Kvällen

Sitter i sängen och käkar kvällsmat- macka, risifrutti och sprite. Sjukt bra kombo! Eller inte. Har haft en soft dag, stack ner på stan och fyndade en rutig skjorta. Åkte hem och gosade med Hjördis typ hela kvällen. Idag har hon varit extra gosig, litter bara i min säng och spinner och vill ha uppmärksamhet. Men jag klagar inte!
I morgon måste jag dock visa min pojkvänn lite uppmärksamhet, han känner sig nog lite utanför;P Så det blir att åka till enviken och ladda ner lite nytt.

Gah nu ska jag snart sova. Min rygg dödar mej:(
Puss!


Morgonmys

Nu har jag och Hjördig morronmys i sängen. Eller ja hon myser mest med datorn tror jag:P

Bääbisen<3


Min nya bäbis är den här. Hon är helt perfekt, väntar på att hon ska bli riktgit hemmastadd bara. Idag fick hon maskmedel och hon var duktig tjej som satt helt stilla och fick i sig allt. Hade väntat mig en riktig fajt från hennes sida:p Men hon satt helt stilla och var duktig tjej. Min nya bäbis<3

Sälja min bäbis

Och nej jag ska inte sälja katten. Men däremot har jag tagit steget och bestämt mig för att sälja min systemkamera. Det känns ganska bra. Orkar endå aldrig använda den, känns bättre att då investera i en liten kamera. Och spara resten av pengar till en eee pc kanske?(A)

Hjördis flyttar in.


Igår kväll flyttade Hjördis in. Hon är världens sötaste katt! Och helt perfekt! Hon började med att lägga sig bland mina skor och sov där, hon måste älska skor lika mycket som mej. Och riktigt kelig är hon också. Hon är den perfekta katten! Nu ligger hon här bervid datorn och gosar.

Nu äre klippt!

Ja oja, och en hel del blev det som åkte bort också. Men det känns bra, än så länge. Om jag känner mig själv så kommer jag ha tröttnat om några veckor;P Men najs att jag fick gratis schampoo och balsam iallfall:) De gillar vi!

Katt

Jag är på kattjakt! Mamma har äntligen, efter flera års önskanm gett mej tillstånd att köpa en kattunge. Snacka om att jag är i sjunde himlen. Visserligen är jag 18 och får köpa en katt om jag vill men eftersom mammsen som jag bor hos är allergisk så har hon inte velat. Men allergin verkar ha gått över mycket så ska vi köpa en liten kissekatt. Helt underbart! Hittade en söt liten kiss på blocket nyss, åh jag blev kär.

http://www.blocket.se/vi/17892387.htm?ca=6_s

Hårmodell

Ska tydligen vara hårmodell får Björn Axen i morron. Spännande spännande! Gratis färg och klippning tackar man ju inte nej till, hehe:) Ska bli spännande, men jag är liite liite nervös också. Tänk om dom gör nått hemskt:O Typ klipper mej jätte kort! Nej det ska INTE få hända iallfall. Utöver det så har jag handlat lite idag, lite fina saker som kommer bli favoriter. Visar sen. Nät: Du kommer få se sexighet!

Andra avenyn!11!

Ja, jag är en tönt som följer andra avenyn slavisk. Och nu undrar jag, hur i hela h*lvete kunde jag missa att det började idag igen?!? Fyyy på mig:(
Nu skiter jag i att jag bara har mobilt bredband, här ska kollas på svt play:D

Enviken . . Falun . . . Mora

Sitter i Linus säng och fryser nu, usch har verkligen itnen lust att klä på mig och gå ut. För det verkar kallt ute:( Och dumma dumma jag tog inten jacka på mej. Men en bra sak är att jag laddar ner massa tv- serier. Inte så bra för min hårddisk dock. Den är snart proppfull, så den här månaden måste jag verkligen köpa en extern hårddisk.

Känns som om jag ska åka buss heeeela dan idag. Men vad gör man inte för att träffa världens sötaste unge?

Shoes. . . . More shoes


Åhh äntligen! Har suktat efter sånna här skor sedan Tea köpte ett par liknande för fler år sedan. Och nu är dom fan mina! Dock kommer dom inte förräns om några veckor:( Men jag hoppas på sent snöfall så jag kan använda dom myyyycket! ;D

Dagens

Idag tog jag mig ner till biblan. Duktig tjej! Höll dock på att glömma böckerna jag skulle lämna tillbaka hemma, men kom på det i sista sekunden. Tre nya böcker blev det:

                       

Dessa tre blev det. Har fastnad för rockstjärne biografier nu för tiden. Gillar att läsa om andras misär, då blir ens eget liv helt plötsligt mycket bättre:D haha

Direkt när jag kom hem gick jag till Ahlberg för jag o bruden skulle laga mat ikväll. Gjorde godaste pastasalladen på länge! Mums, ska nog käka det i morron också;P
Pasta, soltorkade tomater, fetaost, vitlök, olivolja, basilika, oregano och sen crabsticks på det så vi skulle bli mätta. Gah det var hur gott som helst. Sen var vi tjejiga och kollade Top Model och senaste avsnittet av Gossip Girl. Spännande:D

Nu ska jag sortera kläder sen ska jag ha min lästimme.
Puss!

Kvällens

Idag gjorde jag något som jag inte gjort på lääänge. Först färgade jag min utväxt, och mendans jag väntade på att färgen satt i så la jag mej i badet. Gah va mysigt! Massa bubblor och grejjer. Sjukt mysigt.

Sen lagade jag utomordentligt god mat. Honungsglaserad lax med citron och bulgur. Och sen lite  sås till det. De gillar jag:D Nu ska jag kolla lite 90210 och sen sova. I morron SKA jag till biblan.

Nej.

Nej, det blev inget biblotek. Jag tappade lusten och flippade ur. Istället har jag legat i sängen och sök jobb som rock fotograf. Eh vafan tänker jag med?:S Funderar på att gå och göra mat. iallfall inte skriva nå mer blogg. För just nu är jag så missunsamm, jag är en missunsamm liten bitterfitta som är sugen på lax.

Biblan

Idag är jag sugen på lax. Sådet blir nog till att göra det. Men först: biblioteket! En vecka för varje bok? Jovisst ja, har läst ut tre sen i torsdags.

Jonas

Älskade Jonas Gardell. Han är så bra ibland så det är knappt sant.

När jag var riktigt liten hörde jag vitsen om tomaterna. Den öppnade en helt ny värld för mig. Det var en sådan fantastisk historia - rolig, drastisk och hemsk på samma gång. 
    Två tomater gick på en väg. Bara det är ju roligt, att tänka sig två tomater som traskar på sina små spinkiga ben.
    Jag såg också framför mig ögon, näsa, mum på tomaterna och kanske en liten hatt på huvudet. Och så kom bilen, wroooom, alltid en kastbil med flak, jag minns att den var vit.
    Lastbilen mosade den ena tomaten och fortsatte likgiltigt ut ur historien utan att stanna. Det var bara en stor, obeviklig makt som råkade passera och utan att tänka på det eller bry sig det minsta krossa allt som kom i dess väg.
   Den andre tomatens replik till sin överkörda kamrat är både förskräcklig och sann och underbart humoristisk:
"Kom ketchup, så går vi!"
    Först kan man uppfatta repliken som rå och hjärtlös. Kompistomaten är ju söndermosad. Hur kan man säga något så grymt till någon som krossats fullständigt?
    Men om man tänker lite mer på det så överger inte den oskadade tomaten sin vän, trots olyckan. Han vänder sig om och erkänner det som hänt, accepterar det som måste accepteras, och använder humorn som ett sätt att gå vidare.
    Och det är inte bara han själv, den oskadde, som går vidare. Han uppmanar också sin tomatkompis att resa sig upp och fortsätta.
    Inte längre som tomat - den överkörda tomaten är allt för mosad, alltför förändrad för att någonsin kunna kallas tomat igen - utan som något annat som också är okej att vara: Ketchup!
    Kom Ketchup, så går vi!
    Bli inte kvar här. Res dig upp och gå! Du är inte den du var förut, det kan du aldrig mera bli. Livet har farit fram med dig, och livet är en vit lastbil som passerade i all sin makt och vrede och mosade dig sönder och samman, men du finns fortfarande, du andas fortfarande. Jag står här och väntar på dig medans du hämtar andan, så går vi vigare tillsammans.
     Så slutar den första roliga historia som jag någonsin hörde, och som förändrade och stakade ut mitt liv.
     Kom Ketchup, så går vi!

Min säng.

Jag har för tillfället bosatt mig i min säng. Resten av mitt rum ser ut som ett helvete, men sägen är ren. Och där har jag bosatt mig med mina böcker. Är klar med två nu och ska påbörja min tredje snart. Blir nog att gå till biblan i morron igen.

Books

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på ritkgit ritkgt länge. Eller ja när man gick i skolan då, men då var det ju bara skolböcker. Jag var nämligen på biblioteket och lånade böcker! Det fanns så otroligt mycket böcker som jag ville läsa. Men jag lånade bara fyra böcker, en i veckan.

        


Lemmy - White line fever.
Mötley Crue - The dirt
Jonas Gardell - Jenny
Och den sista orkar jag inte skriva namnet på.

Hemma

Äntligen hemma. Åkte ju till Enviken igår, och direkt till arbetsförmedlingen i morse. Det var som vanligt:P Men inte kul att släpa med mig så mycket saker. Börjar tröttna på att släpa på gilbert nu:( Sen var jag och hämtade ett paket med lite kläder:D


Först en senapsgyl kofta, den var lite lång på mig men rätt schysst endå. Riktigt mysig.
Sen spetsleggings, har doch inte provat dom än så jag ska prova och se om jag gillar dom.
Sen en lång lite mörkgrå farfarströja med knappar. Kommer nog bli en favorit!
Sen det jag väntat på. Jeansleggings! Som jag har letat efter sånna här och nu är dom mina.


Tv-serier

Nu ligger jag i sängen och kollar på Gossip Girl. Great att man kan ladda ner avsnitten när dom börjar sändas i usa. Hur skulle jag stå ut annars?

Sen har jag nått ännu mer spännande på datorn. DEXTER! Avsnitt 1 skulle inte komma ut förräns typ dern 28e. Men på nått sätt fanns det endå. Love it! Medans jag kollar på det ska jag mumsa babybel ost och halstabletter. Min hals är inte som den borde.


Gossip Girl


Dexter. Älsklings serien nummer ett!

Kvällens

Idag tog jag mitt pick och pack och drog ut till Enviken med Linus. Har nått mysigt som väntar här på mej. Nämlingen ett nytt avsnitt Gossip Girl och ett nytt avsnitt Dexter. Det gillar vi:D


 Sötaste väskan som får följa med mest överallt nu. Lite tantvarning
 men jag gillar den som tusan:)

Go morron

Nu sitter jag här och äter min fullkorns macka till frukost. Ja jag har typ nyss gått upp. Livet som arbetslös bjuder inte på så mycket att göra på dagarna vilket gör att jag kan sova länge och lägga mej sent. skulle dock helldre ha ett jobb.
Jag har ätit så olydigt dom senaste dagarna, mackaroner och potatisgratäng och gud vet vad. Så nu är det dax att ta tag i det här igen.

Idag ska jag väl som vanligt kolla på tv, klä på mig, städa lite och vänta på att linus slutar jobbet så jag kan åka med ut till Enviken. Nu känner jag att jag börjar bli lite bitter, bäst att sätta på tvn.


Bloggkollen

Jag läser månag olika bloggar dagligen. Men för att hålla koll på alla så använder jag bloggkoll. Nu skriver jag det här inlägget bara fär att om man vill kunna knyta sitt blogg till sitt konto på bloggkoll så måste man skriva den här länken i ett inlägg.

Bloggkoll

Sova snart,

Nu ska jag snart ta och sova. Måste kolla på Hope & Faith bara, det är kul. Och beroendeframkalladen. I morgon ska jag söka massa jobb i sälen och hoppas på lite cash:D

För övrigt skulle jag inte ha någonting emot om någon stack iväg till Gevinchy och skaffade dom här kläderna åt mej så att jag kunde ha dom på mig i morron:


Natti natti!

På kvällskvisten.

Idag har jag varit duktig tjej-ab och köpt massa mat. Plus att jag har letat efter goda recept i mormors gamla tidningar.  Typ gamla hemmets veckotidningar osv. Hittade massa gott:D Sen har jag klippt och klistrat lite i min look book och nu har jag fått inspen därför ska jag tillbringa resten av kvällen framför sy maskinen. Dock har jag en kjol som måste läggas upp för hand. Och inte blir det bättre av att den är vid så det kommer ta en evighet:P Men först ska jag fixa allt som ska fixas vid maskinen.

Najs kväll

Hjälp var klockan går snabbt ibland. Idag har jag hjälpt mamma med lite ärenden. Nu ligger jag i sängen och har laddat upp med massa mode tidningar och ska bläddra i dom medans jag äter choklad och kikar på tv. Sen kommer Linus, och han har det nya avsnittet av dexter med sig! Snacka om att jag längtar tills dess.

God morgon

SÅ här tidigt har jag inte vart vaken på evigheter, eller ja skulle vara när mickis sov här. Då vaknade jag typ halv åtta på morgonen, men somnade sen om. Nu ska jag vänta på att mammsen blir klar med tvätten, sen ska vi ner på stan och leta reda på almenackor. Sen blir det af och sånt kul:P

Go morron.

SÅ här tidigt har jag inte vart vaken på evigheter, eller ja skulle vara när mickis sov här. Då vaknade jag typ halv åtta på morgonen, men somnade sen om. Nu ska jag vänta på att mammsen blir klar med tvätten, sen ska vi ner på stan och leta reda på almenackor. Sen blir det af och sånt kul:P

Natti natti

Nu har jag käkat mitt sista mellanmål för idag. Babybel ost, vindruvor och kiwi. Med citronvatten. Mums. Börjar gilla det här med mat, eftersom jag äter mycket kött så hittar jag massa kul att laga. Lagade massa god mat igår. I morgon ska jag nog käka lite lax till lunch. Sen ska jag hem till Linus så då vet jag inte vad jag käkar.

Snart ska jag sova, för i morgon ska jag upp sju. Herregud. Ska till tandis, inte kul men det måste göras. Hoppas allt ser bra ut. Måste komma ihåg att borsta tänderna ikväll:p hehe

Nya stövlar

På tal om höst väder så behöver jag nog ett par nya vinterskor. Funderar på dom här:

Asos har lite rabatt nu så dom skulle väl kosta cirka 500 kronor. Men dom är ju så snygga. Får flörta med mormor lite kanske;P

Nu ska jag ta lite mått, funderar på att beställa en korsett att ha för skojs skull:D

Hösten

Idag märktes det verkligen att hösten är på väg, den är nästan redan här. Det blåste idag när jag gick ut så jag trodde jag skulle blåsa bort. Det räckte inte längre med bara en kofta på sig för det började bli lite kallt. Därför har jag klickat hem lite höstkläder och har packat upp kläder från förrådet. Mina vinter kläder. Det känns lite motigt, men lika bra att göra det. Skönt att jag har både vinterskor och vinterjackor som passar från förra året. Men ska nog köpa iallfall ett par nya skor och en jacka, lite uppdaterad måste man ju vara :P

Nu ska jag fortsätta städa ordning i min garderob så jag får plats med ala tjocka tröjor och jackor. Skorna behöver också lite plats.

Go morron!

Ligger fortfarande kvar i sängen med Gilbert. Ska snart gå upp för att klä på mig och käka lite frukost. Har lite ärenden att ta itu med på stan idag. Och sen ska jag som vanligt ner och kika hos mamma, hjälpa till lite för att jag inte har nått bättre för mig. Men det verkar uppskattas:)

Igår när jag gick ut med nisse insåg jag hur mycket jag skulle vilja ha en egen hund, snacka om att det skulle underlätta för min motion också. Då MÅSTE jag verkligen gå ut och gå. Plus att det inte blir lika ensamt att gå.

 
Söta Nisse.

Nu ska jag gå upp och rota igenom min garderob få se om jag hittar nått som är värt att ta på sig:)

Hundvakt

Jag och Linus är, eller mer har varit, hundvakt åt Nisse hemma hos hans mamma och tommy. Det är väl mest jag som vart hundvakt, jag har gosat och gått ut med honom. Idag på morgonpromenaden vart vi alldedes blöta. Vi gillar inte regn. Nu ligger Nisse och sussar under bordet och jag försöker klämma i mig frukost. Sen måste jag vara duktig tjej och ringa arbetsförmedlingen och tandläkaren. usch då.


RSS 2.0