081230

Kom hem från borlänge för ett litet tag sen o nu sitter jag och käkar. Var verkligen utsvulten när jag kom hem:P Fick iallfall med mig tre ögonskuggor, en eyeliner och galet mycket lösögonfransar hem:) Så nu har jagl ite nytt kul att prova! Ska försöka planera klart för i mrogon snart, först hade ingen nått att göra och nu verkar alla ha nått att göra på sitt håll. Gah blir galen:P

081230

Blev väckt av nått hårigt i ansiktet i morse, det var Gjördis som kommit in och tyckte att det visst var gosdax. Det var runt tolv och hon är fortfarande på goshumör. Ligger i sängen och gnyr medans hon ligger på rygg och vill att man ska klappa henne. Idag är hon riktigt uppmärksamhetskrävande:P

Födelsedag igår. Helt okej dag. Fick iallfall pengar så att jag kunde hämta ut min nya kamera<3. Kommer visserligen få leva sjukt fattigt resten av månaden men det vare fan värt. Lekte med den mest hela kvällen igår. Idag sak jag utnyttja ännu en present, fick en sminkning och presentkort på Make up store av linus så klockan fem ska jag dit o få lite smink tips. Det ska verkligen bli skoj:)

Nu måste jag torka håret så jag hinner. 

081228

Jag tänkte att jag skulle försöka avstå från att dricka en chai latte idag. Men det höll inte alls så bra, fick lov o dricka en nu på kvällen. Shit va gott det är. Sitter o käkar kvällsmacka nu. Ska snart ta och sova för jag fryser som en gris. I morron är det my birthday! Spännande. Ska bli gött med tårta:D

081228

Har inte skrivit på skit länge, men jag har knappt varit hemma något heller känns det som. Släkt hit och dit, julfirande här och där och krogen. Jag är iallfall nöjd tjej efter julen, fick det som jag ville ha och saker som jag ville ha fast jag inte visste om det:P
Julafton firades iallfall hemma här på morgonen, och senare hos kusinen i Borlänge som vanligt.  Att ge en 5-åring och en 3-åring en karakokemaskin och ett trumsett på samma dag kanske inte var det smartaste draget:P Har jag int tinnitus nu så lär jag nog aldrig få det heller.

Dagen efter var vi till ludvika till pers föräldrar och käkade mat, åkte vidare till Linus mamma för att byta presenter där och sen hem till Nät för att gratta henne på födelsedagen och byta julklappar. Hade inte planerat att gå ut på kvällen då eftersom jag missat att gå på systemet och hade ingenting att dricka. Men Nät gav mej lite vin i julklapp så det blev utågång med Kate och Jennie istället. Haha roligaste kvällen på länge tror jag. Dock var inte dagen efter lika rolig:P

  
(bilder snodda av jennie)

Igår blev det utgång igen för att fira min birthday, efter mycket om och men och irritation så löste det sig iallfall till slut och kvällen vart ritkigt rolig. Jennie träffade ju sin nya självsfrände Bosse, 57 år. Som kvinnorna bara ville ha för hans kropp. Hm.

Nu ska jag gå o göra mej en is chai latte eftersom jag äntligen fått tag på chai sirup. Det var rätt dyrt men det vare fan värt:P

God jul!

Sitter i sängen o käka skinksmörgås och drickar julmust. Så sjukt gott. Det pirrar lite i min mage för jag är så nyfiken över vad som kommer gömma sig i paketen i morgon bitti. Känns nästan som om jag är liten igen. Haha. Vill bara gå o lägga mej så jag kan vakna upp till julafton snart! Men först måste jag tvätta håret som jag har skjutit upp hela dagen nu. Och välja ut nått fint att ha på mig i morgon. Det är inte lätt det eller.

Ett stort plus idag är iallfall att jag träffat Hägglund! :D Åh som jag saknat den kvinnan. Men nu är hon hemma ett litet tag iallfall. Wonderbar!

Neh tror min mage vill ha en till skinkmacka med skinka nu va.

081222

Nej idag blev det inga julklappar köpta. Var ut till lager 157 men det enda jag hittade där var två nagellack till mig själv. Bättre lycka nästa gång. Dvs i morgon.  Sen finns det ju liksom inge mer tid till att köpa juleklapparna. Helst av allt så vill jag ju inte köpa nått till andra, bara köpa fina saker till mig själv. Nu ska jag leta reda på lite julmusik och sen lär jag nog sova. Är så trött så ögonen håller på o trillar ut tror jag. 

 

We break up a little bit
Make up a little bit
Shake up a little bit
Try some harder
And that's just apart of it
It's all for a little bit of love


091222

Julafton är inte så långt bortra nu och jag börjar faktiskt längta lite. Mest är jag nyfiken på vad som är i mina paket. Är så sjukt nyfiken! Idag tänkte jag iallfall köpa klart dom sista julklapparna och sen ska jag till enviken. Det gick ju inte så bra att åka dit igår eftersom jag kom på att mitt busskort hade gått ut. Smart! Men idag ska jg fylla på det. Måste dock gå till willys först för att hämta ut pengar. Åh vad jag längtar tills nästa år när man kan fylla på busskortet via nätet:P

Jaja nu ska jag ta mej upp och ta något att äta och sminka mej osv. Puss !

081221 - Städar

Håller på och städar ut klädkammaren och garderoben. Men jag tycker att det blir stökigare och stökigare ju mer jag städar. Hmm.

081221

Go morron.
Fick ett riktigt bra uppvaknanade idag för hägglund ringde och väckte mig:D

Idag har jag ingen lust att göra nånting egentligen. Vill bara slappa och fortsätta slå in paket:P Ska ju åka till enviken sen och då ska jag passa på att ladda hem lite najs julmusik:D

Frukost nu. Puss!

Nina Rochelle

Hittade en skiva idag med massa gammal musik som jag bränt ut av nån konstig anledning. Iallfall på skivan hittade jag Nina Rochelle och fick för mig att lyssna på nån låt. Och tanken slog mej, varför har jag inte lyssnat på dom på länge? Det är ju hur bra som helst. Ett sjukt bra band som inte slagit igenom, vilket är ett mysterium för mej. Fast å andra sidan är det ju bra, så slipper det bli mainstream som allt annat jag lyssnar på blivit. Jag lyssnade på Håkan och The Ark innan det blev mainstream. Nina Rochelle får jag ha för mig själv, mitt lill gulkorn. Fast Hägglund har förstått deras storhet:P

Läs texten, lyssna på Nina Rochelle. Och därmed basta.

jag är en trasig apparat
jag är en gammal fantasi
jag är nåt som måste lagas
och sen skyddas från skiten vi lever i

jag är alfons osynliga revolver
jag är kriget under huden
jag är en ny och påkostad tidskrift
fast lite mer förljugen

jag är allt som du valt bort
jag är allt som du valt bort
jag är allt som du valt bort
jag är allt som du valt bort

varje vardag är ett fritt fall
fast lite mer nyanserat
jag är det vilsna i ditt skratt
jag är nåt jag själv har fabricerat

jag är den första riktiga kyssen
jag är sorgen du bär inom dig
jag är tomheten i natten
en bedövning på krogen är allt för mig

jag är det nakna i sanningen
jag är det tysta i ensamheten
jag är det lidelsefulla i våren
jag är frustrationen över evigheten

jag är den största förloraren
i min hjärna råder diktatur
jag tror att det är jag som väljer
men mitt liv är ett fängelse jag aldrig tar mig ur

jag är tveksamheten i orden
du är saknaden som jagar mig
du är det enkla i sommaren
och enkelheten klär dig

du är det milda i vinden
jag är nått du tänkt, men som suddats ut
jag är drömmarna du drömde
men som en dag helt plötsligt tog slut

081220

Det är konstigt att vissa kvällar känns saknaden av dom som saknas en lite sådär extra stark. Så det hugger till i hjärtat och tankarna som flyger iväg till nått annat ställe. Jag har lite svårt att koncentrerar mig, svårt att sova. Därför flänger jag runt och gör diverse saker. Håller min händer sysselsatta så att jag inte ska bita ner naglarna i ren nervositet över framtiden och nuet. Nervösitet och ångest som smyger sig på ibland utan att man märker det och så pang så sitter man helt paralyserad och tankarna är sju mil upp i luften.

Nu ska jag sysselsätta mig med nått annat än bloggen. För då kommer det bli alldedes för utlämnande. Det tar vi privat.

I morgon är det iallfall fjärde advent och och ännu närmare att jag får öppna min presenter. Yes!

Puss!

Nyårslöften

Har funderat på det här med nyårslöften. Man vill ju ha något som man kan uppfylla och som är kul. Och något som men får ut något av själv. Så jag har två löften:
*Jag ska köpa minst 1 kiss skiva i månaden.
*Innan årets slut ska jag ha en kiss tatuering på min kropp. 


Julskinka

Igår gjorde vi äntligen, efter mycket tjatande från min del, julskinkan! Åh jag ska föräta mig på hårmacka med julskinka och senap nu ett bra tag. Mums! Den här skinkan på två kilo kommer knappast räcka till julafton. Haha.

Idag har jag myst mycket med gjördis. Passat på att rensa ut bland alla miljoner gamla räkningar och papper jag har här hemma. Det var sjukt mycket. Men nu äre slut. Och jag kan börja spara på 2009's papper.

Jaja nu ska jag äta min macka med julskinka och sen kika på nån bra film med min chai handen. puss!

091219

Uppe med tuppen som nät sa. Väntar på att Linus ska komma in till stan så vi kan åka till kupolen.

Igår somnade jag med en kissa brevid mig. Hur mysigt som helst! Det lär ju vara det bästa. Eller det finns iof en person som är bättre att somna brevid. Men gjödis duger mycket nra hon med:) Nu ska jag gå o klä på mig och sen åka ner på stan. puss! 

081218

Eftersom jag nu får ut en ny systemkamera på försäkringen går mina tankar till att införskaffa en billig kompakt digitalkamera. Systemkameror är ju trots allt rätt tunga och jobbiga att släpa med sig. Skulle va skönt att ha en liten kamera som jag kan ha med mig jämt i väskan. Hmm, ska nog kolla upp den saken. Det skulle ju onekligen vara skönt. Nått att önska sig i julklapp kanske.

081218

Kameraproblemet har löst sig. Vi hade tydligen drulleförsäkring via banken. Så i morgon skickar jag in kvittot på kamera och händelseförlopp, för tillbaka en liten lapp som jag tar med till onoff och hämtar ut en sprillans ny nikon D40 för 1500 kronor:D Jag är nöjd ja! Hinner säkert inte få den innan jul och det är ju rätt tråkigt, men jaja. Kul att hämta ut den till mellandagarna iallfall:)

Idag var jag till tandläkaren, jag gnisslar tydligen tänder eller biter ihop för hårt. Bleh för det ilar i mina tänder. Men dom slipade lite och jag skulle tänka på att inte bita för hårt. Jaja.

Idag är jag snuskigt trött som vanligt, ska väl sova om ett tag. Fast jag har redan sovit middag lite med katterna här. Ska käka lite glass nu och sova sen.


Shoes <3

Bilder gör skorna inte rättvisa alls egetligen. Dom är så snuskigt snygga i verkligenheten. Jag vill liksom aldrig behöva ta av mig dom.

 



Ah my loves<3

Eller.....

så stannar jag uppe eftersom jag blev sjukt pigg nu och städar arselet av mig. Började nyss måla nagellack, efter typ tre lager är det nääästan inte genomskinligt längre. Inte så naggelack nej. Men bättre kan man väl inte räkna med för 25 spänn.

091217

Var meningen att jag skulle skriva blogga några gånger idag och hinna visa mina nya schnygga skor. Men hela kvällen har gått åt att jag endra legat och halvsovit på golvet i köket för att vakta maten i ugnen, heller legat och sovit och skrattat om vartannat inne i vardagsrummet. Var ju meningen att jag skulle hjälpa till att kläa granen, men det gick inte vidare bra eftersom jag var alldedes för trött för att vara seriös.

Idag har jag iallfall varit till doktorn för att kolla upp mina misstänkte fläckar på ryggen, men han ville skicka vidare mej till en hudläkare för att dom såg skummt ut osv. Väntan väntan. Sen åkte jag hem, typ tog flera timmar på mig att klä på mig och sminkade mig. Älskar när jag kan ta lång tid på mig framför spegeln. Haha. Tog typ 1 ½ timme för mig idag. Åkte iallfall ner till mamma, hjälpte nicke att köpa skor. Åkte och letade julgransglitter och köpte mat. Lagade mat. Somnade på köksgolvet. Lekt med katterna. Klädde granen.

Och snart. SOVA!

081217

Sitter hr och är mest sugen på mannagryns gröt, ska nog ta och göra mig lite sen. Med hemkokat äppelmos. Skulle sitta fint i kistan! Men först ska jag kika på Dity Sexy Money och borsta håret. Haha men först måste jag leta reda på hårborsten i den här röran. Sen ska jag ner till mor min och vänta på att hon slutar. Vi hämade ju den snygga svarta granen igår, men helt plötsligt funderade inte ljusen längre. Så nya ljus och mer glitter måste köpas idag.

081216

Idag köpte jag sexyness i en kartong. Svarta skyhöga pumps med gulddetaljer. Åh dom är allt jag någonsin önskat mig! Jag vill ha dom på mig jämt, hela tiden. Sova med dom, gosa med dom och behandla dom som mina barn. Åh dom är så underbara! Jag har aldrig kännt mig så pass kär i ett par skor tidigare. Och jag brukar ha love affairs med mina skor. Kan. Inte. Sluta. Titta. På. Skorna! Åh.  Kommer nog strutta runt i dom hela dagen här hemma i morgon. Måste gå in dom lagomt till nyår ju.

My loves!

081216

Morrn! Vaknade för kanske 2 timmar sen men har inte orkat tagit mej upp än:P Utanför täcket är det så jäkla kallt och jag har ingen lust att frysa. Och nu skriker min mage efter hunger så mycket så kag knappt kan resa mig. Men jag lär väl gå upp och äta nått. Lite mannagrynsgröt med äppelmos kanske. Mums.
Måste komma ihåg att gå till biblan idag också, ska lämna tillbaka massa böcker. Några som jag inte ens läst ut än, måste nog låna om.

Jaja mat nu.Puss.

081215 (nattetid)

Min hjärna har bråkat fasligt mycket med mig den senaste tiden. Min hjärna bråkar med mig just nu. Den kan inte bestämma sig för om jag ska gå och sova, eller stanna uppe i flera timmar till och läsa. På morgonen skriker den att jag ska gå upp för att göra något, men sammtidigt tycker den att jag lika gärna kan ligga kvar eftersom det inte händer något spännande på dagarna endå. Så därför ligger jag kvar. Äter dåligt och kollar mest på tv. Både idag och igår åt jag potatis i min mussaka. Illa! Och ikväll åt jag pizza. Jag VET att jag inte ska äta sånt, för jag får bara ångest efteråt. Men sammtidigt smäller jag gladeligen i mig skiten. Det är nästan så att jag plågar mig själv för att jag inte är värd nått bättre.
Och vad gör jag nu? Jo jag har precis hämtat ett glas jumust och värmt på lite pizza. Jag kommer somna med ångest ikäll, om jag somnar.

(Jag tycker egentligen inte att såna här inlägg passar i den här bloggen, som alla kan läsa. Funderar på om jag ska använda en annan där jag kan spy ut all min galla.)

081215

Otroligt händelserik dag. Har haft en riktig slödag framför tven och sedan käkat lite pizza med la familja. Nu ska jag städa. Ja, jag städar JÄMT! För det blir JÄMT stökigt. Lyckas aldrig hålla ordning vilket resulterar i att jag måste städa typ jämt för att hålla efter. Men iallfall, efter det tänkte jag ta fram symaskinen och låta inspirationen flöööda. Ska lägga upp lite klänningar och fixa lite annat smått och gott.

081215

Vad ska man göra med dagen? Funderar på om jag ska tvätta håret, åka ner till mammsen och leta efter den där koftan. Eller ska jag stanna här hemma, kika på project runway och chilla. Jag är trots allt lite sugen på att fixa håret och sminka mig. Men projectrunway lockar ju också, och det år så sjukt tråkigt att tvätta håret. Gah, dagens i-landsproblem.

Jaja får se vad som händer. Måste äta mat iallfall.

Seegt.

Seg uppdatering. Svar: ja. Har haft en bakfylla som hållit i sig sedan i onsdags. Har varit trött och seg sedans dess. Så igår var det dax för en återställare. Men först onsdagen. Åkte hem till Bergie dit Axel och Arru också kom. Körde seven, eleven dubbels och redan då blev det för mycket misstänker jag. Det slutade iallfall med en tur ner på etage, vilket resulterade i att dom tappade bort mina vantar, mössan och halsduken. Stopppade det i ärmen på jackan, och när jag hämtade ut jackan var dom borta! Inte kul. Det var min favoritmössa och halsduken har nog varit en kanin så jag vill ha det tillbaka! Måste ringa i morgon och höra med dom vart dom kan ha gjort av mina favvisar.

Igår då så var det fest hos Ahlberg. Det var helt okej. Hade inte lust att festa egentligen och träffa folk men ville träffa aglberg lite iallfall. Det blev dock helt okej tillslut.

Idag har jag mest chillat hemma. Hela dagen har i princip kretsat kring mat mat mat. Om jag inte har ätit så har jag funderat på vad jag ska äta nästa gång jag blir hungrig. Käkade iallafall nudlar och friterade räkor med sötsur sås till kvällen. Mums! Nu ska jag slå in lite mer julklappar. Har ju faktiskt en till nat här hemma som jag ska passa på att slå in. Älskar att slå in paket:D

Kamera h*elvete

Laddade batterierna till kameran igår för jag tänkte fota lite. Satte i nyladdade batterin och skulle provfota lite för det var as längesen jag höll i kameran. Och märker att efter ca 30 minuter så dör (!!!) den pga lågt batteri:S Googla lite och fann att det här var ett vanlgit problem. Gah jag som tänkt sälja den föratt köpa en ny, nu kan jag verkligen inte sälja den- Kan ju knappt fota med den själv! Garantin är slut o det lär väl kosta en halv förmögenhet att laga skiten också:(
Fy fan va frustrerande. Lär väl åka ner till dom på expert o höra vad dom säger om saken.


081209 2.0

Rätt ohändelserik dag. Spenderade en stor del av den med mamma på sjukhuset. Haha otroligt roande. Nej. Nu har dom skärt lite i min arm och helvetesstaven är ute. Nu ser jag fram emot ett liv utan humörsvängningar och utspel. Haha man kan ju hoppas. Sen gjorde jag mat, städade lite och har mest kollat på tv.

Nu ska jag sätta mej och designa om min andra blogg, som är lite privatare och lite mer utlämnande. Men den är ikke kvar än. Sen ska den här bloggen få sig en genomgång också.


081209

Usch sitter här och känner mej ritkgit elak, som en riktig bitch. Känner mej elak för den skadeglädje som jag kände häromdagen och för att jag skrattade åt det. Känns som om jag vill ändra mig, men jag måste komma ihåg att det var han som började. Synden straffar sig själv, dubbelt upp i det här fallet bokstavligt talat. Hur snäll en person än låter i telefonen så kan den vara riktigt elak. Precis som jag nyss. Dvs jag är inte nå bättre jag heller. Öga för ett öga, tand för en tand. Vet inte om jag brukar vara så hämdlysten av mej. Det känns iallfall riktigt fel och elakt, men sammtidigt rättvist.

Usch nej jag vet inte vad jag vill med det här längre. Måste leta på en katt att gosa med. Sen ska jag åka till sjukhuset så dom får skära lite i mej.

Dagens

Fick besök av en herre idag som jag inte sett sedan p&l. Axl kom o ringde på dörren bara för att säga hej:D Sen åkte jag hemm till Axl för att dricka lite glögg med honom, ch och bergie. Spelade lite guitar hero och hade allmänt skoj. Sen dök Mr Danko upp också och honom har jag inte heller sett på en halv evighet typ. Fan vad jag saknat att umgås med dom pojkarna. Det är alltid lika kul, inte en tråkig stund:P Sen fick jag skjuts hem av danko och gjorde lite mat. Ska snart gå o göra en chai latte och sortera lite kläder.

Min mage och min hjärna har bråkat hela dagen om vilken som har rätt. Men till slut när jag kom hem tog magen övertaget över huvudet och jag gjorde mej lite mat. Lax och bulgur sallad med sötsursås. Det var gottans. Nu ska jag blåsa håret och sortera kläder. Sen blir det tvätten!

Julgran

 
Vi plockade ju upp våran vanliga gröna fula gran i lördags, för hoppet att htita en billig svart snygg var slut. Men idag hittade jag en! För 179 kronor efter rabatt på ellos fick jag ju lov att beställa en:D Och så kan jag ju ta med den när jag flyttar sen också:P

Kvällens

Ja det verkar ju ha blivit en tradition det här med att avsluta kvällen med chailatte och nått onyttigt bakverk. Ikväll blev det kokkostopparna som åkte fram. Med saffran. Mums. Ska försöka planera klart dom sista julklapparna nu, måste hitta på nått bra till nicke. Men allt han vill ha är ju svin dyrt:p

Årets första

Då gick årets förste julgranskula sönder då. Har alldrig sett katterna springa från brottsplatsen så fort. Haha. More to come.

Luuuuugn

Ligger mest i sängen och chillar ikväll. Kikar lite på Idol ock väntar väl på resultatet nu. Inte för att jag är speciellt intresserad egentligen, men vafan ska man annars göra.

Jullåtar

Hittade en favvis häromdagen. Av en slump på youtube.

Jag gillar Ola Salos röst. Och som tur är hittade jag den på skiva också så slipper jag spela den från youtube när jag vill lyssna:)

Vad händer?

Undra vad som händer idag då. Ska sitta i ett tag nu och försöka lägga upp mina komvux kurser på ett vettigt sätt. Kanske gå med linus på stan och handla lite juleklappar, visa honom ännu en gång vad jag kräver i julklapp. Min julklappsinköp är nästintill färdiga, det gillas.
Men först är det dusch och mat som gäller.

Har en söt katt som sitter i fönstret och är helt fachinerad över snön som faller utanför. Hon kan inte slita blicken från marken och sitter och följer vissa snöflingor med huvudet. Den andra ligger mätt och belåten och sover inne i min garderob. Dom är så underbara. Vad skulle jag göra utan dom?

Fika

Har varit duktig nu och sytt och satt upp julgardiner och satt upp stjärnan. Mysigt med stjärnan iallfall. Känns lite mer juligt:p


Nu sitter jag o dricker chai latte och käkar mina hemagjorda kokostoppar med saffran och hemmagjord wienernougat. Kan inte få nog av dom här två sakerna. Inte av chai latten heller förstås, men den är godare på Waynes. Måste som sagt försöka få tag på chai syrup så den kan bli ännu godare. Var ingen hit att göra ice chai latte med te eftersom det måste vara varmt först. Blev inte iskallt utan mer ljummet. Så chai syrup står högst upp på handlingslistan.

Nu ska jag kika på rättläkare jordan och försöka få det trådlösa nätverket att fungera på min eee pc. Hoppas inte Carrie är sjuk eftersom hon inte kan ansluta till min dator:(

Wich me luck!

Komvux och biffar

Chillade lite på AF idag i väntan på en studeivägledare från Komvux. Nu har jag ordnat upp saker och ting och ska skicka in ansöknings pepperna i morron. Najs najs! Har massa saker som jag vill plugga nu. Sen var jag ner till mamma, åkte upp till city gross och handlade saker till mat. Jag gjorde sjukt god mat, grekiskabiffar med cous cous och tzatsiki. Exprimenterade lite och hade fetaost i några biffar. Sjukt gott!


Mina gods biffar med feta ost. Måste ätas oftare:D

Nu ska jag sy lite julgardiner och städa ordning här. Få se om julgardinerna blir lika bra som jag planerat:D

Juleklappar

Idag har jag varit ute och handlat julklappar. Men inte för mig själv, hjälpte mormor handla lite åt småbarnen.



Tog en fika inne på Waynes och jag passade på att ta en Ice Chai Latte. Gah var supergott. Måste försöka få tag på lite chai sirap så jag ksn göra egna:)


Sen kom jag hem till två katter som hade trasslat in sig i varandra och låg och gosade. (Och jaaa Nät dom är lesbiska, jag vet;P)


Köpte världens roligaste julklspp till Lucas. Han verkar vara lite i kiss och bajs åldern. Så en bajsande tomte är nog skoj för honom:D  Om man trycker ner honom kommer det ut en liten bajsklutt ur rumpan. Haha.

Resten av kvällen har ägnats åt bakning och paketinslaging. Känns sjukt att nästan vara klar med julklapparna redan. Nu ska vi skriva julkort och sen lägga oss. I morron ska jag till komvux o söka utbildningar och så. Kan bli skoj!

RSS 2.0