090713

Som sagt så åker jag och Micke till han's stuga i morron. Tea har stora förhoppningar för våran vistelse där.

TEA HOUSE säger:
Ni kommer slå ihjäl varann
Hur länge ska ni va där?

Sandra. -- zzyxz.blogg.se säger:
1 eller 2 nätter

TEA HOUSE säger:
Tack och lov. Det finns en gräns för hur länge man kan leva på kärlek, och när man blir hungrig i ödemarken och endast har pinnbröd och källvatten att tillgå är den gränsen nådd för länge sen


Sandra. -- zzyxz.blogg.se säger:

Ja precis. Vi måste se till att ta med oss mycket mat alltså

TEA HOUSE säger:
Och toapapper. Det är väl fint ändå. Att bajsa i naturen
Ni får se till att knulla för att hålla er varma
Somna i varandras famn
Se varann djupt i ögonen och fälla en tår när ni förklarar hur mycket ni älskar varann
Vakna av att det kryper myror över kroppen och du är kissnödig men vågar inte gå på dass ensam mitt i natten, men han vill inte följa med dig och du blir förbannad och så är bråket i full gång. I stundens hetta sliter du ett vedträd ur elden och slänger på hans skrev. På morgonen sätter ni er ner och han förklarar att det inte kommer funka. Sen åker du hem till sitt och han åker hem till sitt. Du vill försonas men han kommer aldrig över vedträet mot kuken.
Sen dör ni.

Sandra. -- zzyxz.blogg.se säger:
Haha


090713

Jobb hela dagen lång idag. Gick rätt bra förutom att dagen var ritkgit seg för det var inte så mycket att göra. Plus att jag höll på o bli galen på min mage som bara jäklas. Har mått illa nästan hela tiden sen i fredags. Och ännu värre har det varit efter att jag ätit. Men efter jobbet åkte jag hem till Kate och då gick illamåendet och det onda över och har varit borta sedan dess. Hoppas det håller sig borta också.

Ska nog upprätta en ny kategori här i bloggen som ska heta "Jag och Tea filosoferar" för vissa konversationer är värda att bevaras.

I morgon är det jobb igen, och sen ska jag och Micke åka till han stuga. Spännande med ingen el och inget rinnande vatten osv. Får se hur länge det går innan vi slår ihjäl varandra:)

090712

Jag och Bajset på båten.

Tänkte bjuda på några bilder från kryssningen. Blev inte så många tagna för vi hade väl bättre saker för oss:)

          


1. Vi började tidigt, redan i bilen. Det är så det ska va.
2. Jag var inte så pepp, lite sliten från dan innan. Men det ordnade upp sig!
3. Jag och bajset i hytten.
4. Och mamma och pappa Hammarsten som också va med.

As kul kryssning anyway!

090712

Fick reda på igår att jag kom in på utbildningen som jag sökt till hösten. Detaljhandelsprogrammet i borlänge på 180 hp (om jag går tre år, annars är den på 120 hp) så om jag går tre år kan jag få en kandidatexamen i företagsekonomi. Just nu känns det sjukt läskigt att börja plugga igen, och när jag hörde ordet fretagsekonomi kändes det som om jag tagit mig lite vatten över huvudet. Matte är ju inte precis min starkaste sida. Men det kommer nog bli finemang.

Har nyss tagit tag i mitt rum och städat och plockat udan allt skit som fanns i rummet här. Konstigt att det kan bli så stökigt även fast man knappt är hemma. Nu är det duschen som gäller och senare ikväll blir det Transformers 6-pack och film med mannen. 

090711

För några dagar sen fick jag reda på att katten Alice inte är en Alice. Det är tydligen en Gösta. Micke verkade dock tycka om katten mer när det blev en pojke helt plötsligt. Men nöjd är jag endå för dom andra katterna gillar honom nu, och från allra första början var det ju meningen att vi skulle ha en katt pojke som skulle heta Gösta. men så fick vi en tjej och så blev det Gjördis istället. Men nu har vi iallfall våran Gösta:)

Var på kryssning med familjen Hammarsten i torsdags. Visserligen bara till Åland, så det var rätt dyrt i tax-freen. Men 2 liter martini och llite vodka fick iallfall följa med hem. Annars har jag mest jobbat. Jobbar varme mån, tis och fre 8-17 nu i typ 8 veckor frammåt. Det är nice.

Nu ska jag åka ner och handla lite mat så jag kan slänga ihop nått gott ikväll:)


090706

Andra dagen på jobbet idag, börjar bli lite varm i kläderna nu. Fick en present i morse när jag kom dit, fick välja valfri bok från pocketogram. Det var ju lite gulligt. Sen blev jag även scehalagd att jobba varje fredag några veckor framöver. Så nu kommer jag få jobba minst 3 dagar i veckan 8 veckor frammåt. Det är ritkigt nice. Känns nästan inte som om jag behöver ta åt mig nå fler tider nu. 27 tim/veckan är alldedes lagomt för mig.

Nu ska jag ta o städa klart mitt rum, välja mig en bok och sen ringa Hägglund för en liten update.

090704 - Alice flyttar in



I förrgår gjorde jag och mamma något rätt spontant. Vi fick en bild skickade till oss på den här lilla skönheten som behövde ett hem. Och det är klart man ställer upp! Så igår fick lilla Alice flytta in hos oss med dom andra katterna. Hon springer runt och busar en stund, och så däckar hon en stund och sover. Sen börjar hon om igen. Just nu ligger hon utslagen på min säng och myser.

    

090704

Förra veckan tog årets Peace % Love slut. Tog modet till mig i år och sov i tält! Jag och Kate köpte en fin fint grönt tält på Rusta som vi skulle mysa i. Däremot använde jag mest förrådet som förvaring av mina saker då Kate saknade liggunderlag och fick låna mitt, och så bodde ju min man granne med oss och hade en skön madrass att sova på. Helt okej vecka iallfall. Bäst var iallfall Håkan som gjorde sin bästa spelning hittils.

Det är redan juli och tiden går så sjukt fort. Att tiden går fort när man har roligt är definitift sant.
Annars händer inte så mycket. Jobbar lite, hänger runt lite, chillar lite och hänger med min man<3.
Snart kommer Hägglund hem, och igår kom Axl hem. Hur nice som helst.


RSS 2.0