090530 - Give 'em hell, kid

If you were here
I'd never have a fear
So go on live your life
But I miss you more than I did yesterday
You're so far away
So c'mon, show me how
Cause I mean this more than words can ever say

We are made from the sharpest things you say
We are young and we don't care
Your dreams and your hopeless hair
We never wanted it to be this way
For all our lives
Do you care at all?



Idag saknar jag varma, rökiga kvällar och nätter på Kålgårn.

090528

Känns som att jag bara blir sämre och sämre på det här med att uppdatera bloggen. Antaglien för att jag hittat bättre och vettigare saker att fylla upp mina dar med. Känns som att jag den senaste veckan mest har umgåtts med micke, och när jag inte gjort det så har jag pluggat. Eller iallfall försökt plugga. Men jag är inte den som klagar, jag gillar läget just nu. Plugget kan ju dock få ta slut mycket snart. Html-koder och ps-förkortningar är huller om buller i min hjärna. Tänkte försöka sitta på biblan i morron och plugga, så kanske jag kan vara lite mer effektiv än om jag är hemma. Finns ju så mycket annat att göra hemma som är sjukt mycket roligare än plugg.

Är nog dax för att sova snart, vilket kan vara nått utav det tråkigaste som finns om man måste sova ensam men sovit brevid sin löve natten innan. Får mysa med Gjördis inatt istället. Nu är det te och sen sängen. Nighty nighty.

090521


And my heart, it don't beat
It don't beat the way it used to
And my lips they dont kiss, they dont kiss
the way they used to 
For reasons unknown

Dålig uppdatering här ja. Blir lätt så när man inte är hemma så mycket. Och när jag väl är hemma orkar jag knappast skriva några rader här. Var iallfall ut igår det var galet mycket folk ute. Jävligt bra kväll på harrys, speciellt för nät;P Drog dock hem vid ett till sm och typ dog av trötthet. Idag har jag mest varit bakis. Nu ska jag försöka ta tag i pluggandet, och kanske göra lite mat.

090516

Hört i ett barnprogramm för 4-5 åringar nyss:

"En handbok? hHandbokar är för mesar. Vi går bort dit och struntar i att läsa precis som riktiga män."

090515

Klockan är halv elva, men för mig känns det som om klockan är två på natten. Jag är så galet trött. Kommer typ somna sittandes snart.

090515

Dålig tjej-ab på att uppdetera är jag. Men det har varit mycket nu. I tisdags fick jag ett jobb, as nice! Var på utbildning igår och det verkar heeelt okej. Mest sitta i telefon o lägga in ordrar åt folk som vill bli av med möss, råttor eller sånt skit. Hoppas jag får jobba mycket i sommar nurå. Vill ha peniningar. Annars har jag väl mest hängt med Sm , och pluggat. Nu är jag i Mora och är barnvakt åt Tobbeliten. Just nu ligger han o sover lite middag, så jag borde egentligen plugga lite. Men nääääh. Orka.

090512

Har jag nämnt nån gång hur mycket jag älskar mina katter? Det är sjukt nice att bli mött av Gjördis i rummet när man varit borta en natt, hon hoppar o skuttar och vill bara bli gosad med. För jag är den enda som duger åt henne. Då känner man sig uppskattad. Min pälskis.

Tror arbetsintervjuven gick bra, han skulle iallfall höra av sig under dagen. Ge mej jobb! Sen var jag och tog ur stygnen ur ryggen. Fick träffa världens sötaste sköterska, jag fick till med med en gnugg-tatuering efteråt för att jag varit så duktig. Och så tyckte hon att jag skulle ha en tatuering som gick att ta bort om jag ville:D haha. Nu ska jag snart åka ner på stan och fika med Nea. Sen äre plugg, plugg och plugg.

Kickstart my heart

090511

Fikade med världens bästa fru idag och det var lika trevligt som alltid. Chillade på Wayne's, skrattade och pratade om allt möjligt. Det blir fint när hon kommer lite närmare stan så vi kan ha vin-kvällar på hennes balkong. Myyys<3
90210 och mys med katten nu, sen ska jag åka hem till Sm och slåss.

090511

Gick upp sjukt tidigt idag för att följa med mormor till sjukhuset, för hon skulle opereras för sin starr. Men när vi kom dit så var det bara en liten undersökning tydligen. Så de va bara o åka hem nästan direkt. Nu är jag typ sjukt trött trots att jag tog en powenap nyss. Det är ju nice att manpower ringde nyss, typ 30 min efter att jag skickat in en ansökan, och ville att jag skulle komma på intervjuv i morron. Skulle vara sjukt välbehövligt.

Snart ska jag fika med Kate<3 Att inte träffa frun på en vecka gör mej lessen i hjärtat.


090510



Tea, tea, tea! Hon är bra på att visa att hon tycker om mig:) <3

090510



Ligger i sängen, ny duschar, sjukt mätt, kollar på Wipe out och myser med goaste katterna. Har ätit sjukt god mat idag, vaknade med fint sällskap i morse. Jag gillar läget.

Funderar på att internetshoppa lite nytt till garderoben nu för att jag varit så duktig i veckan. (Det har jag väl egentligen inte, men jag måste ju ha en bra anledning till att köpa nya kläder.) Over and out.

090509

Calleth You, Cometh I


090506

Vågade logga in på min pingpong sida nyss för o kolla om jag blivit godkänd i Digital modekiss-kursen som jag hetsade ihop på 2 dagar. Trodde verkligen inte att jag skulle få godkänt men det fick jag! Full pott på alla uppgifter. Hur najs som helst. Men jag känner verkligen att jag inte får något gjort alls när jag sitter här hemma och försöker plugga. Så jag funderar seriöst på att lägga mej nu, vakna upp tidigt i morron och åka ner och sätta mig på biblan i några timmar. Får se hur det blir med det. Nu ska jag iallfall trötta ut mig själv genom att läsa 2 kapitel om html kodning. Woho.
Natti.

090506

Effektiv pluggtid från och med nu och 3 timmar framåt. Ingen facebook, ingen bilddagbok och ingen annan nöjessurfing! Uppsatsen om upphivsrätten ska vara klar om 30 min. Självdiciplinen påslagen.

090505

Det tog mig ungefär en timme att förstå hur man skulle ftp-a upp filer till skolans webserver. Men nu är det fixat och nu kan jag fortsätta med resten av uppgifterna. Det är ju bara 5 veckor kvar i kursen så jag måste styra upp det här.

Fick mejl nyss från den utbildning jag sökt till hösten i förstahand, dom hade tydligen bara haft ca 30 sökande och det är så många platser som har också. Så det finns ju lite hopp. Om tre år har jag förhoppningsvis en kandidatexamen inom företagsekomoni. Låter ju sjukt jobbigt som jag på nu.

Nu ska jag fortsätta göra två gif-animationer för en fiktiv miljöorganisation.

090503



Eftersom det var sånt fint väder idag tänkte jag att jag skulle prova ta ut kissarna på gräsmattan. Men stackars Gjördis, som är en fegfis, fick panik vilket resulterade i stora rivsår på magen (som tur är missade hon tatueringen) och två blödande klor. Stackars bäbisen. Så idag ska jag skämma bort henne med massa godis och mys. För nu ligger hon helt utmattas i garderoben.

090502

Varför tror jag hela tiden att det är söndag idag? Och att det är måndag i morron? Jag är helt lost i huvudet.
Ikväll blev det en lugn hemmakvälll, lagade sjukt god mat först. Sen tog jag en promenad runt tisken och sen har jag bara legat i sängen och chillat. Soft kväll, det behövdes.

090502

Nu har jag inte skrivit på sådär jätte länge igen, men det beror nog på att jag knappt varit hemma nått känns det som. Sista aprill tillbringades iallfall först i hästparken med Kate, jennie, jennifer, max och sm. Det grillades ost och spelades lite kubb. Sen följe jag med sm och max på nån fest, men vi drog hem rätt tidigt för det kvar kallt. Avslutade kvällen med stardust och glass.

     
     
       
Massa bilder från kvällen. Alla är tagna av frun: http://katewallace.blogg.se

Bra sista april. Bättre än dom tidigare åren iallfall. Fyra av fem toasters. Nu saknar jag min frauw<3

RSS 2.0