Paul Frank paraply.

Ja som rubriken förtäljer så hade jag mitt Paul Frank paraply idag. Det kan nog vara det sötaste paraply jag någonsin sett (förutom panda paraplyet jag haden är jag var liten, för det hade öron). Ja visar nog en bild på det i morgon, för det är så fint så alla borde se^^. Förövrigt var dagen rätt seg, jag hade sett fram emot att sova med pojken, men det gick inte för jag jobbade tydligen kväll idag. Vilket inte var så kul.  Vi lallade runt i ca 2 timmar uppe på ingarvet, åkte ner till kristinegymnasiet för att fota dom där tanterna vi var och fotade förra veckan. Sen hem.

Ibland önskar jag att jag kunde skriva om intressantera saker. Jag har visserligen mer intressanta saker aatt skriva om, iallafall tycker jag dom är intressanta. Men då skulle det bara bli massa känslomässigt dravel o det vill jag ju inte.

Innan jag slänger mig i sängen tänker jag slå ett slag för en mycket god känns blogg. Den här vännen heter Björn, han ör blond och är från bjurs. Ett riktigt kap om du frågar mig! Björn är en utav dom bästa vännerna jag har, föratt han helt enkelt är bäst. Så nu har han bestämt sig för att starta en blogg. Och jag tycker alla borde läsa den.
http://bloggbjorn.blogg.se/
Titta bara på bilden i headern, är han inte en riktig tänkare den där björn?

Fjällen.

Neh jag har inte skrivit på ett tag, har haft fullt upp med apun och att vara i fjällen. I torsdags tog jag mitt pick och pack och följde med linus och hans familj typ till fjällen. Galet mycket snö var det där, lite mer än 1 ½ meter. Och jag tog faktiskt nästan inga bilder, jag orkade inte släpa på kameran när vi skulle ut eller så. Men kul vare. Idag skulle jag tydligen jobba kväll, vilket inte passar sig alls iof. Men eftersom jag fick reda på det så sent är det ju inte mycket att göra åt. Så nu sk jag klä på mig, och slö i ca 6 timmar innan jag måste vara på jobbet. Puss.

Och björn, håll ut! Paketet kommer!
   

Kvällsjobb

Idag äre kvällsjobb som gäller på Apun. Skönt för då får jag lite sov morron. Gick upp för 1 timme sen, snart ska jag klä på mig, måste hitta nått bekvämt idag. Det ska ju fotas. Snart ska jag gå o göra matlåda, pasta med feta ost. Mums. Dock har jag inte så mycket fetaost kvar så jag undrar om jag verkligen kan hålla mig från att äta upp den? Kanske bäst att gå ner till willys och köpa lite till. hehe.

RSS 2.0