Lyckligt lottad

Ibland mitt i all misär* så kommer man på att fan jag har det ju bra endå. Livet är inte så hemskt och man är mest fjantig som gnäller om så himla små saker. Just nu är ett sånt tillfälle. Sammtidigt mårjag dålig och blir ledsen över att massa dåliga och hemska saker händer personer som verkligen inte förtjänar det. Och då hamnar jag i nått sorts mellanstadie. Jag inser att jag har det rätt bra, men jag får dåligt samvet när jag mår bra över att jag har det bra eftersom andra har det så dåligt. O herregud nu vart det lite flummigt. Fick mig en tankeställare.

Dagens.

Har mest chillat idag. Följde med mamma ner till jobbet. Hittade ett par vinterpjux för 50 spänn. De gillar jag. Dom har varma och sköna, inte sådär supersnygga kanske men men. 50 spänn är helt okej:p Sen hämade jag ut mitt och näts smink. det var också braaa:D nu sitter jag och provar smink sånt här. Beställde ju två foundations, men nu har jag ju bestämt mig för att köpa mineralsmink istället:p kanske ger en foundation till mamma då.

Sen frukost

Lite sen frukost idag, stannade uppe länge igår och städade lite. Kände att jag behövde rensa ut lite här i rummet.  Hittade massa skräp som jag inte använder och itne behöver heller. Få se vad som häner idag, åker nog ner till biblioteket om jag orkar. Måste ju gå och ta ut pengar först och fylla på busskortet. Känns lite jobbigt:p
Nu sitter jag här och dricker mitt kära blåbärste och äter mackor. Ska snart ta och slänga mej in i duschen. Sen får vi se vad som händer!

Vinterskor?



Och så var det ju det här med vinterskor, i år igen. Riktigt knepigt. Vill helst ha ett par högklackade så att jag kommer upp från marken lite, men det är nog inte sådär jätte bra för halkiga dagar. Några utav dom här är dom jag väljer mellan.
1. Höga svarta stövlar från Ellos, 599 kronor.
2. Beiga skor från Ellos, 299 kronor. Kommer nog inte bli så bra om man går i blött med dom här.
3. Svarta stickade skor från Asos, 228 kronor. Dock tänkt som höstskor. Dom kommer isf läggas in i garderoben när snön kommer.
4. Höga svarta kängor från Asos, 528 kronor.
5. Svarta höga kängor från Asos, 528 kronor.
6. Svarta mockakängor från Skopunkten, 99 kronor(!!). Dom här kommer nog köpas oavsett. Vilket kap!
7. Svarta mormors kängor från Din sko, 499 kronor.
8. Svarta stövlar från Ellos 399 kronor.

Gah inte lätt att bestämma sig. Dom för 99 blir det då iallfall för det  var ett riktigt fynd. Måste nog sova på saken i några dagar för att sen bestämma mej.

Natt te

                                         
Mums sitter i sängen och drickar blåbärs te = gott! Idag har testat glasögon mest heeela dagen. Har minimerat det till två och vet inte vilka jag ska ha. Ska ta hjälp från några smakråd sen. Sen har jag fixat klart min vinterkappa. Det är nog den finaste kappa jag någonsin sett. Svart i ull med pälskrage.  För 70 spänn! Helt sanslöst billigt. Nu saknas bara knappar och ett nytt skärpspänne. Det ska införskaffas när jag får pengar igen.

Nu ska jag kika klart på rättsläkare Jordan. Sen ska jag utforsta mineralsminkets förvirrande värld!

Morrn!

(Har försökt publicera det här inlägget i flera timmar nu, hoppas det funkar nu!)

Vaknade när posten kom för mamma kom in med två paket till mej. Kul:) Behöver ju mina läsglasögon ibland så jag tänkte passa på att beställa nya, som är lite snyggare än dom jag har:P Så två paket med provbågar kom hem idag.

Provbågar. Spännande:P

Och nu sitter jag mest här och kikar på vinterskor. Ska ta och äta lite mat snart och gosa med katterna.

Känner mej mycket matchande idag. Tur att jag bara ska gå hemma och inte visa upp mej i dom här kläderna ute.

Ny design.

Ja har man inget att göra på en lördagskväll kan man lika gärna kirra en ny design:) Känns lite mysigare och höstigare nu. Mannen min är och umgås med en kompis och jag orkar faktiskt inte hitta på något ikväll. Ska snart städa ut garderoben, det behövs verkligen. Börjar bli alldedes för fullt där nu. Sen har jag chips att smaska på och så blir det väl nån film:)

Väntan

Nu sitter jag och nya kissen i sängen och väntar på att Herr Back ska komma hem. Trevligt att man kan hålla tiderna.
Nya kissen men gosig, lägger sig på rygg och tar tag i ens hand och slickar och nafsar på den. Söthög. Synd bara att klorna är sjukt vassa så att hon river sönder en:( Men det är ju inte meningen. Får visa hur klöspelaren fungerar i morron:P

Go morron

Nu sitter jag i sängen och dricker lite soppa till frukost. Tittar lite på katten som springer runt som en idiot här hemma, undra om hon fattar att nått är på g. Ska ju iväg och kolla på en kompis till henne idag. Hoppas vi hittar en söt pojke:D

Ikväll blir det middag hos Linus mor, sen ville han ut på S2 för att kolla på Kristet utseende. Men nja, får se hur det blir med det. Känns inte sådär jätteskoj.

Krogen

blev krogen ikväll. 2 för 1. Det gillar vi. Rätt rrandom kväll med lite skumma människor och så. Nu ska jag och gjördis leka lite sen är det natten.

RSS 2.0