?

Var på besök hos kusinen i förrgår och lekte med barnen.  Dom är ju för goa! Och sötast i hela världen. Igår gick jag på stan och köpte lite sy grejjer så jag kunde sy klart min kjol.De vart lite dyrt men sånt får men leva med:) Sen åkte jag hem, hann vara hemma i nån timme innan björnen ville ha med mig ner på stan igen. Så vi gick till kuckelikana för att kika på smycken åt honom, vilket var dyrt. Sen köpte jag ett par till skor.

Nu tänker jag sätta på jätte hög musik, måla om naglarna, städa, duscha, välja kläder och chilla. (kanske borde göra lite skolarbete också.) Sen bär det nog av hem till Ahlberg för lite fest.

Mc Donken

Idag ställde jag klockan liite extra tidigt, så jag kunde ligga och dra mig i solen ett tag. Mycket mysigt och välbehövligt! Sen tog jag bussen ner på stan för en intervjuv, på mc donalds. Ja kanske inte världens bästa jobb, men vafan pengar tycker jag om. Pengar behöver jag. Hade ju tänkt spara ihop så jag kan shoppa samma helg som jag åker ner för att titta på kiss. Yes. Sen fick jag underhållet, som skulle gå till att betala min telefon. Men kjolen som hängde inne på Åhlens skrek att den behövde mig, och att jag behövde den. Och tamejfan den hade rätt. Jag behövde verkligen den, så den fick ligga i en påse och följa med hem till mig! Sen provade jag mina solglasögon som jag köpte häromdan, två stycken på H&M för 10 spänn! Ja de gillar vi.



Sådär som jag såg ut på första bilden såg jag ut nästan hela dagen. Och på andra bilden är det kjolen som behövde mig, dock är jag nu lite tveksam på om jag inte måste ha en större storlek. Jag var nog så exalterad i affären så jag tyckte jag kunde ha 32an jätte bra, nu är jag inte lika säker. Hmm.....

Nu ska jag slänga mig i sängen för där ligger världens bästa pojke.

Kiss


image11Jag har varit lite frånvarande sedan i  måndags, dels beroende på att jag har haft  fullt upp med min APU (eller apuuuuu som  en viss person skulle säga) och dels på  grund av det ni ser på bilden här brevid.
I måndags fick jag veta att det var bestämt,  och i fredags släpptes biljetterna. Jag fick  som tur var tag på två stycken åt mig och  tea. haha jag vet inte vad jag skulle gjort  annars! Så jag har varit helt stollig här ett  tag, jag förstår fortfarande inte riktigt att det  är sant :D. I fredags drack jag och amanda  likör och vin och hade brud kväll, så mycket  har jag inte skrattat på länge! 




Nu funderer jag på att gå o köpa lite ben & jerrys och beställa ett nytt örhänge till örat för att fira! Och en riktig stor-städning har jag gjort på rummet idag också! Det är ju sånt mysigt vår-väder ute nu, med sol och 10 grader och fåglar som sjunger. Så då förtjänade rummet en vårstädning.

Helgens bravader.

I fredags var det utgång. Förfest med massa trevliga människor och sen olearys! De va najs som fan, även om kvällen slutade lite i kaos men det kan man borse från. Igår chillade jag hemma med pizza och chips, linus drog på fest och jag satt hemma o väntade på honom så jag kunde gå o lägga mig. Idag har jag mest ätit, vart massa god mat hos farmor och nu har jag prcis kommit hem och börjat äta på två pizzabitar. Mums och så hr jag chips som väntar på mig inne vid sängen. nu måste jag sätta igång med min projektarbetsrapport som ska vara inne i morron:O

Puss.

Sooova.

Jag måste verkligen komma i säng snart. Men det är inte lätt (och inte roligt heller) att sova när man inte har sällskap i sängen av världens bästa karl<3. Det är ingen bra sovmiljö här när man ska upp sju på morgonen, för jag är vaken till typ sent. Jag saknar honom nu.

Natti natti.

Projektarbete

Fick en liten snilelblixt på vägen till affären idag och nu har jag klart för mig vad mitt projektarbete ska bestå av. har börjat skriva på rapporten nu och jag känner mig riktigt duktig! Var iväg och köpte semlor idag eftersom det är semmeldagen o då måste man ju passa på att tjocka sig;P Köpte även 2 påsar cheeseballs så nu har jag så det räcker i typ 3 dagar kanske? haha. Snart är det gossip girl på tv. Fudnerar på att ladda ner första sesongen men det brukar ta sån lång tid.

Återkommer senare:)

nu säger vi god natt:)

DSC00016.JPG
nu säger vi god natt:)

Back on track

Skulle skriva på min projektarbetes rapport idag. Haha det gick ju bra:(. Isället sov jag några timmar och pluggade sedan till ett omprov som jag ska göra i morron. Hoppas det år bra iaf! En sak på min att göra lista som jag kan stryka:) Fy fan jag börjar redan bli pepp inför helgen. Sjukt kul. Nu ska jag och linus gå o lägga oss tror jag, gulelt ska upp tidigt i morron ju.

Natti natti

God natt:) nu ska jag verkligen försöka sova. Puss

DSC00013.JPG
God natt:) nu ska jag verkligen försöka sova. Puss

Långhelg.


Det har varit skönt med långhelt, jag var ledig sedan i torsdags. Och inte ett skit har jag gjort. Och det har varit så skönt. Har hunnit kollat igenom en hel sesong av dexter med Linus. Vad ska vi nu göra? I fredags var i vi borlänge på "par-middag", det var god mat. Igår åkte jag till enviken, köpte pizza och cheeseballs och kollade dom  sista avsnitten av dexter. Man kan inte göra annat än älska den serien. <3
"It's strange to have a creation out there. A deply mutated version of yourself, running loose and screwing everything up, wonder if this is how parents feel?"

Inatt drömde jag att jag gjorde något som jag velat göra länge, jag kände hur mina axlar och mitt sinne vart flera kilo lättare i drömen. Och dom var även det när jag vaknade. Jag drömde att jag talade om för dig hur mycket du sårat mig, hur mycket skada du gjort. Jag talade om att det var på grund av dig som jag inte kan lita på folk, på grund av dig som jag alltid förväntar mig att bli besviken. För du har inte gjort något annat är att göra mig besviken. Jag talade om att du flera nätter fått mig att ligga sömnlös, undrandes vad jag har gjort för fel. Jag talade om hur många tårar jag gråtit för dej, tårar som du inte förtjänar. Jag talade om att jag för allting i hela världen inte förstog hur man kan välja bort sina barn så som du gjort. Jag talade om för dig att det inte finns någonting som du kan göra för att göra det här bättre. Man kan inte välja när man vill ställa upp för sina barn, har man en gång valt bort dom finns det ingen återvändo. Inte enligt mej iallfall. Jag talade om för dig att det hade varit bättre om du stuckigt och aldrig hört av dig mer, istället för att dra ut på det. Grattis, du har (iallfall ett) barn som saknade dej förut och som tyckte det var jätte roligt när du kom hem. Nu har du ett som inte ens vill höra talas om dej. Jag blir arg bara jag pratar om dig, för att inte tala om hur mycket på mina krafter det tar att skriva det här inlägget. Jag vaknade några kilo lättare, men när jag märkte att det bara var en dröm slog dom där kilona till mig i magen ännu hårdare. Men jag är för feg, jag är för feg för att göra drömmen sann.

RSS 2.0