan inte få ut något vettigt ur huvudet eftersom det är mycket tankar som snurrar.

Nu ska jag ägna mig åt nått som jag inte gjort på evigheter, och hoppas på att min kreativitet kommer tillbaka.

I said I'm tired
Come get me off the merry-go-round
I'm wired
Come feed me and then bring me down

090209

För att fortsätta på förra inlägget. Det känns skönt att någon förstår mej och känner samma sak som jag gör.


Sandra. -- zzyxz.blogg.se sa:

Hm njä. Alltså nått har hänt med mig, helt plötsligt vill jag gå och lägga mej innan tolv på kvällen, gå upp i tid och faktiskt göra nått. sov till halv tolv idag och har dåligt samvete för det

Macho Juliet jagdrickerte.blogspot.com sa:

oj...

det låter inte naturligt


090208

> Natalie säger:

haha, jag tror att min mun fick utlösning nyss. de bara sprutade ut och rann ner vitt skum ur käften när jag skulle spotta


Ibland är jag inte säker på varför jag umgås med den här tjejen.


090208

Jag vill inte skriva. Jag är trött på att skriva massa blahaj, och speciellt bildanalyser som jag skriver nu. Jag har fått nog av dom. Jag vill göra praktiska saker. Ge mej nått utmanande:(

Jag fick ett plötsligt sug efter socker, men jag tröstar mej med solrosfrön istället. Som är salta. Det är ju nästan samma sak. Nej lika bra att bli klar med den här skiten nu.


Thrill me please.

090208

Jag älskar introt till Rock bottom. Skulle kunna lyssna på det i en mindre evighet. Den där Frehley kan sina saker.

Nu ska jag försöka skriva klart min uppgift som ska in idag, sen ska jag tillbringa resten av dagen med att läsa Behind the mask.

090207

 Jag dog lite nyss här jag hittade dom här på vans hemsida för 65 dollar.


MEN! Sen hittade jag dom på en svens webshop på rean och nu är dom på väg till mig:D Haha jag har ingen aning om när fan jag ska använda dom eftersom jag egentligen inte använder höga vans. Men det är ju Kiss. Lätt värt 500 spänn.

090206



Jag fick en plötslig saknad av mina korvdreads. Och färgen. Kanske till sommaren? Får se hur länge jag kan hålla mig innan hårfärgninsfingrarna tar tag i saken.

090203

Se för guds skull inte Mammuth. Rätt värdelöst. Skit skum handling, och den fick mig mest bara att må illa.  Men baconchipsen var ju goda iallfall. Riktigt trevlig dag idag för övrigt:)

Jag gillar det här lugnet som har lagt sig över mig den senaste tiden. Det känns nästan lite må kusligt. Känns som om att jag väntar på nått. Det är helt lungt, förutom pirret av välbehag ibland. Men det är mer än välkommet:)

Dax att sova snart tror jag. Iallfall stänga av datorn.


Dagens upptäckt är att det är ju rätt schysst att kuddarna luktar som nån annan när man ska sova.


090201

Om man aldrig haft sömnproblem, vet man inte heller hur lång natten är.

Jag vet exakt hur lång den är, men den kan inte mätas i timmar och minuter.

Bara lyckligt sovande människor kan unna sig lyxen att dela upp tiden på detta vis.

Vi andra är hänvisade till stegen vi tar, andetagen vi andas och dom många, osammanhängande och plågsamma tankegångarna som sätts i rullning.

-Martin svensson



.


090201



Prr nya bäbisar i garderoben.


Sitter och fördriver tilden så klockan blir nio nån gång så jag kan gå till Ahblerg. Känns som om hon är den enda som inte dömer mej ibland.

Livet är dom nätter då jag inte kan sova.

RSS 2.0