090429

Kirrade tatueringen igår, och det gjorde inte alls lika ont som jag trodde att det skulle göra. Kändes nästan ingenting första gången han gick över den. Men sen andra gånger när detaljerna skulle fixas till trodde jag att jag skulle dö. Åh the pain. Men lätt värt det! Nu är den mest svullen och geggig och äcklig så pics kommer väl om nån dag när den ser lite fräschare ut. När den var klar drog jag hem till sm och kirrade lite tacos, kollade på hockey (ofrivilligt) och såg Saving private ryan. Var sickt trött och somnade sött på natten.  

Idag stötte jag av en slump på min fru på stan och vi gick runt i några timmar och hade allmänt kul. Fyndade två klänningar som inte alls är min stil egentligen men som var sjukt söta och billiga så dom fick det bli. Nu ska jag måla naglarna och sen ska jag däcka i sängen.

090427

Har lite svårt att hitta nått vettigt att ha på mig idag. Anledningen är att detta snart kommer pryda min mage:



Lär ju hitta nått som inte sitter åt så hårt och skaver. Börjar känna mig lite nervös men det kommer nog gå fint som fisken. Nu ska jag åka och ta ut pengar och köpa salva till min bäbis.

090427

Tänkte skriva en liten uppdatering om helgen. I fredags bestämde jag och Nät lite plötsligt att vi skulle dra ner till stohlholm på lördag för hon hade vunnit några biljetter till nån vecko revyn grejj. Kul att komma bort från den här stan lite. Så på lördag morron satte vi oss på bussen ner på stockholm. Irrade runt ett tag och försökte hitta hotellet. Lämnade allt vårat bagagde (jag är förundrad över hur mycket grejer man behöver ha med sig för att vara borta ett dygn. Helt sjukt) och sen drog vi ut på stan en stund och sen för att leta reda på Ambassadeur. Hamnade på Waynes ett tag med en chai latte i väntan på att få komma in.

Väl inne fick vi en välfylld goodeibag, när fick håret fixat, jag fick naglarna fixade och båda blev sminkade. Idol Robin va där och sjöng och då var det nån debatt som självkänsla med bondinbella och nå fler folk.
      

Det slutade iallafall klockan fem och då drog till hotellet för att checka in. Vi skulle egetnligen haft ett dubbelrum med våningssäng som var as litet. Men killen i receptionen verkade gilla oss och gav oss ett varsit singel rum med större säng och större badrum. Det gillas! Jag tror vi hann spendera ca 1 timme i rummet innandet började se ut som skit. Sen drog vi köpte lite mat och kikade på tv medans vi drack vin och gjorde oss klara för kvällen. Drog till ambassadeur vid halv nio.
       

Det var meniningen att vi skulle få en välkomstdrink gratis där, men jag tror det slutade med att vi fick 12 gratisdrickor istället. Billig kväll! När och Chantalle passade på att sjunga lite Lips och sen satt vi mest och drack och dansade lite.

         
 
Dock så drog vi hem rätt tidigt för vi hade varit vakna as länge och hade sjukt ont i fötterna. Köpte såklart med oss lite mat hem och satte oss i mitt hotellrum och åt. Känns dock som om vi hade roligare när vi kom tillbaka till hotellrummet än vad vi hade på ambassadeur.



Avslutar lödagen med den här fina bilden när jag ligger på golvet och dampar loss. Sjukt kul ikväll och dag iallfall. På söndan gick vi bara upp och åt frukost och tog sen tåget hem. Var rätt död när jag kom hem.

090425

Sjukt dålig uppdatering på senaste tiden. Men det känns som att jag knappt varit hemm något så jag har inte orkat skriva. Strax drar jag och nät till stockholm och ska gå på nån skönhetsgrejs som veckor revyn fixar. Är så trött så ögonen trillar ur, är inte van att vara vaken så här tidigt.
Bussen nu.

090421

Klockan är halv tio, och jag är  vaken och nästan påklädd. Det känns helt sjukt. Jag har inte varit vaken så här tidigt på veckor. Men snart väntar en morgonpromenad med Ahlberg och se frukost. Det är det ju värt att gå upp tidigt för. Nu ska jag försöka släpa mej utanför dörren, det var ju bara 4 grader ute. Brr.

090419


Det här är ungefär det jag ser framför mig nu när jag sitter vid datorn. Dålig bild ja, men orka gå och hämta riktiga kameran.  Jag blir helt handlingsförlamad när jag ser dom här två donnorna ligga så här och mysa. Jag kan sitta och titta på dom hur länge som helst. Det är kvällar som den här som det är extra skönt att ha en kurrande boll att gosa med.

090417

Högst upp på min hat-lista idag kommer den här killen. Ett citat från hans blogg : "På tal om grönt the; vet ni om att det har fettreducerande egenskaper? Man blir alltså smalare av att dricka grönt thé! Bra va?"
Ja klart som fan man blir smalare av grönt the om man BARA dricker det och äter några futtiga nuggets ibland. Jag skulle skulle vilja mata honom med onyttig mat i några dagar och skratta åt honom när går upp i vikt. Han borde inte få finnas till i bloggvärlden. Fast egentligen är det ju synd om killen för han är ju sjuk. Anorexia, även om han inte kan erkänna det själv. Men det skiter jag i nu för jag är bitter över hans påverkan på unga tjejer (och killar) som läser hans blogg. Jag lovar han smygäter säkert godis på kvällarna.

Nu ska jag göra nått mer konstruktivt som att laga mat eller ta en promenad.

090416



Inte för att låta dramatisk eller överdriven nu men om jag inte har dom här skorna till sommaren så dör jag. Jag seriöst dör. Dom måste bli mina.

090416

Jag och Tea bestämde för nån dag sen att vi skulle lägga upp en lista på våra absoluta favoritlåtar. Höst 20 stycken. Men precis som Tea så blev det alldedes för svårt och måste nog nöja mig med några mindre. För urvalet är alldedes för stort. Självklart är låtarna utan unbördes ordning, förutom den första som är den bästa av dom alla.

Nina Rochelle - Allt som du valt bort
Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)
Kiss - Let me go Rock n' Roll
Håkan Hellström - Hurricane Gilbert
The smiths - Sing me tp sleep
Anthony and the johnsons - Hitler in my heart
Imperiet - Kriget med mig själv
Stonesour - Zzyxz rd.


Gillar ni det inte är ni störda i huvudet.

090415

Jag gillar inte att Ben & Jerry släpper nya smaker utan att lägga upp det på hemsidan. Det är fan inte acceptabelt. Nu har dom tydliten släppt två sorbet glasser och jag lär väl få leta hjäl mig efter dom förstår jag. Men jag ska ha dom.

Anyway, ska låta håret torka. Ska kirra sminket och sen är det väl dax för harrys. Ska bara försöka leta fram nått att ha på mig. På nått sätt tycker jag att bland 70 tröjor borde jag kunna hitta nån som duger. Men det sket man väl i.

090414


Fixa eller inte fixa? Åh jag hatar hår-ångest.

090413

"För mig är livet mest ett hinder. Med fler hinder runt hörnet. Och försöker jag tänka att det inte är så slutar det bara med att jag snubblar på ett hinder för att jag inte uppmärksammade det och försökte vara normal."

Tea kan sätta ord på allt som jag inte kan. För hon är smartare, trots att hon är neger.

090412

Idag har jag mest chillat och ätit glass med Nät, Rikard och Per. SKönt att kunna sitta och bara snacka skit om massa saker som har hänt förut. Var duktig och gick hela vägen hem från kålgårn och va halvdöd när jag kom hem. Men det var fint väder och jag hade fin musik i lurarna.

Har smsat med Tea nästan hela dagen idag, vilket inte är en ovanlighet iof, tackafan för att jag har gratis sms annars skulle våran vänskap ruinera mig. Tea är alldedes för långt bort och jag saknar henne med varje cell i kroppen, även fast vi inte alltid kommer överens är hon en utav dom bästa som jag har och någon som faktiskt tänker likadant som mig. Hon är den enda jag kan säga allting till utan rädsla för att hon ska döma mig för något.
Och ibland vill jag inget hellre än att slänga mej på första bästa tåg till Malmö för att ligga i fosterställning i samma säng som Tea, fullproppade med pizza och blåmärken efter slagsmål. Mycket möjligt att Tea kan vara min själsfrände. Trots att hon hatar Kiss.
 Nu tappade jag bort mig helt för jag skulle egentligen bara slänga in ett citat från Tea här. Men jag gör nog det senare för det här blev så långt endå.


090410

Kan inte sova och började kolla på Californication från början för nån timme sen. Känner mej lite som Hank Moody idag, ett riktigt fuck up. Måste komma back on track och hitta logiken igen. Jag vet inte riktigt vad jag håller på med, eller jo det vet jag allt för väl. Men trots att det är tredje gången så förstår jag fortfarande inte riktigt. Nu ljög jag igen. Jag förstår, men jag ignorerar det för det är så mycket lättare att leva i förnekelse ja.

Låg och stirrade på datorn nyss och innan jag visste ordet av det hade jag plockat upp pennan och börjat rita på handen och fick en flashback av elefanter och diverse mornar med alldedes för utsmetad kajal och huvudvärk. Idag är jag bara sådär extra trött på mig själv, och skulle vilja vistas med nån annan än mig själv. Huvudet är så fullt i tankar att jag inte kan få ut en vettig ens. Jag borde verkligen sova nu om jag inte ska vara helt död i morgon. Men jag kommer nog inte kunna sova inatt nej.
Tacka gud att det finns harpan på mobilen.

090410


Spenderar min fredagkväll med ost och kex, pucko och moulin rouge. Fick en plötslig lust att färga håret rödaktigt igen. Det är så galet snyggt.

Igår var det fest hos Hägglundarna. Det var minst sagt kul. Idag är jag mest bakfull och sliten. Så nu ska jag fortsätta äta brie och kex.

090408

På ett dygn har jag lyckats samla på mig ca tio glas i mitt rum. Inte undra på att det aldrig finns några glas i köket när man behöver dom.

090408

Har verkligen inte gjort något vettigt idag. Vaknade och sökte dom få jobb som finns att söka till sommaren. Åkte ner på stan för att träffa Kate ett tag<3. Sen har jag mest legat i sängen och frusit och glott på tv. Orkar inte plugga nått idag, är helt sluti huvudet efter mega plugghelgen som jag hade. Men ska göra en planering ikväll.

Sitter och läser en blogg nu som gör mej så jävla arg. Fan den här killen verkar ju helt slut i huvudet, jag skulle vara vilja banka lite vett i skallen på honom. The-dieten my ass. Kan han inte bara erkänna att han har nån ätstörning istället och bara svälter sig själv. Och även fast det gör mej så arg kan jag ju inte låta bli att läsa heller. Nej fy fan.

090407


Har haft en riktig chill dag. Vaknade runt ett och såg att det var fint väder ute igen, sökte lite jobb och drog på mej lite kläder och gick en runda runt tisken och så ner på stan. Provade lite jeans på myrorna för jag måste ha några schyssta att göra om till jeansshorts sen. Hittade även ett par röda ballerinas i storlek 36 som jag faktiskt kunde ha. Woho!
Sen åkte jag hemmåt och vårstädade i rummet och i garderoben. Bort med alla tråkiga vintertjocktröjor och långkalsonger och raggsockor. Hann lägga mej i solariumet i 30 min också och få lite färg. Ska ju bläcka magen i slutet av månaden så jag vill ju hinna bli lite brun innan dess. För sen får jag ju inte sola den nånting.

Ska nog lägga mej och sova snart. Men blev lite lessen nyss när jag insåg att jag måste bädda om sängen innan. Det känndes mest jobbigt. Man kanske borde sova på soffan istället. Haha.

090406

Sitter i sängen så här på kvällskvisten, eller mitt i natten ska jag nog kalla det, dricker lite sparris soppa och tittar på Ally Mcbeal. Funderar på varför vissa av tangenterna på tangentbordet inte fungerar ibland. Man måste slå lite på dom för att dom ska fungera. Ungefär som mej den senaste tiden. Känns som att nån tryckt på samma knapp många gånger och aktiverat tröga knappar på mej.

Lyckades, efter mycket stress, skicka in alla uppgifterna i en kurs idag. Nu är det bara att hoppas på godkänt. Är dock sjukt tveksam på om jag verkligen gjorde den sista rätt eftersom beskrivningen nog var det flummigaste jag sett.

Anyway, fick iallfall träffa Hägglund och Ahlberg idag och fika och snacka lite skit.

Jag hoppas på att det blir fint väder i morron så jag kan ta en långpromenad i solen. Det är nog dax att sova snart.

090405

Tänkte ha en lugn hemmakväll igår med plugg, men nej. Slutade med att bergieman kom hit och vi drog några öl, drog sen ner till rådhuskällaren och chillade ett tag och avslutade kvällen med skräckfilm. Bra kväll.

Sitter här och pluggar lite motvilligt, har dragit ner persiennerna i hopp om att jag ska kunna ignorera solen som lyser utanför. Det är ju faktiskt mycket roligare att plugga än att gå ut. Ja. Fick ett ryck igår och plockade ur allt jävla löshår och jag känner mej lite mer som marla singer. Men fy fan vad skönt det är.

Åter till plugget nu.

090403

Har nyss kollat klart på Fight Club. Braaa film det där. Tänker på Axl när jag ser den. Han är min Tyler och jag är hans Marla. Haha:)

  

Hade världens slöaste dag med Kate på stan idag. Gick ner på stan vid ett, köpte lite mjukglass som vi njöt av i solen. Sen drog vi runt på lite affärer, gick och kollade in typ världens mysigaste lilla seconahand/vintage butik. Där ville vi bo<3 Sen gick vi till det ekologiska fiket och köpte lite ekologisk läsk som var mums. Och till slut så gick vi till hemköp för att köpa potatissallad och bröd och ost och åt sen det i solen. Tvingade ut mamma till lager 157 för att köpa nya leggings och sen hem. Var väl hemma runt halv åtta och gjorde världens godaste paj.
Ikväll har jag mest bytt ut lite löshår, kikat på tv och ätit nötter.
Bästa dagen på länge<3

All cred åt min uderbara fru som förgyller mina dagar:P hehe. Nu ska jag nog snart gå och lägga mej. Det är sånna här extra fina dagar som det känns lite extra ensamt på kvällarna. Och vissa saker gör det ju inte lättare.
Anywaay, hoppas det blir lika fin dag i morron. Eller så hoppas jag på att det spö regnar eftersom jag måste plugga!

090402

Vaknade av en fin dröm imorse, jag hatar när man drömmer och det känns så sjukt verkligt. Så när man vaknar måste man verkligen fundera på om det har hänt eller inte, men personen i drömmen är ju sjukt långt bort så den kunde ju tyvär inte vara verklig.

Tänkte ju sitta inne och plugga idag men det är alldedes för fint väder för det igen. Så jag och mammsen ska tydligen ha en mamma dotter dag och jag ska tvinga henne på secon hand affärer. Och så ska jag leta efter en cykel. Det behövs verkigen nu känner jag.

090401

Har nyss dragit ut alla mina jeans på golvet och provat igenom alla. Och då hittade jag dom, jeansen med stort J. Dom som jag använde typ jämt förra våren och som sitter som en smäck. Konstigt nog satt dom nästan ännu bättre nu även fast jag gått ner i vikt? Fattar inte riktgit hur det går ihop men jag tackar och tar emot.

I morgon ska jag ge mej ut på jakt efter en cykel. Och så ska jag prova ett par snygga jeans på gina som jag suktar lite efter. Och så blir det mer plugg. Blev nästan klar med två uppgifter idag så i morron ska jag göra klart resten.

Nu äre sovdax!

090401

Det är nått allvarligt fel på mitt photoshop idag. Jag blir helt galen, ingenting fungerar ju som det ska och jag som har skit mycket att göra. Struntade i att plugga i förmiddags för det var alldedes för fint väder för det. Istället tog jag med mig ipoden och invigde vår-skinnjackan på en promenad runt tisken och sen till affären för att köpa feta ost. Lagade typ världens godaste mat och satte sen igång med plugget.
Det är en enda stor röra i mitt huvud just nu av photoshop begrepp, men jag ska blir klar idag. Senast om en timme.

Och nej Kate det gör inget om vi inte får det vi önskar oss eftersom vi har varandra, och vi är ju bättre än alla karlar i världen endå:)


090331

Idag har jag mest gått runt och gillat läget. Somnade på skit dåligt humör igår men vaknade upp och kände att jag mest bara gillade läget. Smällde i mej lite luch på kina med mammsen och blev hur mätt som helst. Firade det med att köpa en ny plånbok, eller det var väl snarare en portmonä. Unnade mitt hår lite nytt schampoo och balsam också så nu kan mitt hår överleva nån månad till kanske. Har varit pluggtjejen resten av dagen, fixat klart 4 uppgifter och ligger snart i fas. Woho. Skulle ju vara najs att bli klar i förtid så jag inte behöver göra så mycket på resten av terminen.

Nu ska jag ta en drickyoghurt och göra klart min gif-animation för Trädkramar kompisarna. Min fiktiva miljöorganisation. Skojigt värre.

RSS 2.0