091130

Skrämmande att det redan är den sista november. Idag har vi bott i lägenheten i två månader. Helt galet. Igår var det julskyltning och jag och Kate gick runt på stan, utan julstämning dock för det fanns ingen snö. Blev iallafall en fika på Waynes och jag köpte en julgranskula med Lilla My på som jag velat haft länge.



Inatt sov jag så brutalt dåligt så jag sket i den första föreläsningen. Ska snart göra mig klar för den andra föreläsningen. Sen blir det träning och omtenta plugg hela kvällen.



091128



Var med Kate aka Frun på stan idag för att fika. Det slutade med en spontan tripp till Borlänge för att jag behövde köpa lite saker till mitt smycket pyssel. Så ikväll har jag suttit framför tvn och pysslar lite. Är rätt ensamt när mannen är borta, tur att jag har katterna för annars skulle jag väl bli gaaalen. Nu ska jag pyssla lite till, sen blir det sovdax för i morron tänkte jag ha en plugg-dag.

Bye!

091119

Min dag igår:


091118

Blev inte mycket skrivande igår, eller inget alls faktiskt. Gick upp och tränade vid tio, sen var jag barnvakt åt den här lille mannen på bilden här under. Gullunge! Sen blev det seminarieplugg resten av kvällen och lite Big Bang Theory.


091116

 



Har på mig min ny-pimpade tröja idag. Vanlig svart tröja från hm med lite kedjor och axel vaddar. Gick på en lektion i skolan idag som var värdelös. Pluggar lite ekonomistyrning nu och ska försöka arbeta lite mer på seminarieuppgiften senare.


091115

Städade ut garderoben igår kväll och hittade massa saker jag tänkte göra mig av med. Bland annat ett gammalt nitbälte. Men idag kom jag på att jag kunde slakta bältet och använda nitarna till nått annat. Så jag "pimpade" ett par skor tråkiga mocka-skor från Top Shop med nitarna.





   


091115

Kåsan igår var blött, lerigt och regnigt. Men det var kul att se dom få åkare som vi fick se iallfall. Blev väl bara en 5-6 stycken och sen blev det hemåt för lite Ben & Jerry i badkaret medans vi kollade på The Big Bang Theory. Mysigt!

Nu sitter jag och käkar lite havregrynsgröt till frukost. Lyckades välja fiber havregryngsgröt istället för den halva kebab pizzan som står kvar o kylskåpet. Duktig tjej:D Ska nog försöka skriva klart seminarieuppgiften idag istället för att hetsa med den på tisdag, iallfall börja med den och komma halvvägs. Eller så ska jag fortsätta med mitt pyssel. Hmmm.

091114

2012 igår va riktigt grym! Lite väl överdriven ibland kanske. Men i överlag så var den rätt grym.

Sitter o käkat frukost nu, macka och lite is-chai. Sen blir det nog dusch och städa köket. Igen. Hur svårt  kan det vara att städa direkt efter att man lagat mat? Tydligen riktigt svårt eftersom ingen här hemma lyckas. Haha.
Sen blir det nog bara slappa idag, ska väl försöka köpa lite choklad och hämta termosen hemma hos mammsen till ikväll också när det är novemberkåsan.

Nu kallar frukosten:D

091113



Ska dra oss iväg mot bion nu och kolla på 2012. Den verkar riktigt grym. Popcorn och läsk ska det laddas upp med innan eftersom filmen är över 2½ timme lång!

091113 - Christmas



Behöver ju köpa på mig lite nya julsaker som passar hemma hos oss också. Och H&M Home har sjukt mycket fina grejjer. Plockade ut några saker som skulle passa här hemma och som jag tror jag ska beställa så fort pengarna trillar in. Dom leopardfärgade julgrans prydnaderna skulle nog passa super bra i våran svarta gran;p

091113

Var hem till mamma idag för att rensa igenom jul-sakerna och plocka på mig det jag ville ha. Hittade dock inte så mycket som skulle passa hemma hos oss. Men nån tomte och lite annat fick jag med mig. Bland annat ett par Graninge kängor så jag har nått varmt att ha på fötterna när vi ska kika på Novemberkåsan imorron kväll/natt.

Har precis klämt i mig ett paket nudlar och ligger o soffan nu och väntar på att klockan ska närma sig halv nio så vi kan dra iväg mot bion.


091112 - Syndat igen.



Jag skulle INTE handla något mer den här månaden. Men, idag råkade jag shoppa på mig lite nya saker. Bland annat tröjan ovan här som är från Gina. Plus ett par svarta lite tjockare mer byx-leggings. Kan vara bra att ha nu när det börjar bli lite kyligt ute. Sen handlade jag på mig en vanlig svart tröja från hm som jag tänkte försöka pimpa lite som bilden här under. Kan ju gå precis hur som helst.



091106

Sitter i soffan och väntar på att love ska komma hem så vi kan käka litegranna. Fredagsmys! Ska försöka mej på o göra nån sorts taco gratäng. Få se vad det blir:p  Nu njuter av ett glas is-chai i soffan nu med katterna på varsin sida och Idol på tvn. Tycker lite synd om mig själv som har träningsvärk sen igår, men det det ärdet lätt värt. Har ju faktiskt kommit igång med träningen på allvar och det känns sjukt bra.

Fick reda på idag att jag klarade tentan som jag gjorde för nån vecka sen! Sjuukt skönt. Nu är det bara ekonomitentan som släpar lite efter. Men den klarar jag väl förhoppningsvis på första försöker i slutet av november om jag ligger i och skaffar lite själv diciplin;p Köpte en påse sombreros som ett litet grattis till mig själv. Jag som låg och ojade mej igår över att jag inte borde äta sånt mer.

I morgon blir det storstädning av pojkens gamla hus. (Kanske kan städa bort lite kalorier från sombreroserna då:P) Var ju trots allt en månad sen vi flyttade och hans lillla hus är inte färdigstädat än. Misstänker också tyvvär att det finns saker kvar där som ska med hit. Och vafan ska vi göra av allt?:D 

NU: Mat:)

091102 - Ibland är det jobbigt att gå till affären.



Efter att ha setat i soffan i tre timmar idag och försökt komma iväg till affären lyckades jag till slut för att hämta mina böcker. Fattar inte varför jag fick hämta ut dom på Hemköp svalan när det är typ dubbelt så långt dit som till Ica inne i stan. Är ju aldrig åt det hållet ens så det känndes extra jobbigt att åka dit:P

Hämtade ialfall ut vad som kan vara dom tråkigaste böckerna jag någonsin beställt. Eller ja ekonomistyrnings böckerna får ligga på delat första plats med dom här. Börjar ju med två nya kurser i morron så det kändes nödvändigt att hämta ut dom idag.

Baby har åkt iväg för att spela innebandy så jag ska glo på tv program han inte gillar och ta en tok lång dusch. När han kommer hem sen blir det revbens spjäll och potatis. Ibland måste man lyxa till det på en vardag också, som igår:)

091102

 


Här är mina två love kittens som myser i soffan, ibland kommer dom bra överens och då är dom rätt söta. Ska väl tilläggas att en sisådär tio minuter efter att denna bild tagits fick Peggy ryck och bet Gjördis i huvudet så en tuss med päls åkte med. Men som sagt, när dom kommer överens är dom söta.

 

 


Har dukat...

4bd6a74d693e705fab52a41bdcd1d79a.png

Har dukat upp med räkor, skinka och vitläksbröd tills mannen kommer hem från jobbet:)


RSS 2.0