Riga

Nu är det snart sovdax. Ska ringa linus och säga god natt först. I morron bär det av till riga med mitt bajs:D Återkommer när jag nyktrat till, dvs nån gång på torsdag eftermiddag.

Dagens

Idag ska jag göra viktiga saker. Nästan så jag måste skriva en kom-ihåg lista!

*Beställa nytt bankkort
*Hämta ut pengar tills i morgon
*Köpta ost och smör
*Packa (alltså packa extremt lätt)
*Leta reda på passet (packa ner det!)
*Kolla på myrorna efter något billigt som kan användas som kärringvagn.

Sen ska jag mest försöka packa lätt. Vilket inte är enkelt om man är tjej och mej! Men jag får tänka på spriten. Måste ju få plats med lite i väskan. Nu ska jag åka ner till min snela mamma och hjälpa till lite på jobbet. Hon är ju så snäll och lånar pengar eftersom kuk qwork inte kan betala ut min lön. Idiot jävlar:(

Puss!


A walk to remember

Kikade på film nyss. A walt to remember. Det stod att den tydligen inte kunde hålla nån för tårar. Töntsnack tänkte jag, men tji fick jag. Några tårar kom det allt. Sånt där vill man ju uppleva, det gör jag ju iallafall litegrann,  Det var en sån där film som man sitter och fånler hela tiden. Jag somnade med ett sånt där fånleende igår. Sånt som inte går att fejka, som kommer fram när man verkligen är lycklig. Och det var jag inatt när jag somnade. Jag har inte kännt mej så säker på något på länge.

Nu är det snart natti natti för mej. I morgon blir det packande, jag måste ner på banken. Och kanske ringa och skälla på qwork igen om jag inte fått min lön. Den behövs till riga:D


Helgen.


I lördags var vi till borlänge för att tända ljus för morfar. Några dagar sent, men han sa att det var okej:p Helt otroligt att det redan gått ett år. Det går så ofantligt snabbt, och jag saknar honom fortfarande varje dag. Det känns lite knasigt att inte ha en grav som man kan gå till och minnas. Men det är bara för mej att kolla runt i rummet här så har jag massa minnen. 

En varsin ros från mej och mamma och en liten mini ros från Nicke. Och två ljus. Hade velat tänt ljus på kvällen istället för det är mycket mysigare. Men nu fick det bli mitt på dan istället.



 Sen åkte vi till mormor för att fira hennes födelsedag. Jag lekte mest med mina kusinbarn. Sånna där dagar får en att inse hur kort allting kan vara. Jag tänkte fota dom massa, men jag kunde inte ens slita mig ifrån dom dom där minuterna som det tar att ta upp kameran. Så goa är dom! Så vi klistrade klistermärken i boken, pratade massa strun och brottades i sängen.

På kvällen åkte jag ut till Enviken. Seth och Linus spelade spel så jag satt med Gilbert och kollade på tv och käkade chips. Kände mej dock lite ensam så jag hämtade katten och la den på magen. Då känndes det mycket bättre. Han är så gosig, han låg där och kurrade och kollade på film med mig. Tror dock han vart lite svartis sen när jag tog ner honom från sägen för att göra plats för nån annan. Men det är smällar man får ta som katt:p
Dax att skaffa en egen katt snart tror jag.


tidigt

Jag har varit vaken i ca 30 minuter och har redan sökt 3 jobb! Det kallar jag produktivt. Snälla ge mej nått:( Nu ska jag klä på mig, (idag önskar jag att jag hade en regnjacka, det regnar typ snett idag) sen åker jag ner till mamma. Nya varor har kommit! Jag vill vara med och pilla:D

För ett år sen...

För nästan exakt ett år sen satt jag och mirja i sängen och kollade på tv. Telefonen ringde och jag kännde direkt i magen att nått hade hänt med morfar. För ett år sen hade jag mitt livs hittils värsta natt. I morgon kommer vara en riktig skitdag.

Dålig uppdatering.

Jag är rätt kass på att uppdatera här fan. Helgen har varit rätt chill. I fredags hade jag och Nät inget att göra så vi bestämde oss för att kika på sex and the city och dricka lite för att sedan gå på Harrys och hälsa på Näts föräldrar, eller mami och papi som jag kallar dom.. Sagt och gjort så gjorde vi det. Och efter att jag fått tjejen att gilla chicken burger* skulle vi åka hem. Jag satt mej på bussen till enviken, men smart som jag är så råkar mitt batteri dö precis när jag ska ringa och säga att jag sitter på bussen. Najs, eller inte! Så det var bara att kliva av bussen här hemma istället:( Inget gos för mej, jag fick lov att vänta. Som tur är behövde jag ju inte vänta så länge:D

I lördags vare fest hos ahlberg och så för att sara fyllde år. Rätt skoj, dock så vart jag opepp på party så jag var lite dissig. Gick hem vid elva med linus i släptåg och lagade mat åt oss, karln tackade genom att somna i min säng. Alltså innan maten var klar och allt sånt. Tack! Det återgäldade han dock morgonen efter:) Vi låg i sägen mest till tre, han åkte hem. Jag käkade mat och har sedan dess städat rummet och städat rummet.
Det är inte så kul som det låter nej. Men om negerjävel ska kunna sova här nästa  vecka så behövdes det:)

Nu ska jag sova, för i morron väntar lek med Mikkis och så ska jag äntligen hämta kamerasladden hos björn. Moget att när jag väl återfår lusten att fota så kan jag inte:p haha. Men i morron då jäklar!


*det är en stor sussce med tanke på att bruden sagt att hon hatar kyckling jätte mycket. Jag har omvänt henne:D


Nu säger jag god natt och hånglar med kudden. Bättre sent än aldrig! Dock skulle jag ju helldre hångla med nån annan än kudden, men jaja, det tar jag imorron!

Puss!

Heroes?

Jag vet inte om det var ett sånt där jätte smart drag av linus att lämna datorn här när han åkte till jobbet i morse. Jag har nu tillbringat hela eftermiddagen med att spela heroes. Slutade nyss eftersom det blir rätt tråkigt att spela själv efter ett tag. Så jag har inte gjort något vettigt kväll, har setat med två datorer framför mig. Spelat på den ena och msnat på den andra. Snacka om att jag kännt mig nördig. Nu måste jag dock sova. I morron väntar arbetsinterjvuv och kolbulle-fest på gården. Haha herregud, men gott med kolbulle iallfall!

Min dag

Otroligt händelserik dag som började på AF. Det tror jag faktiskt gick bra:) Håll tummarna! Pengar till mej! Sen har jag handlat lite mat, dreglat över lite skor och setat framför datorn. Sånt som jag gör varje dag. Kan bli spännadne det här.

Bullar och mjölk


Nu sitter jag och gilbert i sängen och dricker mjöl och äter bullar. Eller det är mest jag som äter och dricker eftersom Gilberg inte skulle må så bra av mjölk i sig skulle jag tro. Jag sov mycket hos min mormor och morfar när jag var liten. Och varje gång jag hade svårt att sova, hade mycket problem med sömnen på den tiden, kom morfar in och bad mig följa med till köket. Där värmde han en bulle åt mej och hällde upp ett glas mjölk. Jag skulle tydligen somna bättre efter det. Jag kommer ihåg att jag var lite misstänksamm eftersom min mamma alltid sa åt mig att dricka mycket mjölk för att man blir pigga av det. Men inte kunde jag tvivla på morfar. Han var ju gammal och hade alltid rätt. Men jag somnade nästan direkt när jag la mig igen, så det måste ju funkat. Kanske funkar det ikväll också. Det är snart ett år sedan min morfar dog nu, så ikväll dricker jag mjölk och äter bullar för honom:) 

 


Ny design.

Ja då var det dagens i-landsproblem då. Blogg design. Hur jag än gör är jag inte nöjd, men nu har jag kanske hittat lite rätt. Förutom bilden på mig då, den ska väl bytas ut när jag har fått tillbaka min kamera antar jag. Sen är det ju det där med att vara mer aktiv, mitt liv är rätt så tråkigt just nu så vi får se hur det blir med det:P


Sms

Jag gillar att jag och mor min sitter i ett varsit rum här i lägenheten och smsar till varandra om vart vi ska åka och handla. Allt för att inte nickepicke ska få reda på det:P Haha otroligt moget. Blir budgetshopping på ÖB nu och sen ska jag fan köpa tortellini med ost. Har kommit in i nån tortellini period och det är det enda som jag slukar just nu.

Helgen som gått.

Helgen har varit ritkigt najs alltså. Jag har kännt mig sådär lugn hela helgen.
På fredagen skulle jag käka pizza med Nät egentligen, men hon dissade mej för sin mami och papi. Så jag ringde Linus och han är väl inte den som säger nej till pizza. Så efter att jag vart nere hos mammsen på stan åkte jag hem och hann vara hemma en stund och sen åkte jag ner på stan igen för ett bege mig ut mot Enviken. Där har jag inte varit på ett bra jävla tag, känndes lite skummt men endå rätt så hemma. Jag käkade en super god pizza och hela gick ner, för att jag inte käkat så mycket på dagen för jag villle vänta på pizzan;p. Haha. Sen lanade vi lite heroes tills att åskan kom så då fick vi stänga av internet. Vi spelade vidare men inte med varandra. Sen kollade jag på Doomsday. Riktgit najs film. Sen var det sleep time.

Vaknade på lördagen och undrade vart fan jag var, om jag rest bakåt i tiden för jag var lite förvirrad:P. Vi lanade lite heroes och käkade ungspannkaka. Lite frukost på sängen fick jag också! Vi åkte in till stan och hem till mig för att laga lite mat och bege oss till Ahlberg. Omg godaste maten på länge blev det. Vi är sjukt bra i köket!  Hos ahlberg tänkte jag bara stanna en liten stund, till typ tio. Men jag kom nog hem vid halv tre på natten rätt så förfriskad. Men det var en sjukt nice kväll.

Idag har jag bara chillat, legat i sängen. Och sen åkte jag hem till Kate för hon bjöd på vin, och jag bjöd på bullar. Sjukt nice. Jag gillar't! Nu ska jag snart sova, först ska jag slö glo lite på tvn. 

Om mig

Rätt seg kväll. Har inget att göra men jag vill inte sova heller. Så då får sånna här saker duga ett tag. Jag har städat Gilberts skrivbord idag också, nu är det rent och fint. Lite mer minne vart det ledigt också.

Steg 1
Hela Namnet: Sandra Marie Södergren Olsson
Ögonfärg: Blå-tröna
Hårfärg: Mörkbrunt med lite rött i
Skostorlek: 36
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Steg 2
Skor som du bar idag: Klassiska vita vans
Dina svagheter: Har svårt för att släppa folk nära in på livet, är envis och kräsen när det gäller maten.
Rädslor: usch gillar inte att svara på sånt här för då tror jag att jag att det ska falla in:P

Steg 3
Första tanke när du vaknar: Somna om!
När somnar du: Hoppas jag somnar snabbt

Steg 4
Pepsi eller Coca Cola: Fy fan inget utav dom.
McDonalds eller Burger King: Burger king lätt!
Adidas eller Nike: Adidas lätt.
Lipton Ice Tea eller Nestea: Nestea
Choklad eller vanilj: Choklad

Steg 5
Svär du? Haha ja som fan. Rätt ofta-
Duschar du varje dag? Nej, eller det bror på hur mycket jag svettas:P
Gillar du skolan? Hehe jag går inte i skolan. Och tänkte inte göra på ett tag heller.
Tror du på dig själv? Ibland ja.
Kommer du överens med dina föräldrar? Med mor min iallfall:)

Steg 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol? Ja
Rökt? Ja
Shoppat? Ohja!
Ätit en hel ask müsli? Haha fy fan nej
Ätit sushi? Nopp
Stått på scen? Nix
Skejtat? Haha ja i vardagsrummet
Bakat? Njaaa kanske.
Ljugit? Lite vitt kanske.
Kramat någon? Verkligen, har hets kramats:P

Steg 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull? Hahaha fy fan ja
Blivit kallad hora? Har jag säkert
Blivit nerslagen? Haha typ så.
Busringt någon? Massor när jag var yngre
Gjort något som du ångrade? Många saker
Fått IG i nått ämne eller på något prov? Jadå.
Kastat en sten på nån ruta? Nej, bara negerbollar.

Steg 8
I framtiden..

Namn på barn? Kille: Gilbert eller herbert. Tjej: Satine eller nått annat fint.
Hur vill du dö? haha det vill jag inte.
Vad vill du bli när du blir äldre? Jag vill bli frisör, göra folk fina i håret.

Steg 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Njaa inte många
Antal CD-skivor du äger? runt 50 kanske
Antal piercings? 5
Antal tatueringar? 2
Hur många gånger har du varit med i tidningen? kanske 3-4 gånger

Steg 10
Vad ska du göra i sommar? Njaa leta jobb som en took.
Vad ska du göra i vinter? Förhoppningsvis jobba, söka jobb, kirra lägenhet osv. Bli vuxen
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Det tror jag nog
Vad händer till helgen? Ingen aning:O
Vad vill du helst göra just nu? Bli trött så jag kan sova

Steg 11
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Håret, skorna och hållningen.
Vem är den snuskigaste person du känner? Hahha Nät lätt.
Hur gammal är din största kusin? Öhm runt 30 nånting
Nämn något du är stolt över hos dina föräldrar? Öhm, att mamma är så stöttande och mer förstående än dom flesta andra föräldrar.
Bästa sommaren i ditt liv, och varför? Jadu,2006 tror jag. Hade en söt pojke som var bäst och hela sommaren flöt på och det var najs.


RSS 2.0