Packa

Det märks att jag är tjej när jag börjar packa. För det första hittar jag ingenting alls i min garderob som jag vill ha på mig! Och så packar jag ner waaaaay to mutch:( Gah det här håller inte, väskan är full och jag har inte ens smink och diverse atteraljer med mig som jag behöver. Jag måste lära mej att hejda mig. Ska ge mej på ett försök att utesluta vissa saker. Och varför har jag inga hela svarta strumpbyxor? Gahh!

Nej lite B&J och ompackning blir det nu.


P&L

Nu ska jag snart dra till Borlänge för mitt första funktionärs pass. Spännande värre! Sen äre hem o packa som gäller. I morron flyttar jag till borläge på heltid, iallafall tills på söndag;p

Släkten är värst

Haha jag var för övrigt och ät med släkten tycon idag. Mormor sitter nog uppe där och kollar ner på oss och skrattar för att vi är så krångliga. :P Han är nog glad att han inte var med idag. Haha. Vad jag älskar min släkt ibland.
Dom är verkligen bäst.

Kul?

För att gå igenom den senaste tiden lite snabbt kan jag säga: kul. Kul men med vissa svackor.
Studenten o balen o sånt vart ju skit kul trots att studentkvällen slutade mest i katastrof och baldagen började mest i katastrof. Men det gäller ju att göra det bästa av situationen och det tyckte jag att jag gjorde:)

Sedan var det midsommar. Och det var också kul. Party hemma hos låtta som slutade med ett mindre slagsmål på hennes golv. Men shit happends! Det brukar bli så när man festar där, så nu har jag ett till blåmärke på låret som jag kan räkna till min mina samling från studentveckan. Det är här däremot avlångt och mest skit konstigt. Och ont gör det också. Jag är en sån jävla mes, jag kan pierca tutten o tatuera mig på ryggen men när dom på sjukan ville dra av mitt plåster på foten beredde jag mig på att dö av smärta. Jag tror sjuksystern tyckte att jag var fett töntig:(

Men men, snart är det P&L. Jag och Ahlbögen flyttar in på Hotell Lucas om altl går som det ska. Det blir nog party. Men först måste man göra sånna där tråkiga saker, som att gå till arbetsförmedlingen, jobba lite och så.

Och idag hände något fint. SATC hade premiär, åh som vi längtat:D Jag och Nät bänkade oss i bion med cheeseballs och läsk. Och herremingud, jag kom ut därifrån som ett känslomässigt vrak. Asså, träffande film? Herremingud, jag har en del att fundera på nu. Men jag vil se filmen igen, och gråta lite mer. Varför finns det inga sånna där drömslut i verkligheten?

Oj, vilket långt inlägg det här blev då. Och inge bilder heller:( Men orka sånt. Din finns på min bdb så det är ju bättre att kika där. Nu sitter jag här och käkar lite natt mat. Sill, potatis, rödbetssallad, gärddfil och kladdkaka till efterrätt. Känner mej nu som Samantah i SATC, äter för att ja. Nät och dom som sett filmen vet vad jag menar:P Men jävligt gott är det. Ska nog ta lite mer nu och lägga mej till rätta i sängen och lyssna på lite musik innan jag sover.
Kommer nog inte orka uppdatera så mycket under p&l.
Men vi ses i dimman!

Sovdax.

Det är verkligen sovdax nu, för längesen till och med tror jag:P
Men jag kommer nog inte kunna sova för det där smset:( Men försöka lär man. För trött är jag.


Inte smart.

Att borsta tänderna med stark tandkräm precis efter att man ötit typ 3 vitlökslyftor var INTE skönt:( Aj aj aj på tungan. Nu ska jag åka ner på stan, posta lite kontrakt och kika lite på mammas jobb, var allldedes för längesen jag va där nu:)

Ensamt.

Man blir lätt lite deppig så här på kvällskvisten:P Det är så himla ensamt på nätterna nu för tiden, sover och och i pyamas för att jag inbillar mig att det är kallare än förut när jag sov ensam. För det är endå nått som saknas som gjorde mej varm. Så nu ska jag ta på mej pyamasen och försöka sova.

Uppklädd.

Wow nu är mitt hår mer brunt är rött:D Woho! Hat klätt på mig nu (känner mej rätt uppklädd, som om jag ska få finmiddag men jag ska ju bara till Gagnef och fira carro;p). Lite vin och cheeseballs blir det ju så klart också! Som om jag o Nät skulle kunna spendera en kväll med varandra utan det:D

Nej nej det funkar inte. Igår gjorde vi nått drastiskt, vi sökte jobb på Rhodos. Skulle vara sjukt soft att komma bort ett tag. Så nu håller vi tummarna för att både jag och Nät kan få jobbet så drar vi från gråta trista sverige.

Jaja nu ska jag göra mig klar. Ska snart dra ner på stan och käka lite maaat, är sugen på Mc Donalds;p

Mouline Rouge

Åhh nu kollar jag på Mouline Rouge. <3 Finns ingen film som den. Haha älskar när dom börjar sjunga I was made for loving you.:D
Åhh vad jag älskar filmen.


I follow the night
Can't stand the light
When will I begin
To live again?

One day I'll fly away
Leave all this to yesterday
What more could your love do for me?
When will love be through with me?
Why live life from dream to dream....
And dread the day
When dreaming ends?


Love makes us act like we are fools
Throw our lives away, for one happy day
We could be heroes
Just for one day

We should be lovers, and that's a fact
Though nothing will keep us together
We could steal time, 
Just for one day

Ointressanta dagar?

Dagarna blir helt plötsligt så ointressanta när man inte går i skolan. Finns inte mycket att skriva om. Idag har jag:
Skrivit in mig på AF
Handlat en klänning
Färgat Teas hår lila
Vittnat för polisen om misshandeln.

Ja det var väl min dag. Nu ska jag fortsätta min otroligt intressanta dag med att städa och kolla på Mouline rouge och gråta lite i slutet. Kanske borde jag ta och baka lite muffins också.

Nu har jag fått nog av dej.

Just den låten beskriver nog mina känslor rätt bra för en person just nu. Någon som inte förtjänar att räknas till min familj längre, någon som jag önskar att jag kunde räkna bort. Men jag är for svar för det. Men tamejfan det ska gå om et så tar hela sommaren.

Well kommer du ihåg när du var som en vän för mig
Du vet du var så stor att jag skulle dö för dig
Och jag trodde nog att det skulle vara så
I resten av mitt liv för detta skulle ingen kunna ändra på
Men så kom den där dagen då du slog mig
Lät mig förstå att du bedrog mig
Och nu sitter jag ensam
Och hatar att jag lät dig ge mig den där känslan

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra

När jag fick dig att se rött
Så kunde jag leva på att låta dig skrika dig trött
Men när du kommer ett steg närmare än vad du får
Så kommer allting bara sluta i öppna sår
Som du får mig att blöda ut
För du karvar och vrider din kniv som ett djur
Och varje varvallt detta går runt i mig
Så känner jag att du måste ut ur mig

Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra
Nu har jag fått nog av dig
Du följer aldrig med mig och du får aldrig mig att må bra

(Och nej det handlar antaligen inte om den person som dom flesta tror att det handlar om, vissa förstår nog vem jag menar)

Nowere to run, nowere to hide

Det sägs att det är nu livet börjar, att vi har klivit in i vuxenlivet. Jag har tagit studenten, jag har gjort alla dessa grejjer men ska göra. Kastat en sten, gått med ena foten i rännstenen och den andra på trottoaren, haft mössan på mig hela veckan, varit på bal, festat på en vagn och festat som ett djur hela veckan. Min kropp har gjort alla dessa saker men in hjärna har inte hängt med. Den sitter fortfarande fast i skolträsket. Den tänker fortfarande arbeten som inte vart så bra och uppgifter som inte blev inlämnade. Och hur ska jag få den att förstå att det inte betyder något längre? Min hjärna har fastnat. Den har inte hängt med den senaste tiden. Sommaren är här, den sommaren som ska bli den bästa i våra liv. Men jag förstår inte det. Hösten och våren har varit som ett maratonlopp men jag står fortfarande kvar på starlinjen. Eller jag står inte ens kvar på starlinjen, för det är en fast punkt och jag har inte en fast punkt i mitt liv.

Jag önskar att jag var lika modig som vissa andra herrar som ska flytta tvärs över joden, jag önskar att jag inte hade något att lämna efter mig. Jag behöver mitt eget liv nu och inte leva för någån annan. Jag vill mer än någonsin härifrån, men jag har ingen aning om vart fan jag ska ta vägen. För det sägs att jag förtjänar att sticka. Jag förtjänar att göra saker för min egen skull nu, men vad vill jag göra? Vart ska jag sticka? Frågorna är många och svaren finns inte på kartan.

Allting går så snabbt och den här veckan måste jag försöka hinnaikapp tiden.

Dålig uppdatering.

Sjukt dålig uppdatering här. Men jag har haft fullt upp med balklänningssyende, fester och lite annat smått och gott. Men nu ska jag strax iväg och jobba! 8 timmarspass. Oj oj oj. Sen blir det nog förhoppnigsvis Harrys?:D 

Hmm undra förresten vad jag har gjort av mitt fina armband. Kan ha tappats på dansgolvet i måndags. :(

Jaja jobba nu!

Mora.

Japp snart drar jag till Mora. För att träffa Tobias:D


Söööööömn.

Jag är trött. Jag är hungrig. Och jag borde packa. Vet inte ritktigt vad jag ska göra. Tror jag ska äta snabbt som fan, o sen däcka i sängen och sova. Så kan jag hetspacka lite i morron. Låter fint det.

Go morron.

Nu har jag precis gått upp och klätt på mig. Ska snart fixa håret och sen käka lite frulle. För idag ska jag ju börja jobba:D
Är fortfarande nervös men det ska nog gå bra:)

Önska mej lycka till!

Nervis.

Borde verkligen sova snart, för i morron är det första dagen på jobbet:D Sjukt kul men endå pirrigt. Mycket att hålla reda på tydligen:O Bara att hoppas att mina simultanförmåga ligger på topp i morron. Haha. Har inte gjort nån matlåda än men vi hade inget gott hemma. Ska nog åka hem på lunchen i morron o käka istället. Har ju kirrat cykeln nu:)

Och förresten så har jag nyss ätit va 5 bitar kladdkaka, och två portioner potatissallad. Och jag är fortfarnade hungrig! Vafan liksom. Pallar inte äta mer men jag vill inte sova hungrig i magen.

Har äntligen köpt tyg till bakklänningen nu, den kommer bli king! Svart och vitrutig överdel, svart underdel och en vit tyllkjol:) Nej nu ska jag faktiskt sova här. Vill ju vara pigg och utvilad i morron:D

Ompa.

Det är dagar som den här jag saknar min morfar lite extra mycket. Igår vart jag klar med skolan och studenten känns äntligen inom räckhåll. Då önskar jag att han varit kvar så jag kunde ringa och berätta om att jag faktiskt klarade av det. Och att jag fått ett sommar jobb, att hålla på med blommor till och med, han skulle blivit jätte glad. Jag hade så gärna vetlat att han skulle få uppleva min student. Och när det är sånt här fint väder ute vill jag bara ut och fiska, sitta med honom i en stol brevid och skämta om att jag bara får snorjärsar, eller sitta på uteplatsen i Kvarnsven och dricka saften som mormor blandar alldedes för starkt.
Det är en kamp att ta sig igenom vissa stora grejer. Men jag vet att han skulle vart stolt.

Morfar <3
Hoho nu blir jag lite sentimental här på kvällskvisten.

Jag skulle ha...

Jag skulle ha knäppt massa söta kort på sötra barn idag, men dom var så goa så jag kunde inte slite mej från dom för att ens ta upp kameran.
Jag skulle ha laddat upp lite bilder i bloggen idag, men det tänkre jag skita i för jag måste duscha och sen bege mej hem till en utav världens bästaste brudar. Ska kolla in hennes nya place och snacka lite skit som vanligt:)

Bättre lycka nästa gång!

Sjukt fint ...

Sjukt fint väder idag också:D Ska snart bege mig mot Borlänge för att träffa barnen och Mormor. Försöka köpa lite tygoch annat nödvändigt:P Sen ikväll ska jag hälsa på Ahlberg, ska bli skitkul att se hur hon bor:D

Den här hobbyn va?

Approp det där med hobby, funderar på att börja brodera. Det är ju lagomt sådär pensionärsaktigt. Eller knyppla kanske, det är bättre. Så kan jag gå med i Pro sen med alla pensionärerna. Något måste jag ju göra när jag inte har nått skoljobb och inte jobbar med att vattna blommor eller så. Eller så kanske jag ska prova på att fota igen, lite seriöst den här gången. Lusten att vara kreativ börjar komma tillbaka nu när pressen för fotokurserna är över. Det kan ju faktiskt vara nått att fundera över.  Onödigt att ha en så dyr kamera och knappt fota lite. Det är ju så grymt ljus ute på dagarna nu, älskar solljusets hårda skuggor och kontraster. Och så blir det sådär gult och lite mysigt. Det tåls att tänka på.

I morgon ska jag iallfall ta tag i balklännigen. (haha jag älskar att jag, som vanligt, är ute i mycket god tid) Men det blir nog sjukt snyggt.

Och sjukt mysigt att min en töjing fått ceperyck och börjat vattnas. Eller vafan den håller på med, det är inte var iallfall. Ett bra tecken. Inte fan vill jag ha ett fult öra till studenten. Nej fy nu får det ta och skärpa sig.


Jag är sjukt dålig på att skriva långa inlägg, skärpning här. Blogga kanske ska bli min nya hobby? Skulle ju vara soft att leva på bloggen som dom där andra modebloggarna. Fast nån sån lär jag ju aldrig bli en sån, är så dåligt på sånt.

Hobby?

Alltså, om det är så här det känns att inte ha nått skoljobb att göra måste jag skaffa mej en hobby. Snabbt som tusan!


Stek.


Här ligger jag o Nät nu, sjukt nice. Snart ska vi in o äta kaka! Muuums. Fira att vi fått jobb:D hehe

Plantagen.

Japp japp, här kommer jag och Natalie att husera i sommar:D Fett najs ja! Vi var på intervjuv vid elva idag, och fr 30 minuter sen ringde dom upp o sa att vi fått jobbet:D När börjar i morron och jag på torsdag. Sjuukt nice!





    

Bajset (som för övrigt ser mycket nöjd ut på den här bilden) fick äntligen smaka mammsens efterlängtade kladdkaka. Då blir man nöjd.

Klar!

Jag är nu klar med gymansiet! Det känns helt overkligt bra. Ska nog hem och fira lite med Kiss live från stockholm. Det har jag visserligen gjort dom senaste dagarna, men man kan aldrig få för mycket! Tjoho!

What to wear?

Ja det är den stora frågan. iallfall så här på morgonkvisten:) Ska snart ta bussen ner mot stan för att bege mig på en arbetsintervjuv, alla håller tummarna för att jag får jobbet:). Sen ska jag till skolan för: MITT SISTA PROV I GYMNASIET! Det känns grymt. Men jag måste plugga lite till. Så det ska jag göra nu:)

Hotter than hell

Ja det kan man nog säga att det är ute. I alla fall på min balkong där jag as we speak sitter och solar ryggen med Gilbert. Sjuuukt nice. var ner o fuskade lite i solariet nyss o det syns fan:D Snart kommer Linus och då ska vi upp och köpa den nya one cheesekake brownie glassen. Fyy sata vad gott. Sen kan jag, linus, gilberg och Dolly sitta på balkongen o softa. Enda negativa är väl att jag luktar typ stekt bacon nu eftersom jag har solat. mysigt att lukta så när man ska gå o handla:P haha

Maaat.

Sitter här o käkar mitt första mål mat för dagen. Är fan inte hungrig när det är så varmt ute. Så förutom en glass som käkades med Danko o Axel så är det här mitt intag av mat idag. :)
I morron ska jag o nät steka nånstans och jag ska plugga smamtidigt, kommer nog gå bra;P

Gilbert.

Jag älskar gilbert. Nu sitter vi på balkongen och pluggar psykologi och lyssnar på kiss på högsta volym. Det är najs. Vad skulle jag göra utan min Gilbert?

Juni.

Första juni idag. Shit vad tiden går snabbt! Börjar juni med att måla om mina naglar så dom är fina:P Måste göra en liten att göra lista över nästa vecka också så. Måste pllugga till prov och sy klart min balklänning. Det kommer nog ta sin lilla tid:(

You'r like poison running thurouh my vains

Fast  å andra sidan kanske jag inte låter bloggen vara. Jag behöver endå ventilera mig. Nu ska jag illfall sova och försöka få lite rättsida på mina tankar. Det är en hel del tankar så jag blir nog vaken en bra stund till. Kanske stoppar jag i ipoden för att lyssna sönder lite winnerbäck. Och ljuset ute gör det ju inte lättare att sova, inte värmen heller. Men det blir nog bättre när jag taagit bort datorn från knät. Imorron ska jag städa, ska städa tills jag inte kan städa mer för att städa ordning i huvudet också.

Vissa människor gör livet lite lättare och vissa gör livet lite lättare. Nu är det dax för sömn, hoppas jag.

Kiss

Det finns inga ord. Det fins inte tillräckigt med ord för att förklara vad gårdagen betydde för mig. Hela koppen skakade och jag fattar fortfaraden inte att jag faktistk sett mina barndomsidoler. Jag har väntat i  flera år, välldigt långa år, och jag hade tappat hoppet om att få se dom. Till slut släppte dom biljetterna och det var en sjukt lång väntan. Men igår var den slut, och nu skiter jag i resten.  Jag skakade mig igenom dom först låtarna och var helt paralyserad. Helt sjukt. Och så här ett dygn efteråt finnar jag knappt några ord för det och om någon frågar så får jag inte fram mer än ett  "bra". Men det var så mycket mer än bra. Det här måste nog smälta in i några dagar och sen kan jag ta till orden igen.


Så bloggen blir nog liggandes dom närmaste dagarna. Måste försöka förstå vad jag upplevt.

RSS 2.0