http://www.kissonline.com/#story-1

http://www.kissonline.com/#story-1
 
Jag fick gåshud på hela kroppen, och jag kan knappt prata. Shit.

If i had a gun

Kort dag i skolan idag. Börjad emed foto som nu för tiden är så himla ointressant. 3 timmars analys av våra inlämnade bilder. Huh, itne kul. Fick iallfall reda på att jag och josefin har kirrt apu plats, 4 veckor på Fk istället för i skolan. Yes. Nu ska jag försöka ta tag i lite skol arbete.
Jag har ju en hel del att göra så jag säga, och jag vet inte ritkgit i vilken ände jag ska börja.

Cherry coke

Fredagen sög kuk.
Men igår var betydligt bättre, första hade jag planerat att gå ut igår men ändrade mina planer. Så vi åt middag hos Linus mamma istället. Men när jag fått i mig närmare en halv vinflaska tyckte jag det var en jätte bra ide att gå ut. Så efter mycket fixande med Linus mors dator (och en halv vinflaska till) så begav vi oss mot kingsarms för o träffa Beris o det andra folket. Myyyycket lyckat:)

Idag hittade jag både min älskade körsbärs cola och dom ubergoda chipsen på city gross, köpte med mig lite revbensspjäll också så jag har tjockat mig som fan nu. Och månadens bästa: idag hämtade jag Herbert! gosse vad jag saknat den lilla pälsbeklädda krabaten. Fast han var tydligen inte lika omtyckt hemma hos Ahlbergs. :O. Undra varför. Haha.

Nu ska jag göra klart lite bilder som ska lämnas in i morron, sen blir det färd ut mot enviken. Tjopp!

Tjockisar

Jag och Björn var nyss upp till kafeterian och köpte massa gott. Massa mer, chokladboll o macka. Muuums. Håller på i framkallar två filmer till en gfoto uppgift som ska in på måndag. Men jag kommer nog inte hinna kopiera upp några kort:( Så jag får väl göra den digitalt under helgen  istället då. Jaja. Då har jag ju något att sysselsätta mig med i helgen iaf:P

Dax att plugga lite till prov, har historia prov i eftermiddag. Vi hade pluggiskväll igår hemma hos mig, det blev väl ungefär så pass seriöst som det kan bli med mej, björn och lucas i samma rum. Men lite kan jag nog iallfall. Satsar på Vg på det här provet också. Ja det vore fett najs.

11.00

Onsdagar måste vara den mest värdelösa dagen på hela veckan. Jag börjar kvart i tio och slutar elva, känns lagomt kul att gå upp för den där timmen. Nu sitter jag här och letar efter fina klänningsmodeller till studenten och balen. Herrejösses att det ska vara så svårt att bestämma sig för vad man vill ha på sig! Ska kolla på bibloteket idag också om jag hittar nån bok med fina klänningar i. Sen blir det till att leta mönster, och det svårtate av allt: välja tyget. Huh:/

Ny design

Att jag aldrig kan bli nöjd med designen till bloggen, men nu börjar det likna något. Jag inbillar mig att om jag tycker om designen kommerjag blogga mer. Huh vem vet?
Upp till bevis för mig själv. Nu ska jag passa på att käka lite glass innan det är mat. Sen blir det plugga, hade ju tydligen prov på fredag. Det hade jag glömt bort:(


(Fast headern känns lite tunn:O Får lite reda på bilden och kirra en tjockare sådan tror jag..)


Nu har jag försök fixa headern men det går inte nå bra, får helt enkelt ta o göra en ny lite senare ikväll:)

Internet is back!

Woho äntligen har telia fixat vårat internet igen, efter typ 2 veckors krånglande. Hoppas det sluter krångla nu. Ska snart lägga mej och sova, för i morron börjar en spännande kurs i skolan, och då vill man ju inte vara sen. Inte mycket i skolan som tilltalar mig just nu, men den här kursen blir nog skoj. har för övrigt äckligt många bild uppgifter att ha klar innan apun, det känns lite hårt men försöka bör man. Idag köpte jag Ben & Jerry glass och en cosmopolitan och låg i sängen och slölöste. Snacka om att jag kände mig kvinnlig. Sedan gjorde jag yterligare ett försök att städa ur min garderob, det finns ju knappt nån plats för alla mina skor. Jag förstår inte varför jag inte kan skilja mig från vissa utav mina älskade klädesplagg?! Jamena, har jag inte använde dom på ett år lär jag ju inte använda dom på ett år till? Ska ta tag i det bättre i morgon. Känns lite knasigt att sova utan Linus, jag är ju så van att sova vid honom typ varje natt. Men nån natt isär är nog bara nyttigt det också. Snubben ska på nån jobb-grejj på onsdag så jag håller alla tummar jag kan för att han ska få det. Så slipper han det där skitstället han är på nu. Jag vill också ha ett jobb.
Vill du ge mej ett?

Natti natti.

RSS 2.0