Promise.

Om jag städar klart här och möblerar klart ikväll, innan tolv, så har jag lovat mig själv att äta knäclemacka med gräddfil och spenaps sill. Sen ska jag dricka chai och läsa natten lång. Men först städa!

Kvällens

Sitter i sängen. Dricker chai. Äter macka med pruscotti. Kollar på Ugly Betty. Najs.

Teeeveee

Har varit i enviken inatt och passat på att uppdatera mina tv-serier lite. Nu har jag säkert 10 timmars tv att kolla på:) sitter i sängen nu med selma breviid mig. Hon lär ju ha rekord på konstiga sovställningar. Ska samla på mig någre fler och sen ska jag göra ett litet fint kollage:P

Eee


I morse vaknade jag av ett ryck att mamma kom in med ett stooort paket och dumpade på sängen. I mitt morgontrötta tillstånd fattade jag dock att det var min eee. Slet upp paketet halvsovande och började fixa. Åhh den är så söt. Värsta handväsksdatorn! Skit dålig bild men den har iallafall inbyggd webkamera. Och massa roliga spel. Kommer aldrig mer ha tråkigt:D

Eee

Idag kom min eee. Woho! Nu har jag en till sak att pilla på:D

Städkväll.

Jag har mjukis byxor på mig, chai i en kopp, mackor och jag ska städa tills det är reeeent här inne. Rensa kläder och skit också.


Vaken.

Inatt hade jag en katt som höll mig vaken, igen. Herregud. Tror hon börjar bli könsmogen. Dax att kastrera snart då. För det var då ett jäkla skrikande. Och gosande. Gosandet har jag iof inget emot men när hon lägger sej på mitt huvud och spinner klockan åtta på morgonen kan det bli lite jobbigt. Jaja.

Idag blir nog en slö dag. Ska hem till Ahlberg sen för att klippa in mitt löshår. Innan dess ska jag mest bara chilla.

Fars dag.

Det var väl ett jäklans tjat om det här fars dag överallt? På varenda hemsida, i varenda tidning och i reklamen. Tänk om man inte vill höra det då? Nej jag ska nog sluta läsa tidningar, reklman och hemsidor tills den där skiten är över.

Står förresten i valet och kvalet om att söka jobb som gardinsömmerska. Haha liksom, hur svårt kan det vara? Sydde gardiner hemma hos mormor när jag var 10. Super snyggt. Gardinsömmerska. Tja kanske kan vara nått för mig. Måste ta modet till mig att ringa bara. Jag är tjejen som har jobbat som telefonförsäljare i åtta månader, men tycker att det är läskigt att ringa min bästa kompis. Ännu värre att ringa på jobb. Huvva. Ska muta mig själv med lite julmust så funkar det nog.

Morrn.

Igår kväll stängde jag faktiskt av datorn före ett för att sova. Men så klart skulle katterna hålla mej vaken. Gjördis höll av nån mystisk anledning på att skrika mesta delen av natten. Men när jag följde med henne ut till matskålen så blev det tyst. Då var klockan runt halv fyra. Jipie!

Nu ska jag släpa mej upp ur sängen och ner till Willys för o posta ett brev. Köpa lite kattsand och hårfärg. Det var då inte enkelt att få löshåret att matcha mitt hår. Gah håller på o bli galen på det. Men ett försök till!

Sämst tjej AB

Sämst tjej på att blogga lär ju vara jag. Tjohej!
Inte hänt så mycket på senaste, hängt med Linus och katterna. Igår var jag på Arenan där jag träffade sötKate som lurade med mig ut på krogen:D Rätt värt då jag gick in gratis och hittade 400 spänn på hemvägen! Det var behövliga pengar kan jag säga. Idag ska jag chilla hemma, mysa med katterna och ha en relation med min chipspåse.

RSS 2.0