100214 - <3



Har precis käkat lite sushi och bytt lite presenter tidigare. Klockan som jag köpt dög iallafall! :D Själv fick jag blommor, B&J-glass, sushi och en god melondricka från sushi stället. Fick äntligen äta sushin på mina fina tallrikar som jag fick av lillebror i födelsedagspresent. Lite små för att äta en stor på dock, min lax fick precis plats;P  Somnade ett tag i soffan framför tvn och är sjukt seg nu. Men bara och tagga till! Ska nog ta mej en bit cheesecake så vaknar jag nog till.

100211 - Lilla My


Jobbar för fullt på Lilla My-looken här hemma.

100211 - God morgon!

Visserligen har jag varit uppe i flera timmar redan. Fick för mig igår att jag skulle gå upp sammtdigt som love när han gick till jobbet. Dvs innan åtta. Och varför? Jävla bra fråga. Men upp gick jag iallafall. Har setat framför datorn och lyssnat på Lady Gaga hela morgonen haha. Ska fixa den hemska utväxten och läsa lite om köprätt till föreläsningen i eftermiddag.

Ska förresten på arbetsintervjuv nästa vecka. Skulle verkligen sitta fint med lite kvällsjobb!

100211 - Fika med frun osv.

Var och gymmade igår för första gången på typ en månad. Och det får jag betala för idag. Träningsvärk of doom i hela kroppen! Fast det känns ganska bra endå. Framgång!

Ska snart dra mej mot stan för att ta en fika med frun, och inhandla Alla Hjärtans-dags present åt min man. Ser fram emot att träffa favvoritfrun igen!

100210 - Målat klart

 




Har målat klart sänggaveln nu. As bra blev det! Slippa slå huvudet u elementet längre. Ska snart dra iväg och träna, sen tvätta tusen ton tvätt.
Förhoppningsvis ringer dom från ett jobb idag så jag får komma dit på intervjuv. Lät lovande iallfall!

RSS 2.0