En timme.

Cirka en timme tills jag o tea sitter på tåget. Det här känns helt sjukt! jag börjar förstå att jag faktiskt ska få se kiss nu:D:D Haha shit jag börjar nästan gråta. Är så uppspelt och nervös så jag kan knappt sktiva, vill bara dansa runt här hemma till kiss tills jag åker. :D Men lite vettigt måste jag ju göra iallfall. tex skriva upp adresser till lite affärer.

Kiss kiss kiss!

rubriken låter rätt mycket äckligare än vad det är. Men så är det inte. I morgon ska jag få se mina barndomsidoler. Det är helt sjukt! Känns som om jag kommer gråta mig igenom hela konserten, eller så kommer jag vara helt paralyserad och förstå det efteråt. Som det blev när jag såg Thåström. Jag har fortfarande inte fattat det:D

Uppe tidigt?

Nej, så tidigt kanske det inte är. Men tidigt för mig eftersom jag är ledig idag:D . Men självklart ska bajset väcka mig med att det är 28 grader ute så vi måste ut o sola. Så snart ska vi dra till kålkårg och sooola. Najs:D

Som en klubba.

"Det är som att slicka en klubba. Fast klubban spottar på en."

Det var allt för mej, tack och god natt.


<3

 Haha jag o Nät va ute med kamerorna i högsta hugg nu. Bilderna vi har som visningsbilder är tagna från våra bästa sidor. Haha:D


Fåreeeveeeeerr<3
(fjortisvarning:P)

Soool.

Snacka om fiiiint väder ute idag:D Wow. Satt o glassade ute med nät ett tag medans vi framkalade film. Sen gick vi på stan lite. Nu är jag hemma o ska hämta lite grejjer o sen bär det va till kålgårn för klasssångs skrivande och lite solande. Måste ju testa nya bikinin:P

Go morron!

Ska snart bege mig till skolan. Enligt smhi ska det blica 20-21 graderidag. Och det hoppas jag verkligen eftersom jag har mina nya shorts med mig. Fast vi kommer ju sitta fast i mörkerrummet hela eftermiddagen typ:( jaja hist happends. Nu ska jag fixa håret och bege mit mot skolan med vääärldens tungaste väska:(

Måla naglarna.

Om man inte har nått bättre för sig en onsdags natt då man egentligen borde sova kan man ju alltid måla om naglarna. men den jävla tumnageln på höger hans går bara inte. har målat den säkert 10 gånger snart, och lika fult blir det varje gång. Nu skiter jag fan i det! bahh:p

Har länge velat haft ett par höga shorts. Men inte  hittat  dom rätta. Dock har jag ju haft ett par snygga höga cheap monday byxer i garderoben som tyvvär inte blevit använda så mycket som jag skulle vilja. Men nu har jag ett par shorts iaf. Hoppas det var värt det.

Nu ska jag nog sova:) natti natti!

hahaha jag har seriöst väärldens tungaste väska tills i morron. Måste ju börja lämna tillbaka saker till skolan nu:P haha

Full rulle.

Idag åkte jag till skolan för: ingenting? Multimedian var tydligen inställt. Fick iallfall veta att jag har VG i ARL. Det är ju najs iaf:) Åkte sen hem till Nät och var lite mattehjälp. Hoppas det hjälper lite iaf:) Sen åkte jag till mammsen, fick presentkort på Gina av Anna i för tidig studentpresent o det var naaajs. Eftersom jag behövde en ny bikinibh:) Moget att alla jag har är för små. Köpte även en body som jag nog ska göra om till tubtopp. Prima prima:)

I morron har jag en lektion, sen ska jag o nät vara i labbet läääänge o göra klart massa skit. Känns inte så lockande men det måste göras. :/ Sen ska vi skriva studentsång:D Woho.

Morron!

jag är vaken, jag sitter upp i sängen halft påklädd men jag är inte på långa vägar vid medvetande än. Som min mor så många gånger fått uppleva så är det inte lönt att prata emd mig precis efter att jag vaknat, för jag fattar inget endå. Nu ska jag försöka få på mig kläderna ordentligt.

Undra vart mitt blåmärke på foten komemr ifrån? Det grotesta på lårdet vat jag ju. Men det på foten? Hmmm.

Sovdax?

Det är nog verkligen sovdax snart. Ja, gud ja. Borde sovit för längesen men jag ligger endå här o gör: Ingenting! :D
Jag skrev visserligen klart min projektarbetsrappot ikväll, och skulle plugga psykologi men tydligen hade vi ingen lektion i morron:o braaaa att lärare kan svara på mejl. Humpf.

I morron kväll ska jag iallfall hem till min Hägglund och titta på nån film? Kanske dricka lite te? Man vet alldrig vad för spännande som händer när vi stänger in oss i ett rum! Kanske blir det lite gott från hennes jobb också. Mums. Men det betyder att jag måste ut o springa! Och jag måste verkligen fota klart i morgon, och framkalla allt på onsdag. När fan ska jag hinna plugga till psykologiprovet då?:S

Men jaja det där löser sig. Nu måste jag nog sova snart. Puss.

Fotande.

såklart lyckades jag övertala när att fota med mig idag. Hon säger väl aldrig nej till att vara med på kort. Haha.
Nu ska jag jagbara hitta nått att ha på mig, lika svårt varje dag. Sen ska jag bege mej ner mot stan.

Go morron.

Skulle egentligen gått upp klockan tio idag men jag har alldedes för trött för det. Så halv tolv gick jag upp istället:P Nu ska jag plugga lite psykologi, till sista provet! Woho. Sen kanske jag ska övertala nät att fota lite med mig, och skriva lite på projektarbetet. Det blir fullt upp idag!

Men först: frukost!!

DH.

Kollade nyss på sista avsnittet av DH för den här säsongen. Ofta det kan sluta sådär:( Inget andra avenyn, inget Gossip girl och nu inge DH heller. Hoppas 3 säsongen av Dexter kommer snart.

Jag borde sovit för längesen.  Men det går inte. Dom där panikångest känslorna börjar komma krypandes. Jag måste ta tag i det här snart, men det känns som om jag gör allt jag kan. Och inget fungerar. Pappsen kan du inte bara förstå?

4 dagar kvar till Kiss. :D Jag förstår fortfarande inte. Nu ska jag roa mig med nått annat.

Hösten.

Jag tar studenten snart. Jäkligt snart. Jag borde längta efter sommaren. Men jag längtar efter hösten. Om det blir som jag o Nät spånar om kommer det bli bästa hösten någonsin. Men först måste vi jobba arselet av oss. Jag behöver komma bort, göra nått kul som jag vill göra. Inte göra saker bara för nån annans skulle hela tiden. Nu ska jag ägna mig åt mej, och göra saker som jag vill.

Projekarbete.

Sitter o skriver projektarbetesrapport nu. Inte kul nej!

Funderade lite, ni som läser. Vilka är ni egentligen? Skriv en kommentar o berätta vilka ni är:P

Så mycket, så lite.

Det låter rätt skumt hemma hos mig, som om grannen skulle ha efterfest. Det är ju iof möjligt. Låter som om npn slår med järn på järn. Eller så kan det vara Lucas som snarkar. Han sa att han skulle göra det.

Jag har egentligen så mycket att säga men så lite utrymme och förståelse. Och så lite tid. Och ingen att säga det till.

(jag upplevde nått speciellt ikväll, mycket speciellt. Nånting som åter igen gör mitt liv lite lättare att se tillbaka på. eller? jag kanske som vanligt lurar mig själv. Men det var ett fint tillfälle, kanske är fel att kalla det tillfälle då det säkert varade i minst 30 min. men det var trevligt, och välbehövligt. välldigt speciellt.) Jag har lite att tänka på nu. Saker som kan hålla min hjärna sysselsatt länge.

 Nu är nog grannarna ut och röker. Låter som om dom har Kol. Mysigt värre. Och lukas snarkar lite.

Kiss kväll.

Nej det är inte lika äckligt som det ltåer. Det är Kiss-kväll på Olearys ikväll. Och jag ska dit med bästra brudarna från klassen. Kommer bli kalas kul! Nu ska jag försöka mig på att locka håret lite.
Tjo!


Borde sova snart.

Nu har jag pallat upp med kuddar bakom ryggen och sitter med Gilbert framför mig. Målar franska manikyr och njuter av att jag fatiskt kan ha det nu utan att mina naglar blir missfärgade:D Mellan lagren passar jag på at plugga historia, sista provet i det imorron och jag måste ha VG!

Var ner en sväng på stan idag, falu kalaset har ju börjat, men det känns lite överskattat. Kommer nog inte bli lika kul som tidigar år. Men men, i morron är det kisskväll på Olearsy! Kommer bli fett kul, med skönaset brudarna:) Nej nu ska jag plguga 1 ttimme till. Sen sova. har fotolektion i morron, känns som om det kommer bli galgen för mig! Hoho blir intressant.

(och jag läste nyss en gullig kommentar. Som tog mig tillbaka till dom där känslorna jag hade i sjuan. Och faktist lättade men börda lite. haha herregud vad det där lät fjantigt. Men det är så det känns. Att se tillbaka på min högstadietid känns helt plötsligt inte lika svårt. Tänka vad mycket så små saker kan göra. Tack!)

Nästan, nästan klar.

Insåg idag att jag faktiskt är klar i många kurser. Wow. Det som kändes som en omöjlighet för bara 1 månad sen är faktiskt inte det längre. Jag ÄR klar med saker jag trodde jag ALDRIG skulle blir klar med. Min att göra lista har krympt från typ 100 saker till 8. Varav ett prov ska göras i morron. Och sen är det lite saker som jag ska klara av under helgen också. Herrejisses va skönt det känns.

*Historiaprov
*Filosofifördjupnig
*Filosofisammanfattning

*En sammanfattning om mina tre skolår
*Parafrasbild
*Beskrivande porträtt serie
*Ett psykologi prov
*Projektarbetsrapporten

Jag har faktiskt gjort allt i:
*Sammhällskunskap
*Psykologi A
*HIstorian (den är visserligen färdig i morgon)
*Svenska  B
*Religion A
*Multimedia (antar jag?)

Nu är det nästa vecka, som för övrigt avslutas på det mest fantastiska sätt, och sen är betygen färdiga och satta. Jag trodde det skulle bli en omöjlihet att få ihop ett slutbetyg. Men nu ser det lite ljust ut;P


Plugga?

Åhh gud jag borde verkligen plugga till provet i morgon. Men jag är såå trött på skolan nu och hittar på allt möjligt annat att göra:P Plattat håret och målat naglar osv.

Apporpå håret så skulle Amanda kolla om det fanns tid att färga mitt hår på onsdag. Det känns lite vemodigt, men det känns endå rätt. Jag känner att jag förknippar mig själv med mitt hår så mycket, att jag inte är en intressant person som man vill lära känna utan mitt röda hår. Det känns som om det är dax att bryta det nu. Vad det blir för annan färg får ni se :)

nu var jag o hämtade två mackor, och faktiskt en bit kladdkaka som jag får äta om jag varit duktig och pluggat:)

Andra avenyn

Sitter och käkar nudlar och kyckling och kollar på Andra Avenyn. Jag blir så jäkla arg på Hamza, vill bara döda honom! Vilket jävla svin. Fy fan. Nej nu ska jag plugga vidare här.


På väg hem.

Nu är jag påväg hem från Enviken. Skönt med bärbar dator, då går bussresan på ca 1 timme lite fortare iaf:) O så kan jag ju plugga samtidigt:) 

Sovmorron.

Idag fick jag en skön sovmorron och nu ligger jag i sängen och käkar frukost. Just det, jag fick frukost på sängen Linus. Mums! Och snart nalkas det lasagne. Mums! En bra start på dagen. Till skillnad från igår:
1. Vaknar och ska tända lampan, välter omkull en tom sprite flaska som i sin tur välter ett vinglas som åker nerp å golvet och går sönder i tusen bitar.
2. vill ha macka med gurka, men gurkan är slut. Hittar istället ett ruttet päron. Uhh.
3. Och värst av allt, det börjar snöa!??!? Va faaaan liksom:S

Men sen bjöd min gullunge till pojkvänn på pizza, då känndes det bättre.

Fezzth.

Nu dricker vi.

Gjorde min dag.



Det här skrev nån till mig sent inatt på msn. Det gjorde min dag, min morgondag och kanske till och med hela min vecka.

Nu ska jag göra lite blåbärs te och fundera på vad jag ska ha på mig i morgon.

Hos min förlorade bror.

Sitter hemma hos min förlorade bror Björn nu. Han har snabbt internet. Jag gillar't! Tror jag ska bosätta mig här i sommar. haha:D

Det är meningen om att vi ska plugga religion men det kommer väl gå som det brukar:P

God morgon.

Har precis vaknat. Skulle gått upp klockan tio, men såklart så råkade jag somna om. Som  tur var skickade linus ett sms och väckte mig. Nu ska jag skriva klart historiagrejjen för halv ett måste jag ta busse upp mot skolan. Har inte vågat dra upp perisennerna än för det verkar vara så kasst väder ute:(

Nästan klar.

Nu är jag nästan klar med min artikel. Vart enklare än jag trodde, dock svårt att få den till höst 700 ord. Jag som trodde jag skulle få vara uppe tills sen inatt. haha.

Idag köpte jag en studentklänning, vet inte om jag ska behålla den eller köpa en annan. Hmm.



Den första klänningen köpte jag idag, jag är liiite sugen på den andra också men den passar inte så bra till min mössa och mina skor. Mormor tyckte dessutom att jag skulle behålla den första, och det är ju hon som betalar:P
Nu ska jag nog gå o ta mej ett päron. Börjar bli lite hungrig:)

Vietnamkriget.

Jag förstår nu att förklara Vietnamkrigets början, orsak och efter effekter i en artikel på högst 700 ord är inte lätt. Och inte bir det bättre på grund av pressen av att jag måte ha VG på denna artikel. Hoh läskigt. Tur att jag har sovmorgon i morgon:) Ska forsätta skriva lite nu.

Vad gjorde du får 5 år sen?

För 5 år sedan...
Gick jag i slutet av sjuan, jag var glad för att vi skulle flytta ifrån piss borlänge till underbara Falun igen. Jag skulle få umgås med mina favoritflickor igen och antagligen gå i samma klass som dom. Jag mådde bättre än jag gjort på länge.

För 3 år sedan...
Var det slutet i nian. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra på gymnasiet och var allmännt orolig för vad som skulle ske härnäst. Jag umgicks mycket med mina tjejkompisar och försökte plugga upp mina betyg så mycket som möjligt.

För 1 år sedan...
Var det mesta helt åt helvete och livet kändes kasst.

För 3 månader sedan...
Det var februari och jag köpte biljetter för att se min barndoms idoler: Kiss. Jag hämtade ut biljetterna och grät en skvätt för det. Jag var på rockkväll på O'learys och trodde verkligen att jag skulle klara av projektarbetet.

Igår...
Tog jag en lång sovmorgon och hade 2 prov på eftermiddagen och en inställd lektion. Hittade två klääningar som jag båda vill ha på studenten.

Imorgon...
Har jag sovmorgon till kl. 13 och har en historiaupppsast som ska in. Sedan ska jag fota.

Om ett år...
Har jag faktiskt inte den blekaste om vad jag gör. Om jag får som jag drömt om pluggar jag  till frisör antagligen och bor i en liten mysig lägenhet med LInus.

Anta utmaningen nu! 

One more fight, and i'll be dead.

Jag ville verkligen blogg igårkväll men då funkade det inte att gå inte på Publishme. Jag har ju flyttat över bloggen till den nya plattformen nu. Måste säga att det ser rätt fult ut. Hmm. Men men. Gick upp för 30 minuter sen och stressade för jag hade ju bara 1 timme på mig att bli klar. Nu sitter jag här och väntar på bussen, som vanligt. Jag har alltid en tendens att gå upp fööör tidigt. Kunde ju sovit 30 min till.

Igår kväll sydde jag ialllfall klart sjömansklänningen jag köpte på Myrorna, den vart sjukt söt. Mycket bättre än vad jag kunde förställt mig. Idag är det en kort skoldag, sen kaaanske jag ska åka till kupolen med Nät. (se, nu skrev jag om dej.) Annars åker jag hem och jobbar med min historia uppsatts som ska vara klar i morron.

Nej, nu ska jag kika runt på nätet lite och läsa läxa. Hörs sen!

P.s: ville bara säga GRATTIS till min "far" som än en gång har lyckats med det jag inte trodde var möjligt. Hoppas du mår bra av det.

Hemma.

Kom hem från skolan och stan för ett tag sen. Var in på gina trickot efter skolan och kikade på lite klänningar till studenten. Hittade två stycken men vilken jag ska köpa vet jag inte.

Nu ska jag ta och städa lite här inne, och fixa och sy om lite saker som jag bara skjutit upp ett tag nu.

Dagens.

None



       


Kavaj, One
Jeans, Wranglers
Skor, Bronx
T-shirt med döskalletryck, Gina Trickor
Kofta, Lager 157
Leopars strumpor
Och min söta väska från Myrorna som jag älskar<3

All I want

Hos tandläkaren gick det rätt snabt, dom bestämde sig för att ta bort ett fästa i överkäken. Känns sjut konstigt för man är van vid att ha det där. Så nu är det upp till mig att hålla koll så att tanden inte vandrar iväg utåt:O

I morse frågade mammsen mormor lite snällt om hon ville betala min hårfärgning. Och det vlle hon då mer än gärna! Hon hade bara väntat på att jag skulle färga över det röda. haha hon måste verkligen inte gilla mitt hår:P Pratade med Amanda igår och hon sak få fixa det när hon har praktik. Blir nån form av brunt. Hon hittar nog på nått snyggt:)

En klasskompis satt här brevid nyss och spelade en takida låt, det var den låten som jag lyssnade mest på precis efter att morfar dött. Jag glömmer så lätt bort att han inte är här längre, och nu slog det mej att han inte skulle få uppleva min student. Jag hade velat det och jag tror att han hade velat det. Jag hade velat ha honom där hos mig. Men nu tänker jag sådär själviskt igen. Jag har iallfall Mormor och det betyder mycket. Jag vet att morfar var stolt över mej även fast han inte hann se mig ta studenten.

Nu ska jag plugga  på till lite prov, vi hade ju tydligen ingen MUM så då fick jag två timmar extra att plugga. Det var välbehövligt.

Go morron!

Nu har jag nyss stigit upp. Skulle egentligen börjat åtta i morse men jag hade så ont i huvudet och  eftersom jag ska skriva prov i eftermiddag var det lika bra att försöka sova bort huvudvärken lite. Och det funkade! Så nu ska jag ta på mig kläder och röra mig mot tandläkaren. Sen ska jag ha Mum och sedan proven.

Nedräkning.

Har lagt in en sån där grejj här brevid som räknar ner nu. 17 dagar kvar till Kiss bara! Shit jag trodde verkligen det var mer:D haha.

Sitter i skolan nu och väntar på Björn som har lektion. Måste leta lite info till ett prov. Sen ska jag hem och plugga.

image75





Solen försvann.

Det är fortfarande varmt ute, men solen gick bakom massa moln så jag har jagat reda på tre stycken femmor så jag kan lägga mig i solariumet istället. Jag tvekar alltid när jag ska gå ner där för jag är rädd för att bränna mig o så. Och nu var det nya rör så då blir jag ännu mer paranoid:p haha.

Men nu ska jag måla överlack på naglarna och sen ska jag bege mig nedåt:)

Go morron.

Wow, vaknade just och insåg att jag hade rätt ont i armarna. Tänkte efter och insåg att det blev ju en del bärande igår på Lucas. Nu ska jag ladda bilderna som jag tog igår til datorn och pillal iite med dom. Sen blir det ut i solen^^

Tro och tvivel

Nu har jag nästan nyss kommit hem från skolan och ett besök på Gina Trickot. Hittade en ur söt klänning där som jag så gärna vill ha som studentklännig. Men den var vit, och jag kommer alditg använda vitt förutom på studenten så det känns lite onödigt. Hittade iof en svart också men det kändes inte riktigt rätt.

Nu sitter jag ovh Gilbert på balkonen och lapar lite sol, eller han lapar inte så mycket han spelar mest min musik men jag  försöker få lite färg iallfall.:) Snart ska jag ta bussen till Borlänge och åka hem till mormor. Lotta och Kent kommer dit med tobias och han ska få lite presenter:) Men innan jag tar bussen mot kvarnsveden ska jag nog gå in på Hemmakväll och köpa mig en liten B&J. Skulle sitta fint i sommarvärmen det. Om 30 minuter ska jag åka så nu ska jag sola järnet:)

Go morron!

Nu sitter jag i skolan och har nyss haft prov. Gick väl inte speciellt bra, men det kan man ju inte förvänta sig när läraren inte talar om vad man ska ha prov på heller så. Efter skolan idag ska jag åka till borlänge och träffa lilla tobias, han ska få lite presenter. Men första väntar en spännande visning av interaktionsbilderna som alla knäppt.

           
Här är några av bilderna som jag ska lämna in:)

God morgon!

Det är redan 15 grader ute i skuggen och klockan är knappt tio! Jag tror det kommer bli en fin dag. Synd att jag har lektioner till fyra bara:(

Idag åkte paysuiten från Cubus på. Den är så mysig.

Nu ska jag göra mig klart för att sticka till skolan:)

None

Graduation.

Desperata husfruar avsnittet igår slutade så spännande igår så jag laddade hem dom två nästa avsniten. Nu har jag sett dom och jag vill ha mer! gah! men jag länger endå mest tills Goppis Girl börjar igen.

Var och tvättade håret nyss och det missfärgade mina fina nya naglar, och så kan vi ju inte ha det så jag måste ta o och måla om dom. Först måste jag passa på att blåsa håret för annars blir dom missfärgade igen. Men vill man vara fin får man lida pin!

Designen.

Nu har jag pillat med designen lite:) Tröttnade på den andra. Vad tycks om den nya?
Fast jag får fortfarande inte till det där med texten under profilbilden:P


Dagens.

368155-54


image61      image62
Linne med mönster, Gina Trickot
Jeans, Frox
Tygskor, H&M
Kofta, Rules By Mary
Kavaj, One
Sjal, Mormors garderob
Väska, Myrorna

Soligt.

Hej hej.

Idag hade jag lite sovmorron, skönt det. Det var faktiskt sol när jag gick till skolan men inte så varmt.
Igår målade jag naglarna med Depends franska manikyrset, det vart itne helt perfekt men förvånansvärt bra men helt okej för att jag gjort det själv.


En lektion sammhällskunskap och en portion pasta senare styrde jag, Becca och Carro bilen mot Beccas sommarstuga. (visserligen var det inte jag och Carro som styde för Becca körde bilen.)

 

Efter lite solande och högläsande (som carro skötte) tog vi bilen mot City Gross och köpte goodis! Fast jag hann inte äta så mycket för jag somnade i solen:p.

 

Sen åkte jag ner på stan och satte in dom sista pengarna till balen! Det känns skönt. Nu ska jag försöka plugga lite, har en del att göra. Det känns verkligen som sommar nu, blir det lika varmt i helgen som dom sagt så blir det heeelt underbart:D

Spökjakt.

Jahapp. Nu ligger jag här på golvet igen och skriver. Inte fan är det bekvämt eller.

Becca komförbi med pengar till balen och frågade om jag ville hänga med ut på spökjakt. Och jag hade ju inget bättre för mig. Men spökena infann sig inte så vi åkte till Max o käkade istället. Bra mycket roligare!
         
Sofi med dom   Det enda spöke vi       Becca va snäll
fina flaggorna   hittade var nog              och duktig att
vi tog inne på    Emma.                            köra bilen.
Max.

Desperata hemmafruar slutade så spännande idag så jg fick lov att ladda ner nästa avsnitt. Meeen sen kom jag på att jag inte har några högtalar inkopplade här. Surt sa räven. Får helt enkelt hålla mig till i morron efter skolan då jag kan dra över avsnittet till Gilbert.

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Har kommithem från skolan nu och ett besök på ÖB. Köpte lite färg så jag kan färga min studentklänning i veckan. haha nuligger jag på golvet och skriver, vi har fått en ny stationär datorn så jag ligger på golvet med den gamla nu och överför alla mina bilder och musiken.Och det tar tiiid vill jag lova! kommer säkert ta minst 15 timmar:(

Köpte ett sånt där sett från Depend idag också för att göra franska manikyr. Ska ta bort mitt fula lack som jag har nu och prova det på en gång.

Hemma efter skolan.

Har nyss kommit hem. Skön dag i skolan, var på en föreläsning i morse som jag trodde skulle vara super tråkig. Sen visade det sig att det var författaren till en utav mina favorit böcker som va där. Men största delen var jag helt inne i min psykologibok eftersom jag hade prov precis efteråt. Provet tror jag gick bra iallafall.

Sen åkte jag o mammsen ut till Lager 157 och jag kom hem med: INGENTING! Det har nog aldrig hänt förut. Nu borde jag egentligen skriva projektarbetsrapporten, men det känns så tråkigt så jag tänkte städa lite först. jag tycker att jag bara städar och städar hela tiden utan att det blir renare! haha.

Hejsvejs!

För övrigt så köpte jag världens största maräng typ! Fransk maräng med typ choklad inneuti. Så sjukt god! Den va fan större än min hand.


Sovdax.

Det är nog sovdax nu. Försökte plugga psykologi men usca så tråkigt det var.
Har nyss fått ner Kents nya singel "Det kanske kommer en förändring." Musik är bra just nu, och det är inte så långt kvar till kiss. Det gör mina dagar om jag tänker på det. Så underbart!

Nu ska jag ringa Linus och säga natti natti, och sen sova. Kanske läsa lite psykologi.
Natti natti!

Hemkommen.

Har nyss kommit hem från Borlänge. Bytte kjolen mot linnet jag visade, känns som om det kommer bli ett favoritlinne i sommar. Köpte även en till grej som jag kan visa sen. vi åkte hemm till mormor för att låna lite glasögonfodral av henne, jag vill ju ha ett par till varje par solisar. Tittade på ltie kort från när mormor och morfar va unga o jäklar va stiliga dom var. Jag vill förstora upp några sånna kort och sätta på väggen. Blev lite stolt när jag såg dom.

Nu håller jag på att göra mat, har stekt haloumi och färska champinioner och så ska vi käka pasta. Nån ny sort med vita 

Psykologi.

Plockade fram mina psykologiböcker för nån timme sen, för att upptäcka att jag inte vet vad jag ska plugga på. Papperet med sidorna är puts väck! Tur att jag har två timmar på mig i morgon och plugga också.

Jag åkte iallafall hem tidigt från enviken idag för jag tänkte plugga. Men mamma ville åka till mormor och det säger jag inte nej till. Det var ett tag sen jag var där nu. Men första åkte vi till kupolen för att byta ut kjolen mot linnet jag visade. Det känns som om det kommer bli en favorit i sommar. Sen åkte  vi hem till mormor och fikade, provade lite fula glasögon och töntade oss lite. Tittade även på massa bilder från när Mormor och morfar v ar unga. Jäklar i min låda så fina dom var!

Nu ska jag uppdatera mig lite inom bloggvärlden!

Kul kul.

Skrev nyss ett långt inlägg. Som bara försvann!
Skriver om snart. Men första mat!

På väg.

Jag vill ha leopardmönster ovanpå fötterna. Snajzgt!
På väg till Borlänge nu. Hoppas jag hinner springa in på Gina Tricot och byta min kjol.


Nattmacka.

Det är inte lätt att göra sig en nattmacka när Linus katt är i köket och slingrar sig runt benen på en. Då vill jag ju bara krama den! även fast det fäller masssa hår. Söt är den, så in i bövelen. Nån dag ska jag ha en lika söt katt jag också.

God morgon.

Gomorron!
Här sitter jag nyduschad och pigg. Ska snart åka till Borlänge för att lämna tillbaka kjolen jag köpte till studenten. Ska ta en utav mina 60-tals klänningar jag har hemma istället. Ska nog byta den mot ett mönstrat linne.
Nu måste jag blåsa håret.



(kjolen jag köpte till höger, linnet jag kanske ska byta den mot till vänster)

Nystädat.

Nu håller jag på o städar för fulla muggar. Hat tvättat min kavaj okej, rätt äckligt men jag är sjukt göad över att jag har den åter i min ägo! Snart är det rent och fint här inne också. Funderar på att åka tillbaka till kupolen i morgon och lämna tillbaka kjolen jag köpte till studenten. Kan inte bestämma mig för om jag vill ha den eller inte. :/ Ska prova den några gånger till ikväll och se vad jag tycker.

Nu ska jag fortsätta städa!

Haloumi

Tänka sig att det kan vara så sjukt svårt att få tag på lite ost! Men jag hittade till slut två förpackningar och jag kan knappt vänta tills jag får vräka i mig dom! Mums!

För övrigt hittade jag nyss min kavaj, den är genomblöt och ibehov av en tvätt så det ska jag sysselsätta mig med ikväll. Sen ska jag sysselsätta mig med att sakna linus som kommer hem i morron. Samt lite städning.


(jag tror jag ska byta den där glödlampan endå jag.)

Dagen efter dagen efter.

Jag skrev inget igår på grund av trötthet och div små och stora personliga problem. Men nu har jag nyss vaknat, sovit bort lite problem. Så nu funderar jag på att åka ner på stan och rota lite hos Myrorna, sen tvinga mamma köpa lite halloumi och käka när jag kommer hem. Kanske ge mej ut och leta efter min kavaj som förstann spårlöst i onsdags. Jag saknar dej redan. Nej nu kallar pan pizzan som ligger i köket på mig. Sen lär jag försöka göra nått åt mitt hår. Ser mer elle mindre ut som ett råttbo på vissa ställen.

Jag är lite konfunderad över valborg, sammtidigt som det var en utav dom värsta dagarna i mitt liv var det sammtidigt den bästa. Jag vågade ta upp telefonen och säga saker som jag inte trodde jag kunde. Jag vet inte riktgit vad jag ska göra härnäst med det här. Man kan säga att lampan är trasig, endra kan jag vända ryggen och stänga dörren till eller så klättrar jag upp och försöker laga och byta lampan. Jag vet inte hur jag ska göra.

Tjo!

RSS 2.0