090831

Var till ikea med min love igår och köpte äntligen en ny garerob. Blev väl ingen garderob precis men två stora byråer och en ställning att hänga kläder på. Plus massa småkrafs. Lite hyllor för att slänga upp på väggen så jag kan ställa upp mina prcious shoes där. Så hela kvällen och natten igår till att bygga ihop byråerna. Och idag plockade jag ner alla kläder där. Har ju flyttat till en ny lägenhet under helgen också med mammsen, men det rätt temporärt då jag och love håller på och letar efter en egen lägenhet. Håll tummarna för att vi hittat en innan jul.

Ligger och chillar i soffan nu efter en as nice typ kvällsfika.  Färska räkor, vitläksbagueter och pesto tortillias med ost och skinka.  Nu är det fotboll eller csi på tv, och i morron är det skola.
Life is goood.

Bye bye Oasis


090812



Tröstbakade lite muffins när jag kom hem från jobbet idag. Världens godste kladdkaksmuffins. Råkade dock lämna dom i ugnen liiiiite för länge. Men tur att våra ugn är sämst så dom blev inte brända iallfall;P Så snart ska jag åka hem till bästa pojkvännen och tröst äta muffinsen också.
I morgon blir det mer jobb.

Puss.

090812


Fick för övrigt en välldigt trevlig överraskning när jag cyklade till jobbet i morse. Blev stoppad på vägen och fick en chokladbit för att jag cyklade idag. Värsta kul! Känns som nått som Kate skulle gilla:)

090812

Sitter på jobbet och försöker jobba. Men det är ikke lätt när programmet hänger sig och ingen på supporten har tid att hjälpa en. Kul, kul, kul. Så senaste timmen har bestått av harpan spelande och nått samtal emellanåt. Har bara fyra arbetsdagar kvar nu. Sen är jag ledig en hel helg och sen börjar jag skolan. Sjukt läskigt. Längtar tills lönen komemr så jag kan köpa en almenacka och lite skrivsaker och sådär.

Nu vill jag mest sluta så jag kan hem och baka kladdkaksmuffins.

081009



Tröstshopping är den bästa shoppingen<3

RSS 2.0